Cethu 13 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 No tylko jeśli się nie mylę to SB działał już przed pojawieniem się ludzi, więc jeśli Illusive nie ma tajnego statku dzięki któremu odkrył inne rasy przed resztą ludzi to raczej nie on, no już nie mówiąc o tym ze śmierć TIM'a w DLC była by głupim pomysłem. A co do aegis pack - zbroja niezła, snajpa średnia bo chyba już nic nie przebije Widow z jej one (head)shot - one kill. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 No tak Zbroja jest zaje***sta w końcu poszli po rozum do głowy i zrobili ją w częściach w dodatku cała zbroję idzie pomalować tak więc kolejny plus jedyne co mnie denerwuje to hełm, wszyscy mnie poznają bez najmniejszego chociaż widać tylko usta (może po uzębieniu) hełm powinien być pełny i podczas rozmów robiłby się przejrzysty to byłoby coś hłe hłe , Snajperka też spisuje się dobrze zabrałem ją na mały test bojowy na planecie Alite (Overlord) miałem 1-2 level doświadczenia specjalizacja to infiltrator a wiec nie było mowy o żadnych upgrade'ach o dziwo m29 na cięła gethy jak szalona pasek Shield padał po jednym (trzech) strzałach. Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 już wiem w czym jest problem z tą snajpą: vorche używają panczerzy a gethy tarczy, a pasek tarczy spada szybciej jeśli strzelamy z broni "szybkiej" co strzela wieloma pociskami w krótkim czasie(m29 strzela 3 nabojami w odstępie czasowym jaki następuje między dwoma "uderzeniami" serduszka) chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza
Crono 0 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Nowy DLC firepower pack.. brak słów Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Nowy DLC firepower pack.. brak słów Tzn ? Ja pobrałem i giwery bardzo fajne dodają trochę świeżości Cytuj Odnośnik do komentarza
Crono 0 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Nie no Spoko jak ktoś chce bulić po 160 MP za każdym razem za alternatywne stroje albo giwery to nie bronie ale to trochę nabijanie klienta w balona.. Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Masz dokładny opis, więc wiesz co kupujesz. Nie pasuje Ci, to nie musisz tego kupić. Więc gdzie tu widzisz oszukiwanie klienta? Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Masz dokładny opis, więc wiesz co kupujesz. Nie pasuje Ci, to nie musisz tego kupić. Więc gdzie tu widzisz oszukiwanie klienta? Dokładnie jeśli nie chcesz, Nie kupuj ile razy trzeba to powtarzać ? mi tam się podoba że co jakiś czas DLC do mojej ulubionej gry wychodzą a tu czytam że to robienie klienta / gracza w Banbooko . Cytuj Odnośnik do komentarza
Cethu 13 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Jedyny minus takich DLC jest taki, że jak już wychodzą to mam ME2 ukończone i muszę zaczynać od nowa by się nacieszyć, teraz jednak doczekam do DLC z SB i dopiero zacznę ME2 po raz kolejny - tym razem jako biotyk renegade Cytuj Odnośnik do komentarza
Adavenan 0 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Jedyny minus takich DLC jest taki, że jak już wychodzą to mam ME2 ukończone i muszę zaczynać od nowa by się nacieszyć, teraz jednak doczekam do DLC z SB i dopiero zacznę ME2 po raz kolejny - tym razem jako biotyk renegade Dokładnie mam identyczny plan Zmęczę 60 lvl w ME1 i akurat zacznę grę w 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Jedyny minus takich DLC jest taki, że jak już wychodzą to mam ME2 ukończone i muszę zaczynać od nowa by się nacieszyć, Nie musisz zaczynać od nowa - wystarczy, że masz sejwa sprzed Omegi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cethu 13 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 No tak, ale mi chodzi o trochę dłuższe nacieszenie się giwerami Zresztą, ja nie mam nic przeciwko kolejnemu odpaleniu ME2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 zaktualizowalem liste. Jak czegos brakuje dajcie znac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 skonczylem overlorda. Rewelacja! Tak moim zdaniem powinien wygladac dobry dodatek do ME. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Liar of the Shadow Broker wyjdzie 7 września za 800MSP - Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 I podobno nie będzie działac z wersją PL :o Cytuj Odnośnik do komentarza
sebaxfan 0 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Kolejny raz potwierdza się, że lepiej nie kupować wersji PL. Szkoda słów na decyzję EA Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 (edytowane) Ano macie rację. Kompatybilność wydawanych DLC na początku była mydleniem oczu bo bardzo szybko okazało się, że polski oddział EA ma gdzieś posiadaczy polskich wersji ME2. Mam tylko jedno słowo do powiedzenia, sarkatyczne - BRAWO. Edytowane 2 Września 2010 przez Gooral Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Dobrze, że mam wersję angielską. Zwłaszcza, że to nowe DLC zapowiada się naprawdę za(pipi)iście. http://www.youtube.com/watch?v=QeTyEMSoUMU&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza
Cethu 13 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Ej, ej, tu nie chodzi tylko o Polskę. Problem mają wszystkie ME2 z naszego regionu - ne jestem pewien które to są państwa ale chyba Czechy, Słowacja, Węgry, Rosja - itp. W tych wydawnictwach znalazł się jakiś syf który niestety uniemożliwia instalację najnowszego DLC. Tak więc wina EA PL jest tu niewielka. PS: A ja mam wersję angielską i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Liar of the Shadow Broker wyjdzie 7 września za 800MSP - ponoc 560MSP Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 PS: A ja mam wersję angielską i jestem zadowolony No to mam nadzieję, że ładnie w spojlerku opowiesz fabułę tego dodatku, wyłącznie dla tych userów, którzy mają upośledzoną polską wersję Cytuj Odnośnik do komentarza
MarekZet 2 Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 PS: A ja mam wersję angielską i jestem zadowolony No to mam nadzieję, że ładnie w spojlerku opowiesz fabułę tego dodatku, wyłącznie dla tych userów, którzy mają upośledzoną polską wersję To jak się chwalimy, to ja mam i polską i angielską wersję Tylko dysk mam mały, jak się dorobię 120-stki to zainstaluję w końcu angielską wersję i zobaczę te nowe mody :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 DLC juz jest za 800MSP 2gb Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 (edytowane) DLC juz jest za 800MSP 2gb U mnie było 1,52GB. I do tego warto wspomnieć, że jest 5 nowych achievementów za 200 punktów. Edytowane 7 Września 2010 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi