pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Eh wszystko mam. Oby faktycznie wymienli też najstarsze gierki z Instant Game Collection. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Ja natomiast nie mam i bardzo chętnie sprawdzę legendy tych gier, jako że nie miałem wcześniej okazji. Szczególnie DS, które mnie intryguje, ale nie jestem RPGowcem więc raczej sam bym nie zakupił. P.S. Mam nadzieję, że info pewne Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 ICO i SoTC - GRY LEGENDY - moje top 10 (jak nie pierwsza dwójka ) gier wszechczasów, posiadam zarówno na ps2 i ps3 :-). Demona też posiadam ale jeszcze nie ograłem. Ale nie wybrzydzam - niech się ludzie zapoznają z tymi zacnymi tytułami. HAIL!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 O tak, na DS czekalem bo czulem w kosciach, ze dadza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Ja natomiast nie mam i bardzo chętnie sprawdzę legendy tych gier, jako że nie miałem wcześniej okazji. Szczególnie DS, które mnie intryguje, ale nie jestem RPGowcem więc raczej sam bym nie zakupił. P.S. Mam nadzieję, że info pewne Pewne. Info od PlayStation Polska, z ich Facebooka. Cytuj Odnośnik do komentarza
dawdi17 57 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 A miałem przed chwilą kupować amerykańską kolekcjonerkę DS za 250 zł... ufff Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Szukałem kiedyś listy wszystkich gier, które były w Plusie i nie znalazłem, więc zrobiłem ją sam. Lista dotyczy regionu europejskiego i nie jest w 100% sprawdzona, mogą być drobne pomyłki. Warto jednak looknąć jak ktoś rozważa zakup Plusa, ewentualnie zobaczyć jak całość nabierała tempa. Playstation 3 Czerwiec-lipiec 2010Wipeout HD Field Runners (minis)Age of Zombies (minis) Destruction Derby (Psone) Sierpień 2010Zen Pinball Blast-Off (minis)Alien Zombie Death (minis) Medievil (Psone) Wrzesień 2010Sam and Max: Devil’s Playground Vector Tower Defense (minis)Echoes (minis) Oddworld: Abe’s Oddysee (Psone) Październik 2010Street Fighter 2 HD Remix Aero Racer (minis)Yeti Sports (minis) Kula World (Psone) Listopad 2010Critter Crunch Bloons (minis)Vempire (minis) Syphon Filter (Psone) Grudzień 2010CuboidMAG (do levelu 8 doświadczenia) Bubble Trubble (minis)Dracula: Undead Awakening (minis) Oddworld: Abe's Exodus (PSOne) Styczeń 2011Astrotipper Kahoots (Minis)Pipe Madness (Minis) Colony Wars (PSone) LUB (niejasne)Samurai ShowdownG-Police (PSone) Luty 2011Magician LordLead & Gold: Gangs of the Wild WestShatterMushroom Wars (?niejasne) Karimogi (minis)BreakQuest (minis)I Must Run (minis) Marzec 2011Sonic The HedgehogAstro Tripper (?niejasne, powtórzenie?)Red Faction: Battlegrounds PixRev (minis)Enigmo mini (minis) Guilty Gears (Psone) Kwiecień 2011Sonic The Hedgehog 2Prince of Persia Classic Dual Invaders (minis)Dynogems (minis) Creature 3: Raised in Space (Psone) Maj 2011Streets of Rage 2 Babel (minis)The King of Blocks (minis)The 2D Adventures of Rotating Octopus (minis) James Pond 2: Robocod (Psone) Czerwiec 2011Awaria PSN (?) Lipiec 2011Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-CarsGolden Axe Dr. Maybe and the Adventures of Scarygirl (minis)JellyCar 2 (minis) Legacy of Kain: Soul Reaver (Psone) Sierpień 2011Comix ZoneCrash Commando OMG-Z! (minis)Bashi Blocks (minis) Rayman (Psone) Wrzesień 2011??? Październik 2011Costume QuestUncharted 3 Multiplayer 1000 Tiny Claws (minis)Speedball 2: Evolution (minis)Street Smart (minis) Arc the Lad (Psone) Listopad 2011Hydrophobia: Prophecy Rumble Trucks (minis)Where is my Heart (minis) Crash Bandicoot (PSone)Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back (PSone)Crash Bandicoot 3: Warped (PSone)Crash Team Racing (PSone) Grudzień 2011Tomb Raider: UnderworldMarvel Pinball Sneezies (minis)Orbit (minis) Cool Boarders (PSone) Styczeń 2012Back to the Future: The Game, Episodes 1 to 5Voodoo Dice TrailBlazer (minis)Stick Man Rescue (minis) Rally Cross (PSone)Arc the Lad (PSone) Luty 2012Far Cry 2The Simpsons Arcade Hungry Giraffe (minis)Farm Frenzy (minis) Final Fantasy V (PSone) Marzec 2012Trine 2Sly Cooper and the Thievius Raccoonus HD Farm Frenzy 2 (minis)The Impossible Game (minis) Jet Rider (PSone) Kwiecień 2012Shift 2: UnleashedShank 2 Floating Cloud God Saves the Pilgrims (minis)Golf Mania (minis) Silent Hill (PSone) Maj 2012AwesomenautsHamsterballWakeboarding HDMahjong Tales: Ancient WisdomSky FighterRicochet HDMushroom WarsMagic OrbzSmash Cars Velocity (minis)LA Gridlock (minis) Silent Hill (PSone)Max Payne (PS2) Czerwiec 2012Virtua Fighter 5: Final ShowdownWarhammer 40,000: Space MarineChime Super DeluxeDarksidersRenegade OpsOutlandOddworld: Stranger’s Wrath HDinFamous 2Motorstorm ApocalypseLittleBigPlanet 2 Lipiec 2012Deus Ex: Bunt LudzkościSaints Row 2Lara Croft & the Guardian of Light Sierpień 2012Just Cause 2BorderlandsDead Space 2Rock of Ages Wrzesień 2012Red Dead RedemptionMachinariumScott Pilgrim vs the WorldDouble Dragon NeonStarhawk (Single Player Campaing) Październik 2012Hell Yeah! Wrath of the Dead RabbitResident Evil 5: Gold EditionBulletstorm Listopad 2012Crysis 2Ratchet & Clank: All4OneCubixx HD Grudzień 2012Batman: Arkham CityVanquishLimboBig Sky InfinityKnytt Underground Styczeń 2013Bioshock 2Guardians of Middle EarthMortal Kombat Luty 2013Sleeping DogsGod of War HDF1 Race StarsQuantum Conundrum Marzec 2013Mass Effect 3Dead or Alive 5Joe Danger 2The Walking Dead: Episode 1 Kwiecień 2013Okami HDThe CaveLord of the Rings: War in the North Maj 2013Hitman: AbsolutionCatherineMalicious Czerwiec 2013Demon's SoulsIco & Shadow of the Colossus HD Playstation Vita Listopad 2012Uncharted: Złota OtchłańGravity RushChronovoltTales from Space: Mutant Blobs Attack Grudzień 2012Mortal KombatBig Sky InfinityKnytt Underground Styczeń 2013Jet Set RadioPinball Arcade Luty 2013WipeOut 2048Lumines Electric Symphony Marzec 2013Metal Gear Solid HD CollectionPuddle Kwiecień 2013Zero Escape: Virtue’s Last RewardThomas Was Alone Maj 2013Sine MoraVelocity Ultra HD Cytuj Odnośnik do komentarza
cietwierz1 1 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 gdzie tanio kupię kod na 90dni z automatu (zależy mi na tym żeby go dostać od razu)?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 (edytowane) keye.pl fabrykakluczy.pl robisz przelew przez PayU przez stronę i za chwilę masz kod na emailu Edytowane 12 Maja 2013 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Ja natomiast nie mam i bardzo chętnie sprawdzę legendy tych gier, jako że nie miałem wcześniej okazji. Szczególnie DS, które mnie intryguje, ale nie jestem RPGowcem więc raczej sam bym nie zakupił. P.S. Mam nadzieję, że info pewne Pewne. Info od PlayStation Polska, z ich Facebooka. Pewne info? Przecież to jest zestaw, który był w Plusie tylko,że w USA. Można link, bo nie mogę znależć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 To chyba nie z FB tylko z Twittera. https://twitter.com/PlayStationPL/status/332090804350885890 PlayStation Polska @PlayStationPL W czerwcu Plusowicze otrzymają bezpłatnie: ICO i Shadow of the Colossus HD oraz Demon’s Souls! Ciekawe na co wymienią gry które powinny być d końca czerwca czyli LBP2, iF2 i MS:A. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 (edytowane) Rozpiska na czerwiec: 29.05 - Kingdoms of Amalur (gra miesiąca), Demon's Souls, ICO/SOTC 05.06 - Rayman Origins 05.06 - Coconut Dodge Revitalised http://blog.eu.playstation.com/2013/05/15/playstation-plus-your-june-update/ Tak sobie przypomniałem, że w grudniu kupiłem Raymana i jeszcze go nie odpaliłem Edytowane 15 Maja 2013 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Mam pytanie - czy kod niemiecki, taki jak ten poniżej z Keye.pl może być użyty na polskim koncie? http://www.keye.pl/games/product/id/8508/PlayStation-Plus-90-dni-DE Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Rayman na 4 calowym Oledzie to orgazmiator, na ps3 nie wymaksowałem tego genialnego tytułu, na vicie postaram się zrobić platynkę. Najlepszy platformer nie od nintendo tej generacji w kieszeni dla plusowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Rayman na vite!!!! No nareszcie, miałem to brać w pudełku a tu proszę Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 świetne info Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Z chęcią sprawdzę Kingdoms of Amalur. Miałem kupować swojego czasu, ale cena mnie zniechęciła - dobrze się stało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Kurde, miałem sobie nadrobić zaległości Plusowe, i nawet taki lajtowy zestawik w stylu: "A kiedyś może zagram", a tu KoA i znowu nie nadrobię No ale miesiąc dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Jakbym brał subskrypcję na ten miesiąc to dla Demon's Souls ale gra jest warta grosze w tej chwili a Vity nie posiadam, żeby jarać się teraz Raymanem. KoA średnio mnie interesuje. Poczekam co walną na przyszły miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 w czerwcu mają jeszcze wymienić te gry które są od roku czyli If2, lbp2 i M:A więc jeszcze 3 tytuły do ogrania mamy w zanadrzu. W zeszłym roku zapowiedzieli je na E3 więc pewnie teraz też nową trójkę ogłoszą na E3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Wszystko pięknie tylko ograłem już nieSławnego 2 i pogrywam teraz trochę Apokalipsę. LBP 2 mnie nie jara zwyczajnie. Aha, nowe tytuły? Hm, czyżby Uncharted 3? Nie, to raczej wątpliwe. Jakikolwiek Uncharted pojawił się za darmo w Plusie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 if2, m:a i lbp2 masz dostępne w plusie od czerwca 2012 i nigdy ich nie wymieniali. Zmieniały się inne, a te były dostępne cały czas. W czerwcu tego roku mają je zastąpić inną trójką, która znowu będzie dostępna cały czas przez kolejny rok. Żaden Uncharted nie był w plusie. Ja typuje, że ta nowa trójka to będą ekskluzywy od Sony tak jak ta obecna więc jakiś Uncharted, PSASB czy Twisted Metal mogą się załapać. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 712 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 jałowy miesiąc dla mnie ale sprawdze chociaż SotC w 3D, często mają jeden miesiąc OMFG drugi lajtowy @up Unchartedów nie było i nie liczyłbym na nie w ogóle (ważą koło 40-50GB), co do wymiany evergreenów (Infamous2, LBP2 i MS Apoc) to PSASBR to niestety pewniak, ale pozostałe 2 to wielka niewiadoma, oby nie dali sucharów typu LBP Karting Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 if2, m:a i lbp2 masz dostępne w plusie od czerwca 2012 i nigdy ich nie wymieniali. Zmieniały się inne, a te były dostępne cały czas. W czerwcu tego roku mają je zastąpić inną trójką, która znowu będzie dostępna cały czas przez kolejny rok. Żaden Uncharted nie był w plusie. Ja typuje, że ta nowa trójka to będą ekskluzywy od Sony tak jak ta obecna więc jakiś Uncharted, PSASB czy Twisted Metal mogą się załapać. Myślę, że te dwie ostatnie pozycje to nawet może być pewnik w tym przypadku. No chyba, że byłoby to God of War III (ee, niemożliwe) lub w gorszym wypadku LBP Karting. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 (edytowane) jedynka i dwójka Uncharted jest w ps store w formie cyfrowej więc teoretycznie w każdej chwili mogą wylądować w plusie. Jedynie trójki nie ma w formie cyfrowej. Edytowane 15 Maja 2013 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi