Opublikowano 26 maja26 maj 32 minuty temu, Shago napisał(a):Wspomniane powyżej Gallardo to też VAG :)No tyle,że mechanicznie to włoska robota,zresztą R8 to przecież Gallardo w innej karoserii (zaprojektowanej zresztą przez włochów) tylko z innym silnikiem.
Opublikowano 26 maja26 maj 25 minutes ago, AdiCarrion said:No tyle,że mechanicznie to włoska robota,zresztą R8 to przecież Gallardo w innej karoserii (zaprojektowanej zresztą przez włochów) tylko z innym silnikiem.R8 w większości ma silnik V10 z Gallardo, tych z V8 było zauważalnie mniej. Gallardo nie było włoską robotą sensu stricte, Vag przejal Lambo w 98, więc projektowali Gallardo już pod niemiecką egidą. A to rozbite Gallardo posłużyło do budowy demo cara tak a propos
Opublikowano 31 maja31 maj Wczoraj znajomy dał mi się przejechać RQ8, w wersji z 4-litrowym dieslem i silnikiem podkręconym do ponad 500 km. Kurde mać, co za fura. Ale takie auta to już chyba zastrzezone dla osob prowadzących swoj biznes, nie wiem jakie trzeba byloby pieniadze robic na uop-ie, by móc sobie na to pozwolić. Leasing to pewnie z 10-12k i na dochodowym biznesie jako koszt się sprawdzi. Swietne auto, dodatkowo ma skrętną tylnią oś, więc mimo gabarytów naprawdę pozwala bezproblemowo wyjechać nawet z dość ostrych kątów.
Opublikowano 2 czerwca2 cze po latach jeżdżenia wypierdzanymi oplami astra, hondami accord i innymi golfami gdzie nie raz się wymieniało a to tłumik, a to filtr dpf, w końcu podpisałem dzisiaj papiery na nowiutkiego Peugeota 408 w wyposażeniu GT. Niesamowite uczucie, aż mnie ciarki przeszły jak klepałem temat xD. Czekam na odbiór, w czerwcu powinien być to nie omieszkam wstawić zdjęcia.
Opublikowano 2 czerwca2 cze W dobie dobrych, doładowanych silników benzynowych dla mnie miejscem diesla w samochodzie osobowym z ich wszystkimi problemami jest muzeum.