Skocz do zawartości

Mass Effect 3

Featured Replies

Opublikowano

Ja wlasnie mam pre-ordera w gram.pl i licze ze w srode/czwartek juz bede mogl meczyc ME3 ;P Ale troche mnie zasmucil ten link ;)

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 160,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pograłem w singlowe demo... kurna, ale gra jest słaba, szkoda czasu... jedynie widoczki w tle dają radę, samo strzelanie i ogólny gameplay to dno   no wstawcie jeszcze więcej minusów, i tak gra posy

• kotlet_schabowy
    kotlet_schabowy

Dobra, skończyłem ME3 i wszystkie DLC, poza Citadel (tylko singiel), więc pasuje coś napisać. Wypowiedź zawiera SPOILERY.   Ze spraw technicznych, na szybko (grałem na PC) : grafika ładniejsza niż w

• No wlasnie ?     Uploaded with ImageShack.us     Zaraz lepiej.

Opublikowano

Nie ma co na to patrzeć. Na wiki wspomniany SSX w EU ma premierę 2 marca (lub wg innych źródeł 29.02) - 28 lutego juz grałem.

Opublikowano

Ograłem całkowicie demo - bardzo ciekawe muszę przyznać, ale multi... pograłem troszkę, na początku było całkiem fajnie... powiedzcie mi, czy wy też uważacie, że to jest jakieś nieporozumienie?

Swego czasy wszyscy ładowali zombie do swoich gier, teraz modna jest horda, czy co?

Opublikowano

Launch trailer

Miałem nie oglądać... ale nie dam rady. Zaraz to zrobię.

Opublikowano

Wyglada na to, ze w naszych szeregach zagoszcza nawet Tresher Mawy :D

Opublikowano

Sporo spoilerów ale... ojaciepie.rdole! Jeszcze nigdy nie byłem tak podjarany jakąś gierką.

muza to Two Steps From Hell - Protectors Of The Earth

Edytowane przez wojnar

Opublikowano

Zostałem wyjebany z kapci. Muzyka i intensywność miażdzą. Dawać mi to!

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Kuzwa, sa spoilery ale nie moglem sie powstrzymac. Nie po tym co tu przeczytalem.

Trailer swietnie zmontowany, od polowy muzyka sie rozkreca wrecz epicko i cisnienie podskoczylo jeszcze wyzej, ale gryzie mnie teraz kilka scen ktore zobaczylem.

Juz chce 8 marca!

Opublikowano

Na (pipi) to oglądałem teraz jeszcze gorzej doczekać do środka następnego tyg.

Ultima ma prawdopodobnie wysyłać od wtorku

Opublikowano

W życiu nie myślałem że kiedykolwiek będę z niecierpliwością wyczekiwał dnia kobiet...

Opublikowano

Jeden z lepszych kawałków Two Steps From Hell - znam go od bardzo dawna, ale i tak trailer MEGA. xD

Opublikowano

Co tu dużo mówić mózg rozj.ebany :dance2:

Edit:

1:27 Jack vs Atlas

Edytowane przez Timmy

Opublikowano

Ok, z moich postanowien, do premiery nie wbijam juz na forum z shadowbroker bo cos czuje ze zaraz wywiaza sie spoilery od ludzi ktorzy czytali wyciek scenariusza wobec wielkiego entuzjazmu co poniektorych osob ktore nie znaja finalu ;P

Opublikowano

0:51 - 0:55

Jak mówi Garrus to mam ciary, serio. Ze wszystkich postaci ME 1-3, jego lubie najbardziej.

Opublikowano

No ja tam mam ciary od wejścia Two Steps aż do końca trailera, ale widać dziwak jestem. :)

Opublikowano

Jak mówi Garrus to mam ciary, serio. Ze wszystkich postaci ME 1-3, jego lubie najbardziej.

Łap plusika ;) , dla mnie to też ulubiony kompan z całego ME (zaraz po nim Mordin Solus i to jego rasa, salarian, najbardziej przypadła mi do gustu). Za to najbardziej wkurzała mnie Tali (dlatego cieszyłem się jak mi zginęła w finale ME2).

P.S. Czy system skanowania platen rozwiązano jakoś inaczej niż w ME2 (bo ten sposób zaprezentowany w drugiej części był lekko mówiąc męczący/nużący)? W ogóle dalej będziemy zbierać te surowce?

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

P.S. Czy system skanowania platen rozwiązano jakoś inaczej niż w ME2 (bo ten sposób zaprezentowany w drugiej części był męczący/nużący)? W ogóle dalej będziemy zbierać te surowce?

Surowców nie będziemy zbierać, jedynie wypuszczac sygnał z poziomu lotu statku w poszczególnych układach słonecznych, odkrywając jakieć ulepszenia/dodatki na asteroidach lub planetach. Nasza aktywność może zwrócić uwagę żniwiarzy, co może skutkować nagłą potrzebą ucieczki(walki?), gdy się pojawią.

Uwielbiam ten delikatny motyw muzyczny z początku trailera - ten sam, który był na końcu 1 misji w demie. Domyślam się, że znajdziemy go kiedyś na jakimś OST, czy też może zna ktoś jego nazwę?

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Humulin, wrzucałem go już kilka stron wcześniej ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Lg1ElmVQ2pw

A co do skanowania, jest ale bardzo uproszczone, będziemy skanować jedynie w celu znalezienia jakichś artefaktów lub misji pobocznych. Surowców już nie będziemy szukać.

Edytowane przez wojnar

Opublikowano

Ludzię są przehajpowani, tu co chwile ktoś coś wrzuca.:)

Łap plusa.