Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

205ze3k.jpg

Na tych gifach bardzo dobrze widać nowy podrasowany system gore.

Tam same nogi padły na ziemię?

Zajebiste :thumbsup:

Edytowane przez SzczurekPB

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 243 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Dwie nogi i jeśli dobrze widziałem to prawe ramię :P

Czytałem o tym wcześniej, facet z Epic który zaprojektował ten system pisał, że przy użyciu odpowiedniej broni można tak strzelić do przeciwnika, że rozsadzi mu tułów i głowa spadnie mu na buty :)

Opublikowano

http://findmakarov.com/

panowie, nowy COD nadchodzi!:lol:

W sumie jestem ciekawy co z tego wyjdzie, IW się praktycznie rozpadło, niby grę robią 3 studia...

Opublikowano

205ze3k.jpg

m7udqg.jpg

wpnye.jpg

Na tych gifach bardzo dobrze widać nowy podrasowany system gore.

2eulclh.jpg

I to jest gra,której powinien zazdrościć każdy użytkownik PS3. Gra na gifach wygląda niesamowicie ^^

Opublikowano
W sumie jestem ciekawy co z tego wyjdzie, IW się praktycznie rozpadło, niby grę robią 3 studia...

gdzie kucharek 6, tam nie ma co jeść :P

Niby tak, ale skoro już sam black ops był krokiem wstecz, to wole eksperymenty z 3 studiami. I tak ta seria się stacza w dół, a i na wybór tytułów w tym roku nie można narzekać:)

Opublikowano

Jaki jest obecnie podzial procentowy rynku miedzy konsolami a Pc?

Opublikowano

Sądząc po tym, że większość gier jest robionych z myślą o konsolach to muszą mieć przewagę. Jeżeli chodzi o dystrybucję tradycyjną to konsole mają spokojnie 90% rynku i tu są chyba największe obroty. W dystrybucji cyfrowej spokojnie przodują PC, ale nie są to takie zyski jak w przypadku wydać pudełkowych.

PS. Czy to możliwe żebym miał problem z widzeniem 3D przy pomocy okularów zielone/czerwone ? Zrobiłem sobie fotkę 3D w PGR4 i pomimo założenia okularów obraz mi się do końca nie nakłada, to samo miałem z takim filmikiem z Reach w 3D.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano
newzoo_2010spend.jpg
Opublikowano

Akurat od AngryBirds wara! Swietna gierka.

Opublikowano

Co jest fajnego w Angry Birds?

Opublikowano

ladna grafika jak na darmowa gierke, duzo plansz i fakt, ze czesto trzeba pokombinowac. w pracy sie zagrywam.

Opublikowano

Nuda. Cut the Rope lepsze.

Będzie split w Girsach 3? Bo to praktycznie jedyny tryb, w którym trawię tą grę.

Opublikowano

Będzie, będzie... tylko jakieś tv by się przydało większe, ale to szczegół, heh.

Opublikowano

Nuda. Cut the Rope lepsze.

Będzie split w Girsach 3? Bo to praktycznie jedyny tryb, w którym trawię tą grę.

Będzie split dla dwóch graczy, a po sieci kampania dla 4 graczy.

Opublikowano

i to mi sie podoba, a nie jak w Killzone, kooperacja tylko na 1 konsoli, brak mozliwosci pogrania z kumplem Online na 1 konsoli, w ogole - tytul za(pipi)isty, ale z lekka jak zwykle odstaje od dzisiejszych standardow...

Opublikowano

Co-op na splicie w Gearsach to dla mnie podstawa....Contra sie przypomina :turned:

Opublikowano

Co-op na splicie w Gearsach to dla mnie podstawa....Contra sie przypomina :turned:

Gearsy = kwintesencja zajebistości, ale to już wiadome :D

Dla mnie jesień należy do nich i BF3. Równie wielki hajp u mnie powodowałby tylko GTA V i Half-life 3, ale obie te gry to widmo.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Odnośnie Bulletstorma, czy tylko ja mam wrażenie że ta gra jest robiona dla 12 latków dla których każde przekleństwo jest jak objawienie. Megal-kul-jazzy bohater którego najlepszą umiejętnością jest klniecie na potęgę i nic więcej. Aha, jeszcze kopie i strzeli. Idealna gra dla mnie, jakieś 10 lat temu gdy miałem 9 lat.

http://nerfnow.com/comic/image/474

Opublikowano

Ja po ograniu wersji demo do tej pory zastanawiam co ta gra ma w sobie takiego, że jest tak wychwalana. Spoko, jak na polska produkcję wygląda ok, ale potwornie szybko się nudzi, poza tym wygląda niewiele lepiej od Unreal Tournament III.

Swoją drogą już mam powoli dosyć w FPS'ach chodzenia do przodu i ciągłego nawalania. Za mało jest gier typu the Darkness, Bioschock czy Metroid Prime.

Opublikowano

Darkness i Bioshock to perełki singlowe na tej generacji jeśli chodzi o fpsy.

Gify z multi z GoW3 wyglądają rewelacyjnie ale pamiętajmy,że to tylko gify. Na gifach to oprawa graficzna GT5 wyglądała jak żywcem wyciągnięta z ps4 , a wyszło jak wyszło...

Na chwilę obecną zdecydowanie królem oprawy w multi jest Killzone3.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.