Opublikowano 5 stycznia 20223 l 21 minut temu, Sven Froost napisał: niezly fest kielbaskowy na forum W Twojej dupie chyba
Opublikowano 5 stycznia 20223 l Godzinę temu, selene napisał: Kupiłam sobie ten abonament w Cinema City i cieszę się jak dziecko, mieliście tak kiedyś? Teraz będę oglądać wszystkie crapy. Ile taki abonament?
Opublikowano 11 lutego 20223 l Jak ktoś z Krakowa i okolic to fajna inicjatywa i okazja, żeby kupić coś do kolekcji.
Opublikowano 21 października 20222 l https://naekranie.pl/aktualnosci/kevin-spacey-vs-anthony-rapp-proces-1666335514 Ups.
Opublikowano 11 listopada 20222 l 3 hours ago, Kazub said: jakieś metody na wypożyczanie polskich filmów ? daj adres moge ci pozyczyc kilka box setów
Opublikowano 24 listopada 20222 l Dobra rozmowa na temat tego jak pokazuje się w mainstreamowym kinie kobiety i jak umniejsza się rolę mężczyzn. Szczególnie dobrze słyszeć krytykę tych trendów ze strony kobiety. Aktywiści scenarzyści z Disneya i Netflixa i Rings of Power mogliby się tu czegoś nauczyć, gdyby nie byli zbyt pochłonięci swoim spaczonym postrzeganiem świata.
Opublikowano 24 listopada 20222 l W dniu 11.11.2022 o 20:05, michal napisał: daj adres moge ci pozyczyc kilka box setów Nie dawaj Kazub
Opublikowano 26 grudnia 20222 l Zmarł Emilian Kamiński. Na zawsze w moim serduszku za rolę czaszki o imieniu Morte.
Opublikowano 4 marca 20232 l Zmarł Tom Sizemore. 18 lutego Tom Sizemore trafił do szpitala z tętniakiem mózgu. Od tej pory pozostawał w śpiączce, a jego stan określano jako krytyczny. Zaledwie 10 dni później Charles Lago, rzecznik aktora, przekazał złe wieści: lekarze nie dawali mu szans na dojście do zdrowia i zarekomendowali rodzinie odłączenie go od aparatury podtrzymującej życie. Menadżer aktora potwierdził, że Sizemore zmarł we śnie w szpitalu św. Józefa w Burbank. W ostatniej drodze towarzyszyli mu brat Paul oraz 17-letni synowie-bliźniacy Jayden i Jagger.
Opublikowano 4 marca 20232 l Widziałem w tygodniu, że chcieli go odłączyć... Jeden z moich ulubionych aktorów...
Opublikowano 18 marca 20232 l Kurde, dopiero co skończyłem oglądać Bosha Facet samym brzmieniem głosu rozwalał system. Bosh, The Wire, Fringe, John Wick, a przecież głosem też się udzielał: nowe Duck Tales, Horizon czy ostatnio Vox Machina... Sizemore'a też lubiłem. Podobało mi się jak przenieśli jego postać Mike'a "kule latają, chuja sobie z tego robię" Horvatha z Saving Private Ryan do Black Hawk Dawn.
Opublikowano 2 kwietnia 20232 l https://www.youtube.com/watch?v=CKqfSSZV8nY o taki krótki montaż odkryłem. de Niro, diCaprio i Pitt pod batutą Scorsese w reklamie... sieci kasyn!
Opublikowano 26 lipca 20231 r My jako teoretycznie bierni obserwatorzy hollywoodzkich strajków, ciekawe czy doczekamy się np. kolejnych sezonów nie tylko seriali aktorskich tych streamingowych, czy telewizyjnych, ale i seriali animowanych np. "Family Guy", "American Dad", czyli słynnych produkcji od Foxa, gdzie wszystko trwa z realizacją w etapach postprodukcji do ostatniej chwili, czyli na przysłowiowy ,,ostatni guzik"? Czy mimo ,,teoretycznego" ogłoszenia startu typowej jesiennej ramówki nowych odcinków, z nowego sezonu tych animacji, strajk wpłynie i również na tą dziedzinę przemysłu filmowo-serialowego? Ciekawe ile osób nie pójdzie do kina na te wielkie hity, które obecnie się emituje, z racji zastrajkowania, czyli bycia solidarnym ze strajkującymi w Hollywood? Hmmm? Jak sądzicie?