Skocz do zawartości

Killzone 3 - ONLINE Multiplayer

Featured Replies

Opublikowano

Trochę dziwny wybór, bo chyba Akademia Radeca była najpopularniejsza. W sumie jako dodatek by się sprawdziła. Co z tego, że jest lipa z wyrzutniami. Każe ktoś wam grać na takich serwerach? Ja zawsze gram z zablokowanymi RPG.

Ale Rynek Salamun może być. Na początku nie lubiłem tej mapy, ale z biegiem czasu zacząłem się przekonywac do niej i chyba jest to moje TOP3.

Po cichu liczyłem na Skład Tharsis albo na Korynt.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 203,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Po tym co napisales, jedynie ostre slowa cisna mi sie na klawiature, bo w zasadzie nic z tego nie ma przelozenia w rzeczywistosci. Sory, ale wylales zale osoby, ktorej w tym multi nie idzie i nie potr

• Co w tym genialnego? Takie cos bylo juz w Enemy Territory, 8 lat temu...

• Mapka z multi: Akmir Snowdrift   http://www.killzone....6-marksman.html   Lista zmian w multi po becie (z forum Killzone):  

Opublikowano

Działa już "w pełni" oficjalna strona KZ3:

http://www.killzone.com/kz3/pl_PL/mykillzone/overview.html?name=kuba85PL

EDIT: Skoro "BETA" jest teraz otwarta dla wszystkich to statystyki przejdą do pełnej gry ? W PS HOME jest gierka gdzie odblokowałem kod do PSS, gdzie po jego wpisaniu dostaje się 3 pkt "?odblokowań?" w KZ3. Ciekawe czy zadziała to na "BECIE" i czy staty przejdą do fulla, jeśli nie to szkoda kodu :)

Edytowane przez elvis004

Opublikowano

Mało prawdopodobne, że tak będzie. Ja bym nie ryzykował :no:

Opublikowano

no to za 10 min gramy w bete, bo już jest na pss a zajmuje bardzo mało. Zobaczymy czy mi bardziej przypadnie do gustu niż cod

Edytowane przez xbor

Opublikowano

802 MB. Nie dużo. Wydawało mi się że poprzednia beta ważyła więcej.

Opublikowano

Dobra. Zainstalowane. Zaraz zobaczymy czy coś się zmieniło od ostatniej bety;]

Opublikowano

Po polsku, jak miło :) Po kilku minutach jest bardzo pozytywnie zaskoczony.

Opublikowano

802 MB. Nie dużo. Wydawało mi się że poprzednia beta ważyła więcej.

Bo teraz masz tylko 1 mape.

Opublikowano

Nie wiem jak u was, ale gdy próbuje zalogowac się do PSN wyskakuje mi wiadomość, że obecnie tra konserwacja PSN. PSN padł pod naporem chętnych? :teehee:

Opublikowano

Ja loguję się bez problemu, ale za to do samego multi już nie mogę - wyskakuje error 10006 bodajże i komunikat, że jestem odłączony od sieci (mimo że jestem do niej zalogowany). Może to faktycznie wina PSN.

Opublikowano

to ja na szczęście zdążyłem zanim sie "to" stało, bo gram w bete bez problemu.

Edytowane przez xbor

Opublikowano

http://twitpic.com/3w20k8/full

Kilka statsów z dzisiejszej bety od GG. :lol: Sporo jak na 2h.

dopiero od 12:00 jest beta

W pełnej wersji maja być jakieś bonusy za serie zabójstw, czy wyświetla "seria 2 zabójstw" dla picu? gdzie jest jakaś lista broni jak będzie w pelnym multi?

Edytowane przez xbor

Opublikowano

Rozegrałem kilka partyjek w Operacje, chciałem zmienić na Strefe Wojny i teraz nigdzie nie chce mi dołączyć;D Też tak macie?:)

Opublikowano

Rozegrałem kilka partyjek w Operacje, chciałem zmienić na Strefe Wojny i teraz nigdzie nie chce mi dołączyć;D Też tak macie?:)

Też.

Opublikowano

Piszę tego posta korzystając z okazji, że mam dzień wolny, a większość z Was nie ;p.

Wszystko na podstawie gry w bootnecie - na razie nie wchodzę na multi.

Napiszę krótko - gameplayowo ta gra to epoka dalej niż poprzedniczka, która w tej kwestii (np. z powodu sterowania) pozostawiała dużo do życzenia.

W tej odsłonie sterowanie jest genialne.

1. DualShock3

Tu sterowanie jest typowe. Tj. ci którzy grają głwónie np. w COD-a powinni od razu wybrać wersję alternatywną, bo do standardowej długo się przyzwyczaja. Przy wyborze tej pierwszej w zasadzie od razu można się dobrze bawić.

Oczywiście reszta poczuje się jak w domu z normalnym sterowaniem.

2. Move + DS3

Nad padem nie będę się długo rozpisywał, bo każdy wie jak się nim gra. Okazuje się, że gra na Move i pada to istny majstersztyk - nie mam jeszcze sharpshootera i gram movem w prawej ręce celując w ekran jak z colta i jest bosko.

Feeling, precyzja, odczuwalność strzału - pad pada na starcie.

Całość wymaga tylko chwili kalibracji z poziomu gry - od razu jest wykrywany i w zasadzie można szybko wrócić do samego pada po prostu wyłączając Movee. Tylko ... po co?

Move i ten sposób sterowania w moich oczach jest stworzony do tego typu gier. Od 20 minut gram w grę i już jestem jej wielkim wielbicielem.

Nie kupiłem COD.BO, więc rozumiecie jaki jestem wyposzczony. Sony mam mnie w kolejce w sklepie o 10 rano jak gra zobaczy światło dzienne.

PS. Pierwszy finisher zrobiony movem np. kozik w oko lub skręcenie karczku daje radochę jak nigdy ;)

3. Plansza(e) (mapa) i grafika

Każdy musi to zobaczyć na własne oczy, ale np. zejście na brzeg morza robi wrażenie. Mapy żyją - woda faluje, wiatr wieje piasek lata. To jest gra na miarę PS3. Działa (przynajmniej demo) w 720p

4. Odgłosy i muzyka

Mam to wszystko w 5.1. Odgłosy zabijanych wrogów to coś jak szlachtowanie dzików w grze Moonstone na amidze ;). Aż się łezka w oku kręci.

Na chwilę obecną daję jej 9 punktów w 10 stopniowej skali (nie 10, bo to dopiero jak wyjdzie pełna wersja)

Edytowane przez redundantor

Opublikowano
Rozegrałem kilka partyjek w Operacje, chciałem zmienić na Strefe Wojny i teraz nigdzie nie chce mi dołączyć;D Też tak macie?

Właśnie miałem pytać - mogę czekać nawet 30 min, a i tak nie dołączę do żadnej gry. Ech, póki co to lekki fail - najpierw problemy z PSN, a teraz to.