Gość donsterydo Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Cieszy mnie, że wczoraj pobiłem swój rekord (11 mln) na stole Nightmare Mansion w Pinball FX2 i uzyskałem ponad 30 mln. A wkurza mnie, że podczas jednej z wczorajszych sesji na tym samym stole tylko pierwszą kulą nabiłem ponad 23 mln, a spartoliłem pozostałe 2 kule i nabiłem nimi zaledwie 2 mln Jak pech to pech Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Ehhh w(pipi)iłem się bo miałem załatwione konto do pobrania dema MK, niestety jakieś cyrki wyszły i d.upa. Na dodatek psn nie działa do jutra więc kompletne nici z MK ;/. A cieszy mnie, że w końcu wrzucili avatary z RDR i GTAIV na psstore ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Ależ mnie cieszy The Sly Collection. Bardzo fajna gierka. Nawet zaje.bista rzekłbym. + jeszcze Mass Effect 2 do mnie przyszedł dzisiaj, ale nawet nie mam ochoty żeby go odpalić bo szopkens mnie mega wciągnął. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 A cieszy mnie, że w końcu wrzucili avatary z RDR i GTAIV na psstore ;]. Podbijam. Złości mnie brak zapowiedzianego patcha do KZ3. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 A cieszy mnie, że w końcu wrzucili avatary z RDR i GTAIV na psstore ;]. Podbijam. W końcuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 wqur.wia mnie gdy serwisy KONSOLOWE spuszczają sie nad wiedźminem 2. Owszem, Wiesiek był genialny ale póki nie zapowiadaja tego na konsole mam to w dup.ie. Tez mnie awki napawaja, od czerwca mrzyłem o Johnie marstonie, w sensie by go posiąsc....yyyyyyyyyyyyy hehehe jako awatar;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Cieszy mnie genialny utwór z GOW ]I[ http://www.youtube.com/watch?v=tuCvJMaP06A Coś pieknego, dzięki niemu daje drugą szansę tej częsci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 wqurwiam mnie, ze w moim ulubionym, najukochańszym itp gatunku gier tj grach piłkarskich panuje tak mała konkurencja....marze by 2Sports zapowiedziało piłke (ale nie jakąs popierdółke a symulacje) , dzien w którym sie tak stanie -tj zapowiedza gre piłkarska, bedzie dniem w którym opije sie w sztok z radosci! Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Złości: Killzone 3 tak naprawdę jest płytkie, krótkie (w singlu), łatwe i nudne, więc po wbiciu platyny - pozbywam się wpizdu. Killzone 2 > Killzone 3 Cieszy: Gra, na którą oczekiwałem z zaciekawieniem (Homefront) okazuje się być porządnym kawałkiem softu, w który na dniach się zaopatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Cieszy mnie że mam to u siebie. A złości że chciałbym wyplatynować w końcu ale nie wiem czy dam radę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Sprzedałem Killzone 3 za 150zł ( za tyle ile kupiłem 2 tygodnie temu ), a za niedługo szykuje się Homefront. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 (edytowane) Cieszy mnie to, że niszczyłem wszystkich grając ostatnio w Bad Company a nie cieszy to, nie mam czasu na granie a i jeszcze gameplay Batmana Edytowane 15 Marca 2011 przez sosnaa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Cieszy mnie niezmiernie genialność L.A. Noire. @XM16E1 dla mnie to jest o niebo lepsze: http://www.youtube.com/watch?v=K_OpIg5UPws Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Oj się w(pipi)iłem nie miłosiernie ponieważ, iż, gdyż chyba z(pipi)ał mi się save z GTA. Miałem tam ukończoną fabułę + dużo innych pierdół. Jestem bliski zawału, ksiądz zaraz przyjdzie. Ostatnie namaszczenie zaraz dostanę. Obecnie mam drgawki, duszności, powoli czuję, że tracę przytomność. Jutro podejmę próbę reanimacji save'a. I siebie też. Nooooooosz (pipi) (pipi)ana ja (pipi)e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Cieszy zbliżająca się premiera DLC do najnowszej Castlevanii (trailer) Smuci brak kasy na PS3 - trzeba będzie pokombinować... Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Cieszy mnie to, że singiel w L.A Noire wystarczy na tak długi czas Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Cieszy, że niebawem kupię X360, bo jakoś ostatnio nie mam chęci gry na PS3, a jak dorwałem się do Xboxa, to nie mogłem od niego odejść przez cały dzień. I cieszy mnie, że pad od X360 jest tak mega za(pipi)iście wygodny i genialny (IMO gra mi się na nim o WIELE, WIELE lepiej, niż na dualshocku). Smuci natomiast, że Crysis 2 jest kolejną multiplatformą, którą s(pipi)o na sprzęcie Sony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
inactive 3 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Cieszy: Fifa 11, DLC do Halo Reach, BC2: Vietnam złości: Bulletstorm - wynudziłem się mocno przy tej grze Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Cieszy mnie, że dzięki polityce Electronic Arts najprawdopodobniej w poniedziałek/wtorek Crysis 2 będzie już do kupienia w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Jara mnie strasznie nowy Mortal Kombat. Gierka wymiata ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Cieszy: Po ~2 miesiącach PS3 znów zagościła pod moją strzechą - jeśli komuś przewraca się w doopie od nadmiaru tytułów, to polecam pozbyć się na jakiś czas konsoli - rozłąka robi swoje... Wkurza: Brak gier - muszę sobie szybko coś sprawić Cytuj Odnośnik do komentarza
Frycekz 0 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Cieszy mnie fakt posiadania moich cacek (x360 i psp) Denerwuje mnie przesuwanie premiery Duke Nukem oraz to,że nie chce mi się ruszyć du.py do kumpli po jakieś fajne tytuły Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Denerwują mnie ostatnie 5 trofeów w Heavy Rain. W jedno popołudnie powinienem je wbić ale są takie jakieś odrzucające że nie chce mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 smuci mnie brak czasu na granie... cieszy... udana modyfikacja Saturna (Przełącznik regionów + przełacznik 50/60Hz) dzięki której gram w Radianta (genialna gra) Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 OK Cieszy mnie dzisiejsza platynka w Heavy Rain. Genialna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi