Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pieprzenie

Featured Replies

Opublikowano

I brutalnych scen, które są wizytówką tego filmu zaraz obok klimatu i Tonego.

nie wierzę, to nie możliwie, nie, proszę, nieeeeeee :shok:

Czyli co? Nagrałem wersję Scarface'a w którym nie ma sceny z piłą a Tony zamiast puścić wiązankę maderfakerów mówi "kurde"? :blink:

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 289,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dwustopniowa skala jest ok     Możemy też używać skali masorza   -8/10 - fajne -8/10 - fajne -8/10 - niezłe  -8/10 - niezłe 8/10 - bardzo dobre kino superbohaterskie  8/10 - bardzo dobre 8/

• Twój profil na filmbani tym bardziej - ja pie.rdole. Z tego co widzę po forum czasem oglądasz komercyjne kino ale go tam nie oceniasz. 95% obejrzanych przez Ciebie filmów to dla mnie kosmos, ultra def

• Trzymajcie sie tam na tym rybołówstwie

Opublikowano

Widzialem kawalek i wycieli motyw z pila lancuchowa w trosce o widzow.

Opublikowano

Ale Wy serio oglądacie filmy w TV? W 4:3 , z dźwiękiem mono[w porywach STEREO!!!] i lektorem który rzuca "skurczysynami" oraz z przerwami na reklamę co 20minut ? o.O

Opublikowano

Bo każdy szanujący się facet powinien mieć Scarface w kolekcji a nie oglądać na TVP2 z lektorem ;p w stereo. A tak poza tym to aż nie chce mi się wierzyć, że tak oje.bali (ocenzurowali) Scarface, że wycięli scenę z piłą WTF :blink: .

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Scena jest, ale wycieli jej fragmenty w ten sposob, ze najpierw bylo odpalenie pily, zmiana na typow z samochodu, a potem juz od razu przypiecie Pacino.

Opublikowano

jako średnio szanujący się facet mam na DVD z lektorem :P

Opublikowano

Ja mam ten film na DVD z przyjaciółki, mama mi dała z 5 lat temu.

Opublikowano

No ładnie, a wtedy byłeś przecież niepełnoletni. Ale widocznie po nakryciu cię przy biciu niemca uznała, że twoją duszyczkę już i tak pożarł szatan.

Opublikowano

Też uważacie, że "Autor Widmo" Romana to bardzo dobry thriller z surowym, za(pipi)istym klimatem? Wczoraj widziałem i jestem na prawdę zadowolony. Lubię jak po seansie nie zauważam żadnych większych niedociągnięć i wpadek. Spokojniej śpię.

Opublikowano

No ładnie, a wtedy byłeś przecież niepełnoletni. Ale widocznie po nakryciu cię przy biciu niemca uznała, że twoją duszyczkę już i tak pożarł szatan.

JA MAM DWAJŚCIA SIEDEM I PUŁ ROKU!!! WIENC NIEPEŁNOLETNI BYŁEM PRZED KWIETNIEM 2001.

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

POZDRO, rocznik 83 to FAJNE CHŁOPAKI !

Opublikowano

Prawie tak zajebiste jak '84.

Opublikowano

prawie robi wielka różnicę. :whistling:

Opublikowano

Właśnie obejrzałem ostatni odcinek "Wszyscy nienawidzą Chrisa", fajnie sparodiowali zakończenie Rodziny Soprano :turned: .

Opublikowano

Właśnie obejrzałem ostatni odcinek "Wszyscy nienawidzą Chrisa", fajnie sparodiowali zakończenie Rodziny Soprano :turned: .

Można się czasem uśmiać przy tym serialu. Najlepsze są komentarze narratora.

Opublikowano

Coś ciekawego wchodzi do kina w nast. tygodniu czy trzeba czekać do listopada(sic!) na Scott'a Pilgirm'a ?

Opublikowano

No najbliższy piątek akurat się zapowiada na jeden z ciekawszych w roku. Jest jeden z bardziej renomowanych polskich filmów roku ("Chrzest"), jest jeden z bardziej renomowanych Hollywoodzkich remake'ów horrorów ("Pozwól mi wejść", parę kin będzie też z tej okazji puszczało oryginał), będzie wreszcie zdobywca Oscara za film zagraniczny z ostatniej zimy... Dla fanów kina europejskiego "Zwycięzca", dla fanów amerykańskiej klasy C "Paranormal Activity 2". No i "Aż po grób", sympatyczny Hollywoodzki filmek ze świetną rolą Duvalla. Raczej coś znajdziesz dla siebie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tylko ja uważam, że tytanic nie zasługuje na więcej niż 4/10?

Opublikowano

Nie. Tytanic to fajny film do karpia, jak leci na swieta na polsacie, nic wiecej.

Opublikowano

AŻ 4/10? Przecie to crap, tylko ostatnie pół godziny w miarę, i mogli więcej cycków tej laski pokazać + ruchańsko w aucie.

Opublikowano

AŻ 4/10? Przecie to crap, tylko ostatnie pół godziny w miarę, i mogli więcej cycków tej laski pokazać + ruchańsko w aucie.

True.

Film jest oglądalny dopiero od sceny przywalenia w lodowiec.

Btw Asylum wypuścił Titanica 2...

Opublikowano

Ktoś jeszcze poza mną się wzruszył pod koniec?

Aha, cycki Kate, to jednak najlepszy element tego filmu.:thumbsup:

Opublikowano

Mechaniczna Pomarańcza>wszystko