Skocz do zawartości

Pieprzenie

Featured Replies

Opublikowano
21 minut temu, Sven Froost napisał:

niezly fest kielbaskowy na forum

W Twojej dupie chyba :usmiech: :lapka:

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 279,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dwustopniowa skala jest ok     Możemy też używać skali masorza   -8/10 - fajne -8/10 - fajne -8/10 - niezłe  -8/10 - niezłe 8/10 - bardzo dobre kino superbohaterskie  8/10 - bardzo dobre 8/

• Twój profil na filmbani tym bardziej - ja pie.rdole. Z tego co widzę po forum czasem oglądasz komercyjne kino ale go tam nie oceniasz. 95% obejrzanych przez Ciebie filmów to dla mnie kosmos, ultra def

• Trzymajcie sie tam na tym rybołówstwie

Opublikowano
Godzinę temu, selene napisał:

Kupiłam sobie ten abonament w Cinema City i cieszę się jak dziecko, mieliście tak kiedyś?

Teraz będę oglądać wszystkie crapy.

Ile taki abonament? 

Opublikowano

kruci to nawet nie 2 normalne bilety, T A N I O S Z K A

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

image.thumb.png.bf3be265b11e1a652a1c1c8fae767629.png

Jak ktoś z Krakowa i okolic to fajna inicjatywa i okazja, żeby kupić coś do kolekcji.

• 3 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
3 hours ago, Kazub said:

jakieś metody na wypożyczanie polskich filmów ?

daj adres moge ci pozyczyc kilka box setów

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra rozmowa na temat tego jak pokazuje się w mainstreamowym kinie kobiety i jak umniejsza się rolę mężczyzn. Szczególnie dobrze słyszeć krytykę tych trendów ze strony kobiety. Aktywiści scenarzyści z Disneya i Netflixa i Rings of Power mogliby się tu czegoś nauczyć, gdyby nie byli zbyt pochłonięci swoim spaczonym postrzeganiem świata.

Opublikowano
W dniu 11.11.2022 o 20:05, michal napisał:

daj adres moge ci pozyczyc kilka box setów

Nie dawaj Kazub 

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zmarł Tom Sizemore.

18 lutego Tom Sizemore trafił do szpitala z tętniakiem mózgu. Od tej pory pozostawał w śpiączce, a jego stan określano jako krytyczny. Zaledwie 10 dni później Charles Lago, rzecznik aktora, przekazał złe wieści: lekarze nie dawali mu szans na dojście do zdrowia i zarekomendowali rodzinie odłączenie go od aparatury podtrzymującej życie.   

Menadżer aktora potwierdził, że Sizemore zmarł we śnie w szpitalu św. Józefa w Burbank. W ostatniej drodze towarzyszyli mu brat Paul oraz 17-letni synowie-bliźniacy Jayden i Jagger. 

spacer.png

Opublikowano

Widziałem w tygodniu, że chcieli go odłączyć... Jeden z moich ulubionych aktorów...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kurde, dopiero co skończyłem oglądać Bosha :/ 

Facet samym brzmieniem głosu rozwalał system. Bosh, The Wire, Fringe, John Wick, a przecież głosem też się udzielał: nowe Duck Tales, Horizon czy ostatnio Vox Machina...

Sizemore'a też lubiłem. Podobało mi się jak przenieśli jego postać Mike'a "kule latają, chuja sobie z tego robię" Horvatha z Saving Private Ryan do Black Hawk Dawn.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

My jako teoretycznie bierni obserwatorzy hollywoodzkich strajków, ciekawe czy doczekamy się np. kolejnych sezonów nie tylko seriali aktorskich tych streamingowych, czy telewizyjnych, ale i seriali animowanych np. "Family Guy", "American Dad", czyli słynnych produkcji od Foxa, gdzie wszystko trwa z realizacją w etapach postprodukcji do ostatniej chwili, czyli na przysłowiowy ,,ostatni guzik"? Czy mimo ,,teoretycznego" ogłoszenia startu typowej jesiennej ramówki nowych odcinków, z nowego sezonu tych animacji, strajk wpłynie i również na tą dziedzinę przemysłu filmowo-serialowego? Ciekawe ile osób nie pójdzie do kina na te wielkie hity, które obecnie się emituje, z racji zastrajkowania, czyli bycia solidarnym ze strajkującymi w Hollywood? Hmmm? Jak sądzicie? :frog: