Skocz do zawartości

Pieprzenie

Featured Replies

Opublikowano

I brutalnych scen, które są wizytówką tego filmu zaraz obok klimatu i Tonego.

nie wierzę, to nie możliwie, nie, proszę, nieeeeeee :shok:

Czyli co? Nagrałem wersję Scarface'a w którym nie ma sceny z piłą a Tony zamiast puścić wiązankę maderfakerów mówi "kurde"? :blink:

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 279,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dwustopniowa skala jest ok     Możemy też używać skali masorza   -8/10 - fajne -8/10 - fajne -8/10 - niezłe  -8/10 - niezłe 8/10 - bardzo dobre kino superbohaterskie  8/10 - bardzo dobre 8/

• Twój profil na filmbani tym bardziej - ja pie.rdole. Z tego co widzę po forum czasem oglądasz komercyjne kino ale go tam nie oceniasz. 95% obejrzanych przez Ciebie filmów to dla mnie kosmos, ultra def

• Trzymajcie sie tam na tym rybołówstwie

Opublikowano

Widzialem kawalek i wycieli motyw z pila lancuchowa w trosce o widzow.

Opublikowano

Ale Wy serio oglądacie filmy w TV? W 4:3 , z dźwiękiem mono[w porywach STEREO!!!] i lektorem który rzuca "skurczysynami" oraz z przerwami na reklamę co 20minut ? o.O

Opublikowano

Bo każdy szanujący się facet powinien mieć Scarface w kolekcji a nie oglądać na TVP2 z lektorem ;p w stereo. A tak poza tym to aż nie chce mi się wierzyć, że tak oje.bali (ocenzurowali) Scarface, że wycięli scenę z piłą WTF :blink: .

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Scena jest, ale wycieli jej fragmenty w ten sposob, ze najpierw bylo odpalenie pily, zmiana na typow z samochodu, a potem juz od razu przypiecie Pacino.

Opublikowano

jako średnio szanujący się facet mam na DVD z lektorem :P

Opublikowano

Ja mam ten film na DVD z przyjaciółki, mama mi dała z 5 lat temu.

Opublikowano

No ładnie, a wtedy byłeś przecież niepełnoletni. Ale widocznie po nakryciu cię przy biciu niemca uznała, że twoją duszyczkę już i tak pożarł szatan.

Opublikowano

Też uważacie, że "Autor Widmo" Romana to bardzo dobry thriller z surowym, za(pipi)istym klimatem? Wczoraj widziałem i jestem na prawdę zadowolony. Lubię jak po seansie nie zauważam żadnych większych niedociągnięć i wpadek. Spokojniej śpię.

Opublikowano

No ładnie, a wtedy byłeś przecież niepełnoletni. Ale widocznie po nakryciu cię przy biciu niemca uznała, że twoją duszyczkę już i tak pożarł szatan.

JA MAM DWAJŚCIA SIEDEM I PUŁ ROKU!!! WIENC NIEPEŁNOLETNI BYŁEM PRZED KWIETNIEM 2001.

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

POZDRO, rocznik 83 to FAJNE CHŁOPAKI !

Opublikowano

Prawie tak zajebiste jak '84.

Opublikowano

prawie robi wielka różnicę. :whistling:

Opublikowano

Właśnie obejrzałem ostatni odcinek "Wszyscy nienawidzą Chrisa", fajnie sparodiowali zakończenie Rodziny Soprano :turned: .

Opublikowano

Właśnie obejrzałem ostatni odcinek "Wszyscy nienawidzą Chrisa", fajnie sparodiowali zakończenie Rodziny Soprano :turned: .

Można się czasem uśmiać przy tym serialu. Najlepsze są komentarze narratora.

Opublikowano

Coś ciekawego wchodzi do kina w nast. tygodniu czy trzeba czekać do listopada(sic!) na Scott'a Pilgirm'a ?

Opublikowano

No najbliższy piątek akurat się zapowiada na jeden z ciekawszych w roku. Jest jeden z bardziej renomowanych polskich filmów roku ("Chrzest"), jest jeden z bardziej renomowanych Hollywoodzkich remake'ów horrorów ("Pozwól mi wejść", parę kin będzie też z tej okazji puszczało oryginał), będzie wreszcie zdobywca Oscara za film zagraniczny z ostatniej zimy... Dla fanów kina europejskiego "Zwycięzca", dla fanów amerykańskiej klasy C "Paranormal Activity 2". No i "Aż po grób", sympatyczny Hollywoodzki filmek ze świetną rolą Duvalla. Raczej coś znajdziesz dla siebie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tylko ja uważam, że tytanic nie zasługuje na więcej niż 4/10?

Opublikowano

Nie. Tytanic to fajny film do karpia, jak leci na swieta na polsacie, nic wiecej.

Opublikowano

AŻ 4/10? Przecie to crap, tylko ostatnie pół godziny w miarę, i mogli więcej cycków tej laski pokazać + ruchańsko w aucie.

Opublikowano

AŻ 4/10? Przecie to crap, tylko ostatnie pół godziny w miarę, i mogli więcej cycków tej laski pokazać + ruchańsko w aucie.

True.

Film jest oglądalny dopiero od sceny przywalenia w lodowiec.

Btw Asylum wypuścił Titanica 2...

Opublikowano

Ktoś jeszcze poza mną się wzruszył pod koniec?

Aha, cycki Kate, to jednak najlepszy element tego filmu.:thumbsup:

Opublikowano

Mechaniczna Pomarańcza>wszystko