Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 196,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nawet w EA się już litują nad grubaskami .

• na tych filmikach widac ping pong , dzikie podania (piłkarz obrócony bokiem dogrywa idealną piłke)   ci co grali ..,jedni mówią że pro passing działa , inni ze nie....   przekonamy sie testujac de

• Podaj konkretne argumenty, bo na razie mało poważny jesteś z takim tekstem. W jakim aspekcie jest gorzej? Momentum, słupki, podobieństwo bramek? Konkrety człowieku. No już dawaj... Tylko w odpowiednim

Opublikowano

Dema EA Sports mają to do siebie, że łączą się z serwerami EA (prawdopodobnie w celu zliczania statystyk), ale możliwości grania online nie ma i zapewne w demie FIFY 11 również go nie będzie.

Opublikowano

Na to sorry, ten napis o "już zamkniętych serwerach EA" był bardzo mylący ;p

Opublikowano

fajnie jakby dali więcej czasu niż 2 minutowa połowa !!

to jest jakiś żart...czasem jedna akcja mi zajmowała 30 minut (tych w grze)

mogli by dać 4 minuty połowa...i tak nie jest to dużo...mniej niż normalny mecz rankingowy (6 minut)

kiedy demo ?

PS dziekuje za kasowanie moich postów co do okłądki Fify...postarajcie sie następnym razem kasować posty poniżej poziomu intelektualnego typu Lons

Opublikowano

Co z ta FIFA ? kurcze, za ponad miesiac gra trafi na pulki sklepowe, a tu zadnego trailera, zero gameplay'u ! Co Panowie z EA robia ? :teehee:

Opublikowano

Co z ta FIFA ? kurcze, za ponad miesiac gra trafi na pulki sklepowe, a tu zadnego trailera, zero gameplay'u ! Co Panowie z EA robia ? :teehee:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Nie ma to jak wybrać zawodnika, który miał katastrofalny sezon, zawiódł na MŚ, poza tym jest kontuzjowany i reprezentuje barwy klubu, który sprzedaje numer legendy klubu (Raula) dla własnego zysku.

Opublikowano

Nie ma to jak wybrać zawodnika, który miał katastrofalny sezon, zawiódł na MŚ, poza tym jest kontuzjowany i reprezentuje barwy klubu, który sprzedaje numer legendy klubu (Raula) dla własnego zysku.

Sprzedał? A za ile? ;] Mógłbym o tym podyskutować,ale nie tutaj :P

Opublikowano

N+ ogralo wersje ukonczona w 75%, z ciekawszych obserwacji wyczytalem wprowadzenie zagrań ręką ( mozliwosc wylaczenia w opcjach ) oraz znacznie ulepszona walka w polu karnym o gorne pilki, teraz atakuje lecaca pilke znacznie wiecej graczy, a nie stoi i czeka, az doleci.

Opublikowano

Była konferencja na stadionie Legii nawet ten cały Rutter się pojawił.

Opublikowano

Demo pewnie w okolicach 1-2 tygodnia września?

Opublikowano

Podobno w przedziale od 15 sierpnia do 15 września...

Opublikowano

Ano wlasnie-niedlugo demo,a jakiegos normalnego filmu z gameplayu,trailera brak. Wiem,ze byla konferencja, ale zaden z portali nie wstawil ani jednego filmu z pojedynkow... :verymad:

Mogli by dac te dema w sierpniu,czlowiek przynajmniej w 70% wiedzialby,co w tym roku wybierze :blush:

Opublikowano

Cholera, juz nie tak daleko do samej premiery gry a ja dalej nie wiem jak ona wyglada. Nie widzialem zadnego gameplayu, WTF? Nawet cicho w sprawie dema ;/

Opublikowano

Cholera, juz nie tak daleko do samej premiery gry a ja dalej nie wiem jak ona wyglada. Nie widzialem zadnego gameplayu, WTF? Nawet cicho w sprawie dema ;/

pokazali troszke gameplayu, mam na mysli tę relacje czechów ....

Opublikowano

gameplay jest jeden, na ktorym nie widac zadnych roznic miedzy 10 a 11 O_o

Opublikowano

gameplay jest jeden, na ktorym nie widac zadnych roznic miedzy 10 a 11 O_o

jesli masz na mysli ten "czeski" gameplay to....różnicę widać. Bo chyba nie oczekujesz skoku graficznego na tej generacji konsol

Opublikowano

Pomijajac fakt,ze graficznie i tak wyglada lepiej niz 10tka :potter:

Edytowane przez easye

Opublikowano

juz dyskutowalismy o tym 2 strony temu, wiec Ty na kolejny filmik w ogole nie masz co czekac...

Zreszta co Ty chcesz z nich wywnioskowac ? - czy fajniej sie biega Rooneyem niz w poprzedniej edycji ?

Ja chcialbym zobaczyc ta walke o pilke, pare stalych fragmentow gry i przynajmniej cala polowe, zeby zobaczyc tempo meczu i wiecej zagran z pierwszej...

Opublikowano

chcialbym zobaczyc ze nie zapierdala sie juz non stop z wcisnietym r1 z jednego konca boiska na drugi, ze tempo jest faktycznie duzo wolniejsze, ze nie ma ping ponga, ze loby sa slabsze, ze nie wpadaja farfocle z 20 metra, ze ciezej strzelic z metrow 40, ze nie mozna zwodami objechac polowy boiska, i ze ta gra zacznie w koncu przypominac pilke nozna a nie fife street.

a i jaka roznice konkretnie w 2 slowach chcialbym zobaczyc? DUŻĄ. Taką chociażby jak między fifą 09 a 10, tylko że tym razem na + a nie na -

Edytowane przez Matinx

Opublikowano

No strzały z 40 metró nie są często spotykane w tej fifie ;)

Opublikowano

Zwodami polowe boiska, szkoda ze tez nie masz konsoli, bys mnie paru nauczyl. LOL. Przybij piatke Lonsowi, jest film z Czech, gdzie koles naciska 3*A, a pilka kozluje, odbija sie i nie zawsze pomimo prostego podania laduje pod nogami, ale nie Matinx wchodzi i pisze, ze to jest to samo co w 10tce - PING PONG, wiec watpie, zeby kolejny film cokolwiek u Ciebie zmienil.

FIFA 11 nie ma byc rewolucja jak miedzy 09>10, ma wyeliminowac te rzeczy o ktorych piszesz, wiecej symulacji, trudniejszy futbol, mniej radosny, ale dajacy duzo sadysfakcji, brak ping ponga i bardzo zroznicowani pilkarze. Wszyscy pisza, ze to naprawde zostalo poprawione, jedyny szczegol, ze nigdzie nie ma zadnego filmu, zeby sie samemu przekonac, ale dzieki bogu coraz blizej DEMO !

Opublikowano

W 10 i w WC wpadaja cholernie często. Wystarczy włączyc pierwszą lepszą kompilację na youtubie i masz przykłąd ile tego wlatuje.

Film z czech mnei (pipi) obchodzi, bo przewaznie na tego typu filmach grają jakieś łosie. To czy mozna sie bawic w ping pong czy nie bedzie wiadomo juz w demie, jak sami pogramy. NIGDZIE NIE NAPISALEM ZE JEST TO SAMO, tylko czego oczekuje a to dosc spora roznica. A to, że MA BYĆ tez mnie niewiele obchodzi. Interesuje mnie jak będzie jak sam pogram, a nie jak rutter mowi ze MA BYC.

Edytowane przez Matinx