M.Bizon24 2 612 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 No nie wiem moze ten o mniejszej gramaturze jest gorszy jak sie rece poca przy wartkiej akcji i wypelnianiu. Tak pytam, moze masz jakis konretny obcykany. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) Wróciłem do MGS V, ale od października poszła seria aktualizacji i coś namieszali. Latam sobie z najlepszą snajperką-usypiaczem i lipa. Po skończeniu danej misji i powrocie do helikoptera/bazy, w następnej misji nie mam do tej broni amunicji (0/0). Nawet kiedy zamawiam zrzut, nie dostaję do niej pestek. Na ekranie odprawy, wokół tej snajperki widnieje czerwony wykrzyknik. Dodam, że kasy w bazie mam mnóstwo. Nie wiem, co jest grane, bo kiedy młóciłem jak wariat we wrześniu, to nigdy czegoś takiego nie miałem... Edytowane 2 Lutego 2016 przez Kasias Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Roślinek pewnie nie masz . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Ano tak, przecież ten specyfiki do usypiania powstaje z tych roślinek. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Ale prawda, Kasias, że po pierwszym przejściu gry i zrobieniu sobie przerwy, gra się w tego MGSa jakoś lepiej? Człowiek się pogodził ze schematem (grzebanie w opcjach - przygotowanie do misji - lądowanie - ukończenie misji - powrót do helikoptera) i jakoś mi się teraz podoba . Robię sobie kilka side opsów dziennie, rozwijam bazę, montuję przedmioty, już nawet totalnie z przymrużeniem oka patrzę na te wszystkie baloniki i inne bekowe hece (nadal uważam że tego nie powinno być). Chyba oczko do góry wystawiam teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Ale prawda, Kasias, że po pierwszym przejściu gry i zrobieniu sobie przerwy, gra się w tego MGSa jakoś lepiej? Człowiek się pogodził ze schematem (grzebanie w opcjach - przygotowanie do misji - lądowanie - ukończenie misji - powrót do helikoptera) i jakoś mi się teraz podoba . Robię sobie kilka side opsów dziennie, rozwijam bazę, montuję przedmioty, już nawet totalnie z przymrużeniem oka patrzę na te wszystkie baloniki i inne bekowe hece (nadal uważam że tego nie powinno być). Chyba oczko do góry wystawiam teraz. Coś w tym jest,ja za drugim podejściem doceniam ponowie wielkość tej gry delektuje się nią i wiem, że ponownie będzie 200h na liczniku , niby jeszcze jeden side-ops a już pierwsza w nocy tyka. Na pewno gra przy 2 przejściu jest o wiele łatwiejsza bo już wiesz co się opłaca jak i gdzie trzeba robić żeby było dobrze;).Natomiast za h&@a nie mogę pojąć megalomani i totalnej nowości związanymi z napisami po każdej misji do dzisiaj(całe szczęście że można skipować) Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Łudziłem się że będzie inaczej dyszkami sypałem z rękawa do 29 misji i nie chciałem Wam wierzyć że będzie inaczej ,potem tylko męka i rozczarowanie. Nie wiem czy ta przypadłość to nadal trwający kryzys japońców sztucznie przedłużając rozgrywkę kosztem funy ? Podobnie było z Zelda Skyward Sword .Czy na drugą połowę gry wpłynęły problemy Kojima vs Konami ?Pomimo wszystkiego i tak warto było Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Metal gear jest niestety jak religia. Wiesz ze Cie konami wy**cha, ale i tak dasz na tace. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Metal gear jest niestety jak religia. Wiesz ze Cie konami wy**cha, ale i tak dasz na tace. No Ofi dokladnie aczkolwiek wraz z odejsciem Kojimy cokolwiek Konami by teraz nie splodzilo to nie kupie. New story starts here!! (mam wielka nadzieje i wierze w niego) Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Moze teraz powstanie fajny mgs jak juz nie ma kojimy <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Też na to licze. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Albo będzie jeszcze gorzej. Nowy głos snake'a: Bogusław Linda Cenega dostarcza Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Nope, tylko kojima ma banie do zatrudniania aktorow, ksiegowi w konami na pewno zatrudnia kogos mniej popularnego i tanszego niz kiefer sutherland. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) No z kasa to on pewnie teraz i Sony wykonczy XD Ale to przeciez Kojima napisal i wymyslil takie niezapomniane postacie jak miedzy innymi Liquid Snake i Ocelot. MGS bez Kojimy to jak Star Wars bez Lucasa masz czornego biegajacego po ekranie z latarka. Kojima dla mnie to geniusz choc nie ukrywam ze mu cos przy MGS5 odwalilo z chociazby lista plac z soba na czele przed kazda misja Ale to nadal jego MGS i jakby nie byl okrojony to juz mam lekka ochote do niego wrocic i doplatynowac. Pawcio no Ty dalej z Konami? I jak w polowie gry Miller i Code Talker skumali ze chooja z tego wszystkiego bedzie no to wyjepka i zaczeli hamburgery robic XDDDDD Edytowane 14 Lutego 2016 przez Zetta Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (...) MGS bez Kojimy to jak Star Wars bez Lucasa (...) Czyli wszystko git. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Nope, tylko kojima ma banie do zatrudniania aktorow, ksiegowi w konami na pewno zatrudnia kogos mniej popularnego i tanszego niz kiefer sutherland. No ja do tej pory nie rozumiem dlaczego nie zostali przy ikonie serii - Hayterze. Sutherland na pewno wziął sporą gażę za swój głos. Wypadł dobrze ale to nie poziom Davida, do którego wszyscy byliśmy przyzwyczajeni. Ostatnio obejrzałem sobie dodatki i to ukończone w 30% zakończenie gry. Ehh, wielka szkoda, że nie trafiło do finalnej wersji. Ale taki wymóg Konami. I opyerd.lanie Kojimy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Po skonczeniu fabuly gry i 150 sideopsa zrobilem sobie dluga przerwe. Teraz wracajac do gry z zamiarem skonczenia wszystkiego na 100% i pogodzeniem sie juz z faktem ze ten MGS to nie gra mojego zycia jak sobie przed premiera wkrecalem to sam gameplay nadal robi. Od gry odciagnac sie nie moglem i skonczylo sie na tym ze teraz w metrze przysypiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
junioru2 12 Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Czy grając singla inną postacią niż Snake jej statystyki się podniosą czy pozostają nie zmienione? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ad!ck 15 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 KAWAŁ ŚWIETNEJ GRY! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
bid0n 3 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Ma ktoś problem z rozpędzającymi się wentylatorami w Ps4 gdy siedzi się w ACC? Normalnie konsola chodzi cichutko, ale gdy siedzę w heli i przeglądam droida Ps4 dostaje (pipi)elca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) KAWAŁ ŚWIETNEJ GRY! Gratulacje kiedyś pewnie też dobije, ale po ponad 300h w grze (X1 oraz PS4) zatrzymałem się na niecałych 80% i potrzebuje lekkiej przerwy ^_^ Edytowane 8 Marca 2016 przez Cottage 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Ma ktoś problem z rozpędzającymi się wentylatorami w Ps4 gdy siedzi się w ACC? Normalnie konsola chodzi cichutko, ale gdy siedzę w heli i przeglądam droida Ps4 dostaje (pipi)elca.Normalne. Nie masz się czym przejmować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 to zawsze mnie zastanawiało jak grałem w mgs. Jak była duża akcja wybuchy etc to cisza a spokojny momencik to ps4 jak odkurzacz. Nie jest to pierwsza gra która tak ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi