Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

audio do pokoju

Featured Replies

Opublikowano

Może przy Atmosie próbuje puścić jednocześnie górę i tyl, albo puszcza sama górę. 

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 218,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Podsyłam fotkę głośników, które niedawno kupiłem. Tym razem podłączone.

• O gustach sie nie dyskutuje. Rozumiem ze robiles odlsuch i sposrod kilkunastu konfiguracji wybrales to - twoja sprawa ja bym nie kupil tego. Ale stereo do gier i filmow? WTF?    

• Tak się pochwalę nowym nabytkiem w strefie audio. Subwoofer Velodyne Impact 10 obok zestawu Pylon Pearl 25.         Można teraz grać/słuchać/oglądać.

Opublikowano

U mnie podobnie, podkręcenie głośności tyłu względem belki rozwiązuje sytuację. 

Najwięcej jednak zrobiło mi przeniesienie tylnych głośników z oparcia kanapy na stojaki. Ustawiłem je trochę powyżej wysokości uszu i skierowałem pod ukosem do środka. Robi mocno, szczególnie w Atmosie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chlopaki bo jestem kompletny noob. Jak mam w tv gniazdo hdmi arc i chce podlaczyc zestaw 5.1 to wystarczy amplituner tylko poprzez te gniazdo podlaczyc czy musze go oddzielnie podlaczyc do tv i do ps5 zeby na konsolce tez miec dswiek przestrzenny? 

Opublikowano

Wszystko podłączasz do ampli. Ja mam xboxa do ampli, a ampli do tv. Dźwięk jest prima sort, bo ampli rozprowadza sobie dźwięk do glośników bez udziału tv.

Opublikowano

Jednak polaczylem ampli z tv przez hdmi arc i wszystko dziala git, w konsoli nawet samo sie przestawilo na dzwiek 5.1.

Niestety kolezko prepersie ale polaczenie jak mowisz nie było możliwe bo ps5 ma tylko jedno wejście hdmi a optyka nie ma wcale :)

Opublikowano
58 minut temu, kanabis napisał(a):

Jednak polaczylem ampli z tv przez hdmi arc i wszystko dziala git, w konsoli nawet samo sie przestawilo na dzwiek 5.1.

Niestety kolezko prepersie ale polaczenie jak mowisz nie było możliwe bo ps5 ma tylko jedno wejście hdmi a optyka nie ma wcale :)

A  ps5 bezpośrednio  do tv?

Opublikowano
5 minut temu, kanabis napisał(a):

Tak. 

Ale dlaczego nie tak jak Ci pisałem:notbad:nwm

Opublikowano
3 godziny temu, Boomcio napisał(a):

Ale dlaczego nie tak jak Ci pisałem:notbad:nwm

No ale jak podlacze ps5 do ampli to bede mial obraz skoro ps5 nie bedzie polaczone w zaden sposob z tv? :)

Opublikowano

No będzie, bo ampli z podłączonym ps5 wjeżdża hdmi arc do tv przecież. Jprd mlodzież.

Opublikowano

A to nie wiedzialem ze takie rzeczy sa mozliwe. 

Świat mi uciekł :nosacz2:

Opublikowano
W dniu 13.11.2024 o 15:28, kanabis napisał(a):

No ale jak podlacze ps5 do ampli to bede mial obraz skoro ps5 nie bedzie polaczone w zaden sposob z tv? :)

Tylko w zależności od amplitunera możesz nie mieć 4k/120/HDR itp.

Opublikowano

Dlatego nie bede kombinowal bo po co jak jest dobrze. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ah shit, here we go again...

Remont skończony i robię przymiarkę na nowe audio. Wpadnie chyba onkyo NR7100 więc pozostała tylko kwestia subwoofera i głośników sufitowych. Coś ciekawego na rynku w tym temacie? Subwoofera to szukam tak w okolicach 1500-3000zł. Metraż 50m w kwadracie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktoś używa soundbar sonosa? Czaję się trochę na model Sonos Beam Gen2, dobra cena, mała listwa i przede wszystkim opcja rozbudowy o subwoofer i satelity jak najdzie ochota.