Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS3 - Komentarze/aktualności/inne rozmowy o PS3

Featured Replies

Opublikowano

Chwila, chwila to znaczy, że teraz Uncharted 3 kupiony w Polsce będzie miał polski tytuł na okładce? :blink: wtf

Sam tytuł nie (dalej będzie Uncharted), ale podtytuł już tak (Oszustwo Drake'a). Podobnie jak właśnie Ratchet czy Motorstorm (Apokalipsa).

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 243,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• w skrócie: tak.

• Ostatnio wyszedł nowy soft, ale też dostałem maila:   Ponieważ zdarzyło Ci się grać ostatnio na PlayStation®3, PlayStation®Vita lub PSP™ (PlayStation®Portable), chcieliśmy Cię poinformować o

• Witam, mam pytanko czy oplaca sie kupic PS3 czy lepiej poczekac na next gen i kiedy mozna sie spodziewac nowej generacji??

Opublikowano

Lament lamentem tylko brzydko w kolekcji będzie się prezentować ;p

-Drakes Fortune

-Among Thieves

-Oszustwo Drake,a

;]

Ale kit już wolę polskie podtytułu niż VLEPKI POLSKA LOKALIZACJA i cała strona wypaćkana nazwiskami aktorów :confused:

Opublikowano

Czy na europejskim lub amerykańskim psstore było demo Alone in the Dark: Inferno?

Bo coś mi świta, że niby było ale nie jestem pewny. Obszukałem obydwa rynki i nie ma...

Opublikowano

to widac kolejne demko ktore zniknelo bo napewno bylo, gralem w nie. nie pamietam jedynie czy z usa czy pl sciagnalem

Opublikowano
Today is very exciting day. We've been holding a big secret for the last two years and at GDC later today... We get to tell you all about it :)

Wpis z facebooka Sucker Punch.

https://www.facebook...136320256391932

Co mogą mieć na myśli? Jakieś nowe IP na PS3? :rolleyes:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Co mogą mieć na myśli? SLY 4 na NGP czy coś zupełnie nowego na PS3? :rolleyes:

Nowy Sly. Nie ma szans na kolejne nowe ip. Tylko z tym Sly, to mam nadzieję, że chodzi też o PS3, a nie tylko NGP.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Nie Sly ;)

Ok everyone No a sly 4 announcement is not the secret. Sorry to disappoint some.

A może multiplayer w Infamous 2? :P

PS. Oby nie poszli w multiplatformy jak Insomniac.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

A może multiplayer w Infamous 2? :P

PS. Oby nie poszli w multiplatformy jak Insomniac.

To już chyba jednak wolę kolejne ip (nawet w multiplatformowe) od nich niż multi w iF2 (jednak sandboxy i multi to IMO nie jest dobre połączenie).

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

No to w takim razie "wyparowało" ... ;/

Spróbuj na PSN z Hong Kongu. Ostatnio widziałem tam demo Shifta, którego już nie ma na EU i US

Opublikowano

Wiadomo kiedy ma wyjść Ico + SotC w HD na PS3? Nie wiem czy lepiej kupić ICO na PS2 (w Sotc grałem) czy czekać na tą edycję.

Opublikowano

Panowie jest jakas stronka gdzie mozna sprawdzic jakie tytulu w przyszlosci pojawia sie na PSN ? Przykladowo czy kolekcja Team Ico bedzie do kupienia i sciagniecia z PSN tak jak kolekcja z Kratosem, czy bedzie tylko wersja pudelkowa ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Panowie jest jakas stronka gdzie mozna sprawdzic jakie tytulu w przyszlosci pojawia sie na PSN ? Przykladowo czy kolekcja Team Ico bedzie do kupienia i sciagniecia z PSN tak jak kolekcja z Kratosem, czy bedzie tylko wersja pudelkowa ?

http://www.ps3site.pl/forum/topic/38392-spis-gier-z-psn-pl-usa/

Opublikowano

Wujek wyjechał tera do UK i chce się zapytać czy opłaca mi się sprowadzać PS3 nowe ze sklepu??

Edytowane przez PASIUR123

Opublikowano

http://www.ps3site.pl/forum/topic/38392-spis-gier-z-psn-pl-usa/

Taki sam temat mamy TU na forum, nie potrzebujemy jakiegoś PS3Site :P A poza tym to nie o to chodziło Ins'owi.

Wujek wyjechał tera do UK i chce się zapytać czy opłaca mi się sprowadzać PS3 nowe ze sklepu??

Patrząc na ceny z zavvi.com to nie.

Edytowane przez Square
@down

Opublikowano

Ciekaw jestem dlaczego nikt nie pisze o PlayStation Move Heroes. Ja wlasnie sciagnalem demko i... gierka bardzo pozytywnie mnie zaskoczyla! Niby zbior mini gierek, ale sa one bardzo rozbudowane, lokalizacja jest swietna i gra z pewnoscia spodoba sie wszystkim dzieciom, ktorych rodzice posiadaja PS3 i Move. Bez kitu, ta gierka moze byc jednym z powodow do zakupu kontrolera ruchu! Znajac jednak zycie Sony da ciala z marketingiem i malo kto kupi ta sympatyczna gierke.

Opublikowano

Na brytyjskim PSN mozna (i TRZEBA) pomoc ofiarom katastrofy w Japonii kupujac jeden z 4 dostepnych zestawow (nominaly za 2, 4, 10 i 20 funtow).

W zamian dostaniemy wesoly theme "Sunrise Blossom".Zachecam do pomocy!