Faranell 269 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Grając na normalu mam wrażenie, że ten poziom jest zbyt łatwy, ale wiem jedno, że tej gierki raz nie przejde więc za drugim razem pójdziemy na hard. Jak wychodzi wam wyrywanie panienek ?| . Ja pracuje nad Mirandą i Kelly. Mam nadzieję, że można mieć kilka romansów. Dlatego od razu włączyłem trudniejszy poziom niż normal, normal był by ok gdyby były tylko 3 poziomy trudności. Ale przy 5 to jest jak easy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Gra jest boska, przechodze ją teraz na Xie( kupiłem sobie boxa na święta i nie wytrzymałem ), ale na bank ją przejde na plejaku na hardzie. Oprócz tego mam psn na anglie i to jest rekord - 47.99 Funta za Mass Effect 2 LOL. Kupuje w pudełku za 39.99 - myslałem że gry bez tektury powinny być tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Wczoraj na ps store widziałem ME2 za 219 zeta! Naprawdę nie wiem dla kogo są takie oferty. Przeca wersję pudełkową można dużo taniej kupić, a "używki" za parę tygodni będą jeszcze tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 (edytowane) Wczoraj na ps store widziałem ME2 za 219 zeta! Naprawdę nie wiem dla kogo są takie oferty. Przeca wersję pudełkową można dużo taniej kupić, a "używki" za parę tygodni będą jeszcze tańsze. Aby odpowiedzieć Ci na to pytanie musielibyśmy zdradzić jedną z najwiekszych zagadek internetu P.S Ewentualnie zajrzyj do działu "Składki na PS Store" Edytowane 25 Stycznia 2011 przez adi Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Ta gra jest nieprzeciętnie fantastyczna. Podobnie jak Faranell zamiast się uczyć do egzaminu gram w me2. A najgorsze jest, że jak już wyrzuty sumienia zmuszą mnie do zakończenia to wchodzę na mass effect wiki i zagłębiam się w tajniki uniwersum. MOC! to widzę że jest nas więcej... co poradzić? - TRZEBA GRAĆ!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 (edytowane) A ja mam problem, bo mam czterdziestkę. Jakiś tydzień temu ściągnąłem Red Faction zajmujący lekko ponad 7gb. Ale żeby go zainstalowac musiałem miec wolne następne 7. Teraz mam wolne 8gb, a jak usunę RF:G będę miał 15. Dam radę ściągnąc ME2 i go zainstalowac? @down: Edytowane 25 Stycznia 2011 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Nie. Sciagasz 12 giga, ale potrzebujesz na niego 24. Cytuj Odnośnik do komentarza
ImperatorPL 0 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Jak kogoś naprawdę wciąga te uniwersum to zachęcam to zapoznania sie z literaturą Mass Effect. Jest naprawdę niezła. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 (edytowane) Ludzie grajcie na Insanity od razu albo chociaż na Hardcore...granie na niższych poziomach to po prostu banał przynajmniej dla mnie:) Nazwy poziomów mogą być mylące,ale naprawdę nie jest trudno. Powiem nawet,że Insanity jest łatwiejsze gdy gra się pierwszy raz niż później przy New Game + .Jeśli ktoś już ogrywał wcześniej ME 2 na Xboxie 360 to granie na innym poziomie niż Insanity mija się celem. EDIT: Jeszcze raz napiszę,że żeby grało się łatwiej na Insanity to polecam kupić Firepower Pack(karabin Mattock) i Aegis Pack(pancerz). Poza tym od wczoraj już platynka w ME 2 Edytowane 25 Stycznia 2011 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ludzie grajcie na Insanity od razu albo chociaż na Hardcore...granie na niższych poziomach to po prostu banał przynajmniej dla mnie:) Nazwy poziomów mogą być mylące,ale naprawdę nie jest trudno. Powiem nawet,że Insanity jest łatwiejsze gdy gra się pierwszy raz niż później przy New Game + .Jeśli ktoś już ogrywał wcześniej ME 2 na Xboxie 360 to granie na innym poziomie niż Insanity mija się celem. EDIT: Jeszcze raz napiszę,że żeby grało się łatwiej na Insanity to polecam kupić Firepower Pack(karabin Mattock) i Aegis Pack(pancerz). Poza tym od wczoraj już platynka w ME 2 Jaką klasą zasuwasz sheparda? Z tego co wiem najlepszy na insanity jest podobno infiltrator. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 (edytowane) Najlatwiej gra sie soldierem. Na Insanity to infiltrator jest jedna z trudniejszych Przez 2 nocki sciagalem ME2 po czym przy instalacji komunikat ze dane sa uszkodzone i zebym sciagnal jeszcze raz. (pipi)a, w takim razie ME2 bede gral po przejsciu DS2, teraz trudno. Edytowane 27 Stycznia 2011 przez VoytecCFC Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ja gram Vanguardem (najfajniejsza klasa jak dla mnie) i przedwczoraj w(pipi).ałem się w DLC Overlord na Hradcore. :angry2: Wyszedłem stamtąd ale zmieniłem poziom na Veteran. Kiepsko było, bo byłem na samym początku gry z podstawowym składem, a przeciwnicy upierdliwi(właściwie to tylko mechy). Polecam zachować ostrożność. :potter: BTW, faktycznie demo było starym kodem, bo gra działa idealnie poza obrzydliwym terenem w DLC Overlord. No a gameplay kosi. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ludzie grajcie na Insanity od razu albo chociaż na Hardcore...granie na niższych poziomach to po prostu banał przynajmniej dla mnie:) Nazwy poziomów mogą być mylące,ale naprawdę nie jest trudno. Powiem nawet,że Insanity jest łatwiejsze gdy gra się pierwszy raz niż później przy New Game + .Jeśli ktoś już ogrywał wcześniej ME 2 na Xboxie 360 to granie na innym poziomie niż Insanity mija się celem. EDIT: Jeszcze raz napiszę,że żeby grało się łatwiej na Insanity to polecam kupić Firepower Pack(karabin Mattock) i Aegis Pack(pancerz). Poza tym od wczoraj już platynka w ME 2 Jaką klasą zasuwasz sheparda? Z tego co wiem najlepszy na insanity jest podobno infiltrator. Na Insanity przeszedłem tylko Soldierem. IMO najlepsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 W ogóle grafika między samą grą a lokacjami DLC jest różna... Ograłem tylko Kasumi DLC, ale mogę stwierdzić, że jak dla mnie to bez film filtr nie da się w ten epizod grać bo grafika jest jakaś taka... jakby to powiedzieć... mokra kompletnie jakoś zwalone tekstury. Chyba, że tylko mi się zdaje bo do tej pory grałem tylko na PC i z wszystkim na maksa :< Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 (edytowane) Czy Wam też zdarza się ze gra osstro przytnie? Co dziwne nie jest to w lokacjach strzelankowych, tylko np. w Cytadeli lub na Illium. W ogóle z płynnością mam problemy czasami, ale najbardziej to właśnie w tych momentach. Edytowane 27 Stycznia 2011 przez QTF Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 No niestety to się zdarza...przy większych zadymach framerate spada na zbity pysk, robi się istny pokaz slajdów. Ale mniejsze spadki też się zdarzają niestety ...np. w trakcie biegu. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Na Insanity najlepszy jest Adept. W ogóle to najlepsza klasa w całej grze. Piękne możliwości kontrolowania przeciwników i pola walki. A dla laików polecam Sentinela. Nie ma klasy, która by była więcej przyjąć na klatę niż ten gościu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 (edytowane) Ściągnąłem z PSN, oczywiście razem z paczką Cerberus. Pytanie - Gdzie jest mój komiks? Down: Dzięki, nie chciałem niczego przegapić Edytowane 27 Stycznia 2011 przez Mr. Blue Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 po prologu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 No niestety to się zdarza...przy większych zadymach framerate spada na zbity pysk, robi się istny pokaz slajdów. Ale mniejsze spadki też się zdarzają niestety ...np. w trakcie biegu. Mam już za sobą kilka godzin i nic z tego nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 (edytowane) Ja też w sprawie komiksu - ściagnąłem go po rozpoczęciu gry, zaliczyłem nawet kilka misji. Zainstalowałem go potem i... zdaje się, że nie mam już do niego dostępu. Muszę włączyć grę od nowa? Szkoda mi trochę sejwa. Edytowane 27 Stycznia 2011 przez mclusky Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 (edytowane) No niestety to się zdarza...przy większych zadymach framerate spada na zbity pysk, robi się istny pokaz slajdów. Ale mniejsze spadki też się zdarzają niestety ...np. w trakcie biegu. Mam już za sobą kilka godzin i nic z tego nie zauważyłem. Horda nacierających na ciebie Husków + miotacz ognia... A może tylko ja tak mam? <_< Ja też w sprawie komiksu - ściagnąłem go po rozpoczęciu gry, zaliczyłem nawet kilka misji. Zainstalowałem go potem i... zdaje się, że nie mam już do niego dostępu. Muszę włączyć grę od nowa? Szkoda mi trochę sejwa. Tak. Edytowane 27 Stycznia 2011 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 No niestety to się zdarza...przy większych zadymach framerate spada na zbity pysk, robi się istny pokaz slajdów. Ale mniejsze spadki też się zdarzają niestety ...np. w trakcie biegu. Mam już za sobą kilka godzin i nic z tego nie zauważyłem. Horda nacierających na ciebie Husków + miotacz ognia... A może tylko ja tak mam? <_< Ja też w sprawie komiksu - ściagnąłem go po rozpoczęciu gry, zaliczyłem nawet kilka misji. Zainstalowałem go potem i... zdaje się, że nie mam już do niego dostępu. Muszę włączyć grę od nowa? Szkoda mi trochę sejwa. Tak. Miotacza nie używam;D Delikatne dropy animacji zauważyłem na "Tuchace", tej planecie Kroganów. Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Jak ktoś nie ma pomysłu na stworzenie postaci to.... http://www.masseffect2faces.com/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Wczoraj miałem dziwną zwieszkę. Włączyłem grę od początku, żeby zobaczyć komiks (średni zresztą) i podczas pierwszej wizyty na Normandy, spacerując po pokładzie włączyłem pauze. Po wznowieniu gry wszystko było czarne, a jedynie kontury postaci i przedmiotów zaznaczone były niebieskim kolorem! Wszystko poza tym działało normalnie. Ponowne wciskanie 'start' i inne szamańskie metody nic nie dały, żeby obraz wrócił do normalności. Dopiero reset gry. Szkoda, że nie zrobiłem zdjęcia bo wyglądało to bardzo dziwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi