Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Euro 2012

Featured Replies

Opublikowano

Przy odrobinie szczescia, to nie zagra juz w zadnym meczu na Euro. Na 100% mecze grupowe ma z glowy (czerwo = brak gry w 2 meczach).

edit:

Tylko w jednym meczu nie zagra Szczesny ? A to peszek. :( Jeszcze cos sie Smudzie pomyli i wystawi go w meczu o honor.

Edytowane przez kubicz

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 157,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Śmieszne to jest (pipi)a. Dyzma dostał darmowy bilet na euro, najsłabszą grupę w historii i najlepszy skład reprezentacji od co najmniej 10 lat a i tak wszystko prze(pipi)ł.   Ten kmiot i troglodyta

• http://www.youtube.c...d&v=3tS2K1uLFf4

• Futbol umarł po raz trzeci z rzędu...

Opublikowano

jak dostał czerwoną kartkę to może już sobie chipsy laysy jeść i oglądac euro w tv

Opublikowano

No, to mecz "o punkty" juz za nami. Teraz "o wszystko" z Ruskimi.

Opublikowano

Na własne życzenie kur.wa.

Opublikowano

Teraz Wojtek bedzie mial wiecej czasu na reklame czipsow i pepsi. Tyton bohaterem, uratowal Franka "po co nam drugi dobry bramkarz na Euro, skoro mamy Szczesnego" Smude.

Opublikowano

ja (pipi)e, zesrali sie w drugiej polowie =DDD

Opublikowano

Pewnie z Rosją przeje.biemy, czyli tradycji stało się zadość:

1 mecz - o punkty

2 mecz - o wszystko

3 mecz - o honor

XD

Opublikowano

Po ch.uj Smuda chciał zrobić zmianę w 92 minucie?

Opublikowano

II połowa to kontynuacja tego co robili od 20min... pozostaje trzymać kciuki za remis Rosji z Czechami, Szczęsny nie zagra tylko w jednym meczu

@Hela: żeby zyskać czas :)

Edytowane przez Wściekły Pies

Opublikowano

Gratulujmy sobie smudy - nie wiem czemu go chcialem na trenera, moze przez te jego obietnice ale jego geniusz mnie powalił... Przeciez teraz na mecz z rosja jestesmy bez bramkarza, rownie dobrze dudka moglby stanac na bramce. Tyle samo ogrania w bramce ma co tyton :D

Hehe, ale to i tak najmniejszy problem, boenisch (pipi), w koncowce meczu dopiero okazalo sie, ze jednak da sie szybko biegac i nie zostawac pol kilometra w tyle za grekami. No (pipi)a tej!

Opublikowano

Hehe, pierwsza połowa była naprawdę dobra, ładne akcje i niszczenie Greków, po czym przypomnieli sobie jak się grało za dawnych lat i dostaliśmy znajomą chaotyczną obronę i zero groźnych akcji. Tylko HD z TVP daje radę i ładny stadion.

Opublikowano

@Hela: żeby zyskać czas :)

To mógł kwadrans wcześniej zyskać kogoś, kto nie jest zmęczony i może by trochę ożywił grę.

Opublikowano

Smudzie chyba nie powiedzieli ze ma 3 zmiany na mecz a nie na turniej =/

Opublikowano

Witamy w fabryce czekolady .Może źle wykopałam tą piłkę ,ale zagraliśmy pięknie.hahaha.Dziękujemy to na razie ,tyle ze studia czekolady :D

Opublikowano

heloł! to jest Smuda, ja nie wiem czego wy się po nim spodziewaliście, gość jest zadowolony że 1 pkt też jest dobry... do przerwy powinno być 3-0, ale jak się nie ma tego co powinno się mieć w spodniach (jak to powiedział Błaszczykowski) to tak się kończy.

Opublikowano

Na własne życzenie kur.wa.

Na własne życzenie to Grecy tego nie wygrali.

Opublikowano

Żal mi Szczęsnego. Utalentowany bramkarz tak zch.ujał w tym meczu, a to może mu się odbić na psychice. Może pójdzie po rozum do głowy i skończą się tego jego durne wybiegi, które tak mnie zawsze bardzo wku.rwiały u niego.

Drugim antybohaterem stanie się Obraniak, który zagrał mega chu.jowo, i dziwię się że go Smuda nie zmienił.

Ogólnie świetnie grali nasi borsussyjczycy, ale reszta poza Boenishem jako tako, i od biedy Rybusem za wiele się nie popisała. Widać że gdy przeciwnik przycisnie, to obrona się gubi. I nie mamy na tyle siły ognia, by przebić się przez autokar.

Zobaczymy co dziś ruscy pokażą, czy jednak zaskoczą i będą w formie, czy może jakiś skromny remis? ;)