Opublikowano 10 września 201311 l Screeny są mocno dopieszczone. Miałeś kilka sekund gameplayu w trailerach .
Opublikowano 10 września 201311 l Ja mam kartę, mogę tez zrobić deal na parę poradników z amazona. Kto chętny?
Opublikowano 10 września 201311 l W polsce na luzie będą do dostania te poradniki, tak było przy okazji GTA IV to i powinno być teraz.
Opublikowano 10 września 201311 l Też tak macie, że obecnie nie chce się za bardzo w inne gry grać podczas oczekiwania kilkudniowego do gta?
Opublikowano 10 września 201311 l Znalazłem takie porównanko do mapy z GTA IV Tutaj natomiast... GROVE STREET
Opublikowano 10 września 201311 l Nie, ja gram w GTA 4 i CS-a nawet sporo teraz. Muszę jakoś zabić czas.
Opublikowano 10 września 201311 l Wy nie chodzicie do pracy, albo szkoły ? Żadnych sportów nie uprawiacie ?
Opublikowano 10 września 201311 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie. Wszyscy siedzimy w domu i czekamy na Gta.
Opublikowano 10 września 201311 l Nie. Wszyscy siedzimy w domu i czekamy na Gta. Dokładnie No life 4 life hommie
Opublikowano 10 września 201311 l Ja gram tylko w GTA - na tablecie w Vice City, na kompie w San Andreas, a na telefonie kończe trójkę I czekam na moją edycję specjalną i mi się dłuży cholernie... Edytowane 10 września 201311 l przez Maciomaniak
Opublikowano 10 września 201311 l A później się dziwić, że studia deweloperskie padają jak muchy skoro nie potrafią się zorganizować tak by premiery gier były rozciągnięte w czasie a nie sytuacją jaką mamy od paru miesięcy. Przez cały okres wakacyjny poza TLOU praktycznie nie było co włożyć do czytnika konsoli. Tymczasem we wrześniu, po wakacjach, gdy dzieciaki powinny się skupić na nauce a nie zabawie mamy mieć wysyp samych szlagierów ze startem next-genów na czele.
Opublikowano 10 września 201311 l ja sobie ogrywam trzeci raz deus exa i koncze fc3/skyrim na zmiane, wiec problemu nie ma
Opublikowano 10 września 201311 l A później się dziwić, że studia deweloperskie padają jak muchy skoro nie potrafią się zorganizować tak by premiery gier były rozciągnięte w czasie a nie sytuacją jaką mamy od paru miesięcy. Przez cały okres wakacyjny poza TLOU praktycznie nie było co włożyć do czytnika konsoli. Tymczasem we wrześniu, po wakacjach, gdy dzieciaki powinny się skupić na nauce a nie zabawie mamy mieć wysyp samych szlagierów ze startem next-genów na czele. ja wam kurde zazdroszcze czasu ja jak znajde w roku czas na przejście 2/3 gier to jest sukces
Opublikowano 10 września 201311 l Jaram się tą mapą odkąd ją zobaczyłem. Świat jest niesamowicie wielki, już nie mogę się doczekać aż zagram. I jakby ktoś miał poradnik na zbyciu/zamawiał z Amazona, niech podbije do mnie na PW jakby mógł - też jestem chętny.