Opublikowano 21 lipca 201410 l Tyle postow ze myslalem iz cos juz wiecie o nowej ofercie a tu nawet spekulacji brak :-X
Opublikowano 28 lipca 201410 l Pierwsza środa miesiąca, czyli aktualizacja oferty, wypada 06.08, więc mają jeszcze ponad tydzień na info. Stawiam, że pojawi się środa-czwartek.
Opublikowano 28 lipca 201410 l MS wstawił fajne gierki do Golda, więc wypadałoby jakoś sensownie odpowiedzieć. Może w końcu KZ na PS4 dodadzą (przynajmniej multi).
Opublikowano 28 lipca 201410 l Jakie fajne gierki? Na 4 gry w ofercie jedynie Dishonored ma klasę. A ten Crimson Dragon na XO to totalny szrot, półka LocoCycle z premierowej oferty.
Opublikowano 28 lipca 201410 l MS ma fajne gry na ten miesiąc i Sony musi dać coś lepszego jak w tym miesiącu.
Opublikowano 28 lipca 201410 l To niesamowite, że MS dogadał się z Bethesdą, a Sony od dawien dawna nie mogło. Albo to Sony nie chce za tą szopkę z ES-ami Tak czy owak, wreszcie GwG stał się choć odrobinę konkurencyjny, a to powinno stymulować PS+
Opublikowano 28 lipca 201410 l To niesamowite, że MS dogadał się z Bethesdą, a Sony od dawien dawna nie mogło. Albo to Sony nie chce za tą szopkę z ES-ami Tak czy owak, wreszcie GwG stał się choć odrobinę konkurencyjny, a to powinno stymulować PS+ Dishonored nie było i nie będzie w PS+ dlatego, że jest on niedostępny w kilku krajach (np. u nas). Edytowane 28 lipca 201410 l przez SzczurekPB
Opublikowano 28 lipca 201410 l Ale np. nie kupisz na polskim PSN Dunwall City Trials (o dziwo, Knife of Dunwall i Brigmore Witches są dostępne normalnie).
Opublikowano 28 lipca 201410 l Jak nie ma Dishonored w polskim pss, to co za problem żeby go dodali i wrzucili do plusa?
Opublikowano 29 lipca 201410 l Najprawdopodobniej w sierpniowej ofercia będą takie gry: PS4:Octodad: Dadliest Catch i The Swapper PS3: Saints Row 4 i Far Cry 3 Blood Dragon PS Vita:1001 Spikes and Atelier Rorona Plus. http://m.theepochtimes.com/n3/820118-playstation-plus-free-games-august-2014-ps4-game-leaked-reportedly-will-be-flower/ Edytowane 29 lipca 201410 l przez Mroku333
Opublikowano 29 lipca 201410 l Jeśli to prawda, to PS3 bardzo mocno, PS4 całkiem dobrze - głownie z uwagi na The Swapper, które ma wysokie oceny i wygląda bosko.
Opublikowano 29 lipca 201410 l Jeśli będzie SR 4 to zayebiście, a miałem kupić niedługo. BD też ogram z przyjemnością.
Opublikowano 29 lipca 201410 l A ten jRPG Atelier coś tam na Vitę dobry? Bo ładna grafika widzę... A The Swapper? Kurde gdyby nie PS Plus w życiu bym nie grał w takie gry teraz ogrywam Strider'a i naprawdę to mocny i mega miodny tytuł.
Opublikowano 29 lipca 201410 l Leak PS+ August: PS4 Octodad, The Swapper, PS3 Saints Row 4, Far Cry 3: Blood Dragon, PSV 1001 Spikes, Atelier Rorona Plus Takie informacje znalazłem w internecie, oferta dosyć realna.
Opublikowano 29 lipca 201410 l http://www.pushsquare.com/news/2014/07/august_playstation_plus_leaked_lineup_dismissed_by_devs 'Given that two developers have very publicly distanced themselves from this report, we’re going to assume that the whole list is inaccurate.'
Opublikowano 29 lipca 201410 l http://www.pushsquare.com/news/2014/07/august_playstation_plus_leaked_lineup_dismissed_by_devs 'Given that two developers have very publicly distanced themselves from this report, we’re going to assume that the whole list is inaccurate.' No nie dobrze. Mam nadzieję, że jednak będzie ten SR 4...
Opublikowano 30 lipca 201410 l więcej info będzie o 17tej naszego czasu, wtedy poznamy całą ofertę, póki co:
Opublikowano 30 lipca 201410 l Road Not Taken tego wiem, ze na pewno nie pobiore, Lego pewnie tak samo nudne jak batman, Crysisa 3 ogram, ale mam nadzieje ze pozostale 3 gry okaza sie ciekawsze...
Opublikowano 30 lipca 201410 l bardzo sie ciesze z lego. dragons crown juz mnie strasznie wynudzil, pora na cos nowego
Opublikowano 30 lipca 201410 l Dopiero co było lego na vite. Nie czy się cieszyć czy płakać. Poczekajmy do 17 i zobaczymy.