Opublikowano 28 marca 201114 l Info o Warhawk 2: http://www.vg247.com/2011/03/26/rumor-details-on-warhawk-2-outed-by-saudi-site/ Ja tam chętnie bym zagrał w drugą część Warhawka ;]
Opublikowano 28 marca 201114 l Ciekaw jestem dlaczego nikt nie pisze o PlayStation Move Heroes. Ja wlasnie sciagnalem demko i... gierka bardzo pozytywnie mnie zaskoczyla! Niby zbior mini gierek, ale sa one bardzo rozbudowane, lokalizacja jest swietna i gra z pewnoscia spodoba sie wszystkim dzieciom, ktorych rodzice posiadaja PS3 i Move. Bez kitu, ta gierka moze byc jednym z powodow do zakupu kontrolera ruchu! Znajac jednak zycie Sony da ciala z marketingiem i malo kto kupi ta sympatyczna gierke. bo to niestety niewypał. żeby nie mówić bubel... bierzesz po 2 postaci od platformowych serii od sony i robisz z tego zbiorek kilku mini-gier w których strzelasz , grasz w kręgle i kierujesz dyskiem. to już jest coś nie tak. gdzie skradanie Sly'a , Moce Eco Jak'a ? itd. nawet nie można w tej grze SKAKAĆ , a przecież mamy 2011! z vid'ków co najwyżej kreglę wyglądały zabawnie , ale reszta? ehhh.. no cóż , może sony po prostu chciało graczom przypomnieć o swoich starych bohaterach i pokazać młodszym że będą nowe gry z tymi bohaterami? a propos. mówisz że gra jest zlokalizowana? czy postacie mówią po polsku? z chęcią posłucham.
Opublikowano 30 marca 201114 l Nowy trailer z Jurassic Park Ja tam chętnie pobawiłbym się z dinozaurami
Opublikowano 30 marca 201114 l Dwa nowe screeny z Max Payne 3. http://www.vg247.com/2011/03/30/rockstar-releases-new-max-payne-3-screen/ Czyżby w końcu coś się ruszyło w temacie?
Opublikowano 31 marca 201114 l Syphon Filter nadchodzi? http://www.ppe.pl/news-6711-Gabriel_Logan_wraca_na_PS3!.html Oby
Opublikowano 31 marca 201114 l Czyli co nowy ex w kwietniu!? Plus pojawiają się przecieki o GoW4 (czy tam jakimś), no nieźle ;]. Jestem ciekaw co to będzie... za gra.
Opublikowano 8 kwietnia 201114 l Naughty Dog oraz bohaterowie Uncharted zachęcają do wspierania Gamers Heart Japan. http://www.naughtydog.com/site/post/gamers_heart_japan_support_red_cross_relief_efforts_for_the_people_of_japan/
Opublikowano 12 kwietnia 201114 l HEROSI PLAYSTATION MOVE / PLAYSTATION MOVE HEROES chce znowu pogadac o tej grze , w sieci znalazłem jeden krótki gameplay zlokalizowanej wersji , czy ktoś może mi dać lepszą próbke polskich głosów głównych bohaterów?(może być samo audio). Edytowane 12 kwietnia 201114 l przez ssendas
Opublikowano 12 kwietnia 201114 l Czy dostał ktoś już na maila kod do bety Infamous 2? Wysyłają już czy nie!? Edytowane 12 kwietnia 201114 l przez SłupekPL
Opublikowano 13 kwietnia 201114 l Albo mi się wydaje.. albo w PSS jest darmowa, roczna wersja gry Ferrari The Race Experience.. Jest obniżka na 26zł ale obok jest opcja Full Game Trial (nie dla PS+ tylko dla wszystkich). Kliknąłem na to i opcja zniknęła... przy pełnej pojawiła się czerwona torebka i pokazało, że ją właśnie ściąga. Odpaliłem i zagrałem jeden wyścig (swoją drogą strasznie czerstwa gra...). Wpadło trofeum, ktore zuploadowało się na serwer a w XMB pokazuje termih wazności 12.04.2012 (364dni). WTF? Nie mam PS+ więc nie wiem czy tak właśnie działa ten trial... Może ktoś się wypowie?
Opublikowano 13 kwietnia 201114 l juz kiedys tez tak bylo ze dalo sie wyprobowac triala tej gry bez "plusika". zagraj troche wiecej to zobaczysz ostrzezenie ze zostalo Ci polgodziny gry, potem 15 minut a po godzinie koniec gry . to trofeum widzisz tylko u siebie, jak porownasz z kims swoje pucharki to nie zobaczysz tej gry. dopiero kupno pelnej wersji odlokowuje trofea "na stale" i zlicza zdobyte puchary do reszty
Opublikowano 13 kwietnia 201114 l No własnie trofeum widze nie tylko u siebie ale i w gamercardzie (nawet tutaj na forum) i jak porownuję z innymi. Jutro włączę na dłużej i zobaczę czy coś mi "wyskoczy" e: W sumie pograłem już na pewno więcej niż godzinę i póki co żadnego komunikatu nie widziałem. Edytowane 14 kwietnia 201114 l przez Emet
Opublikowano 14 kwietnia 201114 l Czy dostał ktoś już na maila kod do bety Infamous 2? Wysyłają już czy nie!? Dostałem przed chwilą.
Opublikowano 14 kwietnia 201114 l No własnie trofeum widze nie tylko u siebie ale i w gamercardzie (nawet tutaj na forum) i jak porownuję z innymi. Jutro włączę na dłużej i zobaczę czy coś mi "wyskoczy" e: W sumie pograłem już na pewno więcej niż godzinę i póki co żadnego komunikatu nie widziałem. to masz w takim razie pelna gre za darmo
Opublikowano 15 maja 201113 l nie jedynie spekulacje: TR:U, MNR, inFamous, Prototype ;] ale to raczej pobozne zyczenia
Opublikowano 16 maja 201113 l Jeśli 20 kwietnia byliście zarejestrowani w PlayStation Network, czekają na was 2 gry do wyboru z listy:LittleBigPlanet Infamous Wipeout HD/Fury Ratchet and Clank: Quest for Booty Dead Nation Posiadacze połączonego konta PSP będą mogli wybrać dodatkową dwójkę spośród: LittleBigPlanet PSP ModNation PSP Pursuit Force Killzone Liberation Wszyscy dostaną 30 dni darmowego abonamentu PlayStation Plus, a abonenci usługi mogą liczyć na przedłużenie go o dodatkowe 30 dni (razem 60). Edytowane 16 maja 201113 l przez Daddy
Opublikowano 16 maja 201113 l Ale lipa, no właśnie ja równiez ograłem wszystkie tytuły więc raczej nie skorzystam, powinni większy wybór dać :confused:
Opublikowano 16 maja 201113 l Ha, no serio - większej chu.jowizny nie mogli chyba dać. Dobrze, że akurat nie mam Wipeouta i Dead Nation, no ale LBP, Quest For Booty? Serio?
Opublikowano 16 maja 201113 l Jeśli 20 kwietnia byliście zarejestrowani w PlayStation Network, czekają na was 2 gry do wyboru z listy Czyli co, jak ostatni raz przed wyłączeniem PSN logowałem się 19. kwietnia, to nici z rekompensaty od Sony?