Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSVita - temat ogólny

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 456,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Może przeczyta ten geniusz który zmienił nazwę kategorii na Mortem:                   Ostatnio dużo czytam, zwłaszcza na PPE.PL, o śmierci PS Vity. Nieważne że nazwa konsoli mówi co innego. Ciężko s

• jakby kogos interesowalo to ponizej spis gier z obrazkami/gifami jakie zmierzaja oficjalnie na vite i ktore oficjalnie wyjda w eu/us - ponad 150 tytulow, chcialem wkleic tutaj ale niestety, niektore o

• Tak jak mowi Rayos, obie konsole sa swietne. Prawdziwy gracz nie jest gamingowym rasista. U mnie wszystkie handheldy zyja ze soba w zgodzie  

Opublikowano

Vita - zawsze szanowałem. Nie uzywałem ze 2 lat ale tylko zeby doczekac tego momentu  :D

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Czy Vita działa tylko z oficjalnymi kartami Sony? Kupiłem 8GB Sandisk za 40zł i konsola jej nie widzi.

edyta: znalazłem odpowiedź, tylko Sony. Cóż jutro marsz do ElectronicDreams po kartę :banderas:

Edytowane przez Wezyriusz

Opublikowano

Czy Vita działa tylko z oficjalnymi kartami Sony? Kupiłem 8GB Sandisk za 40zł i konsola jej nie widzi.

jaką kartę kupiłeś? z tego co wiem Vita obsługuje dziwny format Vitowskich kart

Opublikowano

vita ma karty w formacie vitowym, to nie jest zaden stosowany do czegos innego

co do newsa

174786_zuccarelli_34.jpg

Opublikowano

po tych 3 exach na krzyż, indykach bez grafiki i klasykach z psx doszedł mi kolejny argument za kupnem vity. szkoda że porzucono produkcję oledowych wersji ;/

Opublikowano

Ja po dłuższym używaniu wole swoją slimke i oleda niedawno pogoniłem, ciężki, nie wygodny, ekran serio robi ale jeżeli ma sie minimalny mura effect gdzieś na boku, bo jak trafi sie na środku ekranu to patologia,

No i bateria trzyma w slimce dłużej,

Dawać mi emulatory, szczególnie cps1

Opublikowano

przydaloby sie teraz miec dwie vity - jedna do homebrew, druga by byla podlaczona do sieci bo pewnie sony w pare dni wyda 3.61

Opublikowano

gorsza bateria to faktycznie mocny argument na nie, tym niemniej szkoda że nie dopracowano modeli oled

Opublikowano

Kurde, będzie trzeba kiedyś znowu kupić vite :reggie:

Opublikowano

za slaba jest vita by emu ps2 uciagla wg mnie

Opublikowano

na chwile obecna tak bo pewnie sony zaraz wyda 3.61 ktore juz tej luki miec nie bedzie

luka z ktorej korzysta ten program jest tylko w sofcie 3.60, co ciekawe nawet wczesniejsze jej nie mialy

Opublikowano

a co jeśli Sony zrobiło to specjalnie aby ratować Vite 

gjfgjfgjfgjfgjfgjfgjfghlkfgjdgj.jpg

Opublikowano

Zainstalowane.Jak ktos mial caly czas usypiana vite to poleca uruchomic ponownie konsole i nie bedzie problemow z instalacja hen'a.

Opublikowano

xD byłem umówiony z ziomeczkiem na kupno Vity na jutro rano ale dzisiaj mu sie odwidziało. Chyba czyta ten temat...