Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Pewnie będzie to na równi z wersją konsolową i MS Store - lepsza obsługa kontrolera, brak wymogu konta SE, x3 speed, brak walk i boosty bezpośrednio w grze. Tak bym przynajmniej strzelał.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Podoba mi się ten news. Obecną wersję na Steam zacząłem w ramach przypomnienia sobie wydarzeń z orginału i porównania ich do remaków (ostatni raz grałem na PSX więc sporo zapomniałem). Skoro dostane nową za free to zagram w nową dalej. Obecna tak jak Bzdurski pisze ma zjebaną obsługe pada itd. Zagrałem 10h i zrobiłem sobie przerwę bo nie było to wygodne doświadczenie. Teraz powinno być zdecydowanie lepiej.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 27 minut temu, pawelgr5 napisał(a):Skoro dostane nową za free to zagram w nową dalej.Save'y nie będą kompatybilne, o ile gracze sami czegoś nie wymyślą, więc będziesz musiał zacząć od początku.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 2 minuty temu, Suavek napisał(a):Save'y nie będą kompatybilne, o ile gracze sami czegoś nie wymyślą, więc będziesz musiał zacząć od początku.No daleko nie zaszedłem a w nowej wersji będą boosty więc nadrobię szybciutko. Skonczyłem tę grę dwa razy na PSX wiec nie szukam żadnych wyzwań. Nawet weapony ubiłem na szaraku. Cel był taki żeby porównać remake z orginałem więc do czasu premiery 3 remaku spokojnie sobie popykam.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Na 99% to bedzie po prostu ta wersja z ps4/switcha z tymi dodatkami w stylu przyspieszenie walk + nowa lista osiagniec.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nawet chyba wręcz z PC, bo można przecież tę wersję włączyć przez Microsoft. Ale na Steamie nie było, aż się zdziwiłem że faktycznie tak było przez tyle lat.