Opublikowano 18 lipca 20241 r 1 godzinę temu, Suavek napisał(a): Jest i Vincent. Banner limitowany dobry, aczkolwiek wizualnie kostium nie zachęca. Niemniej jednak myślę o broni, gdyż może być fajne Earth combo z Lucią w moim przypadku. Earth rzadki element, 20k wywaliłem, 20k zostawiłem. Wpadł kostium i kilka broni. Sama broń warta posiadania, bo daje matk całemu party, wiec nawet jak sub sie przydaje. 1 godzinę temu, Suavek napisał(a): Macie jakąś gildię, czy dołączać gdziekolwiek? No a niestety jest to kolejny system, w który trzeba się zaangażować, żeby zdobyć kolejne świecidełka i kolejne udogodnienia. Wbiłem do casualowej na discordzie jednego youtubera. Misje w gildii wygladaja tak, wiec normalnie grajac je zrobisz
Opublikowano 25 lipca 20241 r @Suavek @Szwed Nie wiem czy jeszcze gracie, ale dwa kody wlecialy https://en.ffviiec.com/gift-code/ ReleaseGuild GuildBattle jeden gold ticket i mithril ore
Opublikowano 25 lipca 20241 r Widziałem, dzięki. Sprawdzę wieczorem. Czytałem, że tylko jeden kod można użyć, nie oba? Jeszcze @Labtec zdaje się gra, może go zainteresuje. Odpalili ponownie stary Limit Break banner. Ja odpuszczam, bo mam niewiele ponad 20k i zostawiam na rocznicę.
Opublikowano 25 lipca 20241 r 1 minutę temu, Suavek napisał(a): Widziałem, dzięki. Sprawdzę wieczorem. Czytałem, że tylko jeden kod można użyć, nie oba? Jeszcze @Labtec zdaje się gra, może go zainteresuje. Odpalili ponownie stary Limit Break banner. Ja odpuszczam, bo mam niewiele ponad 20k i zostawiam na rocznicę. Nie zwrocilem uwagi, ticketa na bron 5* na pewno dostalem. Bronie i kostiumy dobre, ale ja bym w to nie wchodził.
Opublikowano 26 lipca 20241 r 21 godzin temu, Shen napisał(a): Nie zwrocilem uwagi, ticketa na bron 5* na pewno dostalem. Jednak działają oba kody, aczkolwiek musiałem odpalić ponownie stronę, żeby móc wpisać drugi.
Opublikowano 26 lipca 20241 r Dzięki, tak oba kody działają, można tez wpisać z poziomu gry w opcjach (Menu -> Gift Codes)
Opublikowano 8 sierpnia 20241 r 2 godziny temu, Suavek napisał(a): Tyle z mojego oszczędzania na rocznicę... Ukryj zawartość Mnie kusił Seph, ale jakos sie trzymam. Teraz tylko daily i log out, bo sciagnalem nastepnego złodzieja czasu, ale mam slabosc do strategii i graficzka fajna
Opublikowano 8 sierpnia 20241 r Żadnych więcej mobilek, powtarzam sobie... Już i tak pół sukcesu, że odstawiłem na dobre Project Sekai. Daily i FOMO z czasem wykańczają człowieka i zabijają frajdę z gry. Zakładam, że z Ever Crisis będzie podobnie. No ale póki co jeszcze się loguję. Skusiłem się na banner, bo jednak w Lucię dość już zainwestowałem i w sumie miałem szczęście, bo zamknąłem się w 18k dobijając do kostiumu. Będzie Ada Wong. Broń też fajna, bo podwójny debuff. Dziś wpadł kolejny epizod Crisis Core.
Opublikowano 9 sierpnia 20241 r Wreszcie normalna dystrybucja w Europie, a nie te chore ceny u chińczyka
Opublikowano 10 sierpnia 20241 r szkoda źe sklep kwadratowych chce prawie 100ełro za to z wysyłką. kupiłem w kanadzie. zaoszczędziłem prawie 15ełro
Opublikowano 10 sierpnia 20241 r Z Kanady dokąd? W Europie można kupić za 75 euro, niektóre sklepy mają wysyłkę za darmo, Square-Enix ma 10 euro.
Opublikowano 10 sierpnia 20241 r W dniu 9.08.2024 o 12:08, jimmy napisał(a): Wreszcie normalna dystrybucja w Europie, a nie te chore ceny u chińczyka Normalna dystrybucja czy po prostu "dodruk" i znowu sklep SquareEnix?
Opublikowano 10 sierpnia 20241 r Nie no jak rozumiem chęć posiadania na pólce tak to jest warte 30 euro dzisiaj. Serio chłopaki nie ma co przepłacać. Ja mam na Steam i to był na pewno ostatni raz (pewnie jakiś trzeci) jak kupilem te wszystkie starsze częsci.
Opublikowano 10 sierpnia 20241 r 26 minut temu, Wredny napisał(a): Normalna dystrybucja czy po prostu "dodruk" i znowu sklep SquareEnix? Podobno Square + wybrane sklepy, więc raczej pójdzie szeroko. https://www.nintendolife.com/news/2024/08/final-fantasy-pixel-remaster-physical-edition-getting-wide-retail-release
Opublikowano 13 sierpnia 20241 r @Wrednyno i jest już oferta u kierownika @yaczes https://perfectblue.pl/produkt/gra-nintendo-switch-final-fantasy-i-vi-collection-anniversary-edition/?affid=1LYHVGEICJ
Opublikowano 13 sierpnia 20241 r No i zajebioza - będzie brane na PlayStation 4. Skończy się eldorado na ebayu niektórym
Opublikowano 13 sierpnia 20241 r Ostatnia jak jakas gra szla az tak szybko po opublikowaniu pre-ordera, to bylo Super Mario 3d All-Stars xd
Opublikowano 13 sierpnia 20241 r Totalnie się tym nie interesowałem, więc zapytam - jakie są usprawnienia w tych wersjach?
Opublikowano 13 sierpnia 20241 r 3 minuty temu, agst napisał(a): Totalnie się tym nie interesowałem, więc zapytam - jakie są usprawnienia w tych wersjach? Dużo rzeczy, nowa muzyka, usprawnienia graficzne, animacje czarów, uwspólniony UI, masa QoL. Nowa mapa, minimapa, masa bugfixów. https://gamerant.com/final-fantasy-pixel-remaster-best-changes/ Imo warto dodać do kolekcji, nawet jak ograsz tylko fantastyczną część VI.
Opublikowano 16 sierpnia 20241 r Rowniez zakupione u pana @yaczes mam 6tke na switcha ale tutaj bedzie argument zeby platynke wbic
Opublikowano 29 sierpnia 202429 sie @Labtec @Suavek @Szwed prawie nie gram, bo sie wkrecilem w Sword of Convallaria [ polecam fanom FFT ] ale widze, ze sporo ciekawych zmian i usprawnien, wiec moze wroce do bardziej aktywnego grania.