Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 763,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

No i ocena spadła na "Mieszane" :D. Prawie 40k negatywnych recenzji w ciągu ostatnich 30 dni. Wybornie, tylko żeby to jakieś skutki jeszcze dało :/.

Opublikowano

Ale wy rozumiecie, że przez ten MOD można było sobie cheaty włączać w grze sieciowej? Dzieci się popłakały i znowu będą musiały grać normalnie, ale reszta podłapała temat i poszło na steamie jak kula śnieżna.

Opublikowano

To chyba powinni zabezpieczyć online, skoro doją z niego olbrzymią kasę, a nie straszyć sądami twórców narzędzi, które głównie służą do podmiany skinów w singlu.

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

Tak, to jest wylanie dziecka z kąpielą. Nie w ten sposób się to robi, je,bać ich online. Na PC mnie to nie interesuje w ogóle, nie podoba mi się bardzo za to, że zabiera się mi mody.

Opublikowano

Często brałem tam prepaidy do Wow-a/PSstore czy xlive i nigdy nie miałem problemów.

a zmieniałeś tę strefę zamieszkania na Polskę, czy można na przypale brać 0% podatku podając zamieszkanie poza Europą? :D

Opublikowano

Patrząc na ostatnie promocje steam pewnie nic bo ceny nie specjalne. Kiedyś wydaje mi się że obniżki były dużo większe i oferty ciekawsze. Jedyne co to czaje się na gry ubi: Syndicate,Far Cry Primal i For Honor jak dobra cena by była no i myślałem nad Playerunknown ale kupię dopiero jak przejdzie Early Access.

Opublikowano

Ja po tym jak kupiłem Mafię 3 i nie skończyłem tutoriala, jakoś nie zamierzam kupować gier na zapas, "bo tanio na promocji", tylko raczej wolę pograć w małe, wciągające tytuły (których ostatnio nie mogę znaleźć). Ostatnio ciekawą, małą grą, było Kingdom: New Lands.

Opublikowano

Kupuje GRIPa jak będzie jakaś zniżka. Od dawna się czaję na ten tytuł a podobno multi już działa.

Opublikowano

Bankowo biorę Black Mesa i coś jeszcze żeby dobić do 20 funtów dzięki której dostaje się zniżkę 5 funtów przy płatności PayPalem :cebula:

Opublikowano

A właśnie, jest spoko promka od PayPala że zakup ze Steama za więcej jak 20 euro jest obniżony o 5 euro.

https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/5-euro-rabatu-przy-platnosci-paypalem-na-steamie/

Kliknąłem w tego niemieckiego i weszło jak złoto

Opublikowano

Kupuje GRIPa jak będzie jakaś zniżka. Od dawna się czaję na ten tytuł a podobno multi już działa.

Same here. Mocno jestem nakręcony na giereczkę.

Cóż za wspaniały czas, stawiam jutro windę na nowym pececie i od razu steam sale :obama:

Opublikowano

steam sale dzisiaj :obama: mam nadzieje na indyki za bezcen

Edytowane przez Orzeszek