Opublikowano 6 marca 201510 l W historii sprawdź ale ja też pamiętam że 1 euro mi skroiło na tydzień, potem oddali. Gierki często są skasowane lub mają paski jakieś dziwne, teraz gram w Ace attorney i tam właśnie mam.
Opublikowano 7 marca 201510 l W historii jest tylko jedna kwota 8,50zł, ale jak mówisz, że Tobie też wzięli a później oddali, to chyba u mnie będzie tak samo, przynajmniej mam taką nadzieję. Tak czy inaczej dzięki wszystkim za pomoc.
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Rozumiem, że na iPada można obecnie normalnie wrzucić filmy z PC i oglądać z napisami, np. przez Infuse 3, czy co tam jeszcze może być lepsze? I oczywiście mini 2 spokojnie ogarnie 1080p w takich plikach, także na zewnętrznym HDMI?
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l No ja chcesz bez problemu coś z PC wrzucać bez dodatkowego pierdzenia to jednak Android + MX player albo KODI będzie lepszy :-)
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l No właśnie, te appki chyba sporo ułatwiły sprawę w porównaniu do sytuacji jakiś czas temu. Może skusze się na mini 2 32GB. Jak na sprzęt Apple ma niezły stosunek ceny do jakości i jest znacznie tańszy od mini 3 64GB, który nie różni się i tak prawie niczym. Edytowane 26 kwietnia 20159 l przez Mustang
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l No dokładnie. Mini jest bardzo wygodne jako czytniczek, bardzo lekki. Mini 3 ma praktycznie te same bebechy, troszeczkę lepszy ekran i chyba czytnik linii papilarnych. Nie wiem jaka jest różnica w cenie, ale ja bym dopłacił z 200 zł max za te bajery, jak jest droższy to mini 2 będzie cool :-)
Opublikowano 9 maja 20159 l Panowie mam pytanie, czy w ios8 da się zrobć przeźroczysty pasek dolny? (Dock), mam ipada 3, denerwuje mnie że na tym docku jest szary pasek a dopiero wyżej tapeta.
Opublikowano 9 maja 20159 l Panowie mam pytanie, czy w ios8 da się zrobć przeźroczysty pasek dolny? (Dock), mam ipada 3, denerwuje mnie że na tym docku jest szary pasek a dopiero wyżej tapeta. Bez jailbreak'a nie da rady. Apple takie dobre.
Opublikowano 9 maja 20159 l W ustawieniach niby są poziomy szarości i inne bzdety no ale tutaj to już chamstwo, przypałowo to wygląda.
Opublikowano 9 maja 20159 l Wiem co czujesz. Wprowadzili to chyba w ios7. Przez pol roku plulem sobie w brode ze zrobilem update systemu. Od tego czasu nie upgrade'uje juz ich srodowsik , dzialam tylko na fabrycznych. Designersko Apple od 2-3 lat to rownia pochyla.
Opublikowano 10 maja 20159 l bookbook od twelve south. Uzytkowalem jeden do ipada przez 3 lata, teraz korzystam z wersji do mini od roku. Moge sie o nich wypowiadac praktycznie w samych superlatywach. Jedynym minusem jest slaby dostep do tylnej kamery.
Opublikowano 10 maja 20159 l Tylko Smart Cover lub Smart Case oryginalny. Jeśli chodzi o dock to nie jest on szary. To mleczno półprzeźroczysty element i przybiera kolor odpowiedni do tapety. Jest szary gdy w opcjach dostępności wyłączy się przezroczystości
Opublikowano 16 maja 20159 l Finalnie zdecydowałem się na mini 2, 32GB, w kolorze czarnym (biały jest piękny, ale odciąga uwagę od ekranu, więc IMO lepiej zostawić go dla telefonów). Miałem okazję sprawdzić dwie inne okładki, ale w każdej coś mi nie pasowało; wybrałem wobec tego Smart Case (też czarną, ponieważ z tego co widziałem inne szybko się przebarwiają). Nie jest to mój pierwszy sprzęt Apple, bo w 2008 sprawiłem sobie iPoda touch, z którego korzystałem całkiem sporo do momentu kiedy kupiłem lepszy telefon i laptopa. Tablet sprawia bardzo dobre wrażenie i mam nadzieję, że będzie mi dobrze służył, głównie do oglądania filmów, ale też jako konsola przenośna i czytnik czasopism.
Opublikowano 5 czerwca 20159 l Ludzie, gdzie polecacie kupić ipada mini 2, może jakieś promocje wam się obiły o oczy?
Opublikowano 5 czerwca 20159 l A ja dziwnym trafem i na przeciw wszystkim, którzy mi doradzali zamieniłem IPada mini wifi na iPada 3 wifi+cellular. Wiadomo, mobilność mniejsza, waga trochę daje po łapach ale retina mi to wszystko wynagradza. Serio nie ma porównania co do jakości wyświetlacza a i mam dziwne wrażenie, że działa znacznie płynniej i szybciej od mini.
Opublikowano 5 czerwca 20159 l W takim razie strach pomyśleć jak ci działał piewszy mini, skoro trójka działa ci lepiej.
Opublikowano 5 czerwca 20159 l Trójka ma lepsze bebechy niż mini(który jest małą dwójką) mini 2 to mały odpowiednik air na A7.
Opublikowano 5 czerwca 20159 l Trójka ma lepsze bebechy niż mini(który jest małą dwójką) mini 2 to mały odpowiednik air na A7. Tylko grafika jest szybsza, procesor jest ten sam co w 2 i jest 4 razy więcej pikseli do wyświetlenia i dlatego często iPad 3 jest wolniejszy od 2.
Opublikowano 5 czerwca 20159 l Nie bez kozery iPad 3 był najkrócej na rynku. Zbyt duża rozdziałka na takie bebechy.
Opublikowano 7 czerwca 20159 l Ktoś posiada może otterbox defender do ipada? Etui te ma od razu szybę ochronna (tworzywo sztuczne, nie szklo), zastanawia mkie trwałość takiego rozwiązania. Mam otterboxa do jedynki i sprawdza się znakomicie, jest to jednak zupełnie inne rozwiązanie.
Opublikowano 7 czerwca 20159 l W takim razie strach pomyśleć jak ci działał piewszy mini, skoro trójka działa ci lepiej. No właśnie co dziwne to porównywałem je obok siebie i 3 była szybsza od miniacza. Nie interesują mnie żadne bebechy, procesor niby ten sam co w mini ale grafika lepsza (2 kontra 4 rdzenie). Największą różnicę robi tutaj chyba 2x więcej ramu (512mb vs 1gb). Poza tym tak jak pisałem, na co dzień korzystam z HTC m8 i jak brałem mini bez retiny do ręki to od razu miałem odruch wymiotny. Retina jednak tutaj jest niezbędna i nie ma co się pchać w sprzęt bez niej.
Opublikowano 6 lipca 20159 l Mam iPada Air 2, dziala na iOS 8.1 i teraz pytanko warto aktualizowac do 8.4? Nie pogorszy sie bateria?