Opublikowano 3 marca 201213 l Najlepsze jest to, ze o ile przed oficjalna zapowiedzia GoW3 kazdy doskonale wiedzial, ze Kratos pragnie ostatecznie rozwalic Zeusowi morde, tak teraz nie wiadomo absolutnie nic odnosnie fabuly. Ja tylko modle sie o wiecej takich atrakcji jak wspinaczka na Olimp, walka z Kronosem czy tez kolosem z Rodos. Jestem takze ciekaw jak bardzo podkrecona zostanie grafika.
Opublikowano 3 marca 201213 l Jeżeli różnica będzie taka jak między GOW1 i GOW2, to szykuje się najładniejsza gra na konsolach.
Opublikowano 4 marca 201213 l a to jedyna gra stworzona przez Santa MOnica na ps3..a wszyscy wiedza co zrobili z GoW2 pod koniec zywota ps2
Opublikowano 6 marca 201213 l No chyba żartują! Ja chcę GoW IV Edytowane 6 marca 201213 l przez Square
Opublikowano 6 marca 201213 l Moze zapowiedza tą Dature i jeszcze GoW4... nie sądze, aby tamten teaser byl fałszywy. W ogole, kiedy jest jakas konferencja Sony na GDC? Nie mam na mysli tej dotyczacej tylko PSV, ktora jest w piątek Edytowane 6 marca 201213 l przez Don_Pedro
Opublikowano 12 kwietnia 201213 l Z oficjalnego profilu Playstation na fejsie: http://www.facebook.com/PlayStation Edytowane 12 kwietnia 201213 l przez SzczurekPB
Opublikowano 12 kwietnia 201213 l Aż mi szybciej serce zabiło Vengeance, główne słowo z Trójki WIĘC...? Pasuje do tego hasła... Edytowane 12 kwietnia 201213 l przez SłupekPL
Opublikowano 12 kwietnia 201213 l Nie wyobrażam sobie by było to coś innego niż God of War 4. Mam nadzieję, że wyjdzie jeszcze w tym roku. Ciekaw jestem co tam wymyślą i z kim niby miałby walczyć. Edytowane 12 kwietnia 201213 l przez DonSterydo
Opublikowano 12 kwietnia 201213 l Aaaand I got a boner. Zdecydowanie mało komfortowe jak się jest w pracy.
Opublikowano 12 kwietnia 201213 l http://www.youtube.com/watch?v=dVPF-lboK14 http://www.youtube.com/watch?v=xzRYCz3CV2o Macie, żeby się nakręcić gorzej, jak to nie jest teaser GoW IV
Opublikowano 12 kwietnia 201213 l haha za(pipi)iście, ja już od dwóch dni znów słucham OSTu ze wszystkich części i tak sobie myślałem żeby znów przejść "trójkę", a tu taka niespodzianka! Ciekawe co za "odkupienie" wymyślą? Będziemy brata z piekieł wyciągać żeby znów połączyć rodzinę? :>
Opublikowano 12 kwietnia 201213 l Szczerze wątpię by było to coś innego. Obrazek od razu kojarzy się z serią o Bogusławie. Jeśli się potwierdzi, to ciekawe kiedy chcą wypuścić, wszystkie poprzednie części chyba w marcu wychodziły?
Opublikowano 12 kwietnia 201213 l Albo polecam odświeżyć sobie tego UBER KOZAKA: i wystarczy... "Chaos Will Rise Again", ja pierdyle no mogę jeżeli to prawda, że za tydzień zapowiedzą Krejtosa czwartego.
Opublikowano 12 kwietnia 201213 l Ale będą jaja jak się okaże że to np. MGS: Revengeance albo inna gra w której zemsta była tematem przewodnim (a tych raczej nie brakuje).
Opublikowano 12 kwietnia 201213 l Ciekawe co za "odkupienie" wymyślą? Będziemy brata z piekieł wyciągać żeby znów połączyć rodzinę? :> Zakładając, że hasło jest prawdziwe i zemsta nie przyniosła Kratosowi: spokoju, odkupienia. To w Czwórce: odbudowywać świat a pomagać nam będą: Kto ogląda South Park ten wie o co chodzi ;]
Opublikowano 12 kwietnia 201213 l Biorąc po uwagę tendencje: ps2-> gow 1, gow2 Psp-> chains of olympus, duch sparty Ps3-> gow hd collection 1 i 2 Ps3-> gow 3 no i ....... <---- miejsce na gow4? Potem Psv-> 2 razy jakies gowy Ps4-> Super ultra full hd 3d hologram edition z wyrwanymi pietami achillesa w formie dlc które dają +5 do biegania po pieczarkach. Edytowane 12 kwietnia 201213 l przez Orzeszek87
Opublikowano 12 kwietnia 201213 l Tak sobie myślę, że teraz zajadę hipokryzją bo byłem raczej przeciwny powstawaniu kolejnych części GoW, ale przed chwilką skorzystałem z dobrodziejstw gry na PS3, a zapodałem sobie trójkę właśnie ((pipi)itna gra mimo kilku chronologicznych wpadek) i myślę, że jednak będę zachwycony możliwością szarpnięcia w rzeź serwowaną przez Kratosa. Jestem pewien, że wszystko tak obmyślą, że będzie co najmniej świetnie. Przecież Kratos został maksymalnie osłabiony. Znajdzie się jakiś świr, który posiądzie moc Puszki Pandory/bogów i Kratos będzie musiał się zbroić na nowo. W trylogii z odsłony na odsłonę stawał się coraz potężniejszy, więc tu trzeba będzie wymyślić coś naprawdę niezłego, żeby uwiarygodnić kolejny quest łysola.
Opublikowano 12 kwietnia 201213 l Ps3-> gow 3 no i ....... <---- miejsce na gow4? God of War 4 musi wyjść na PS3, nie ma innej opcji.
Opublikowano 12 kwietnia 201213 l Serwując takie zakończenie w trójce już na pewno musieli mieć pomysł na kontynuowanie serii. Dlatego nie martwi mnie w ogóle co tam teraz wymyślą. Ale jak nie będzie w końcu oddzielnych wykończeń dla każdej broni, to się wkurwię. Nie chce mi się znowu oglądać, jak Kratos bawi się tylko w laryngologa z minotaurem, bez względu na to jakiej broni używam.
Opublikowano 12 kwietnia 201213 l ta, popieram! mógłby tym razem zdobyć papiery proktologa, ewentualnie urologa, a no potrzeby ewentualnych dziewoj walczących o zepsucie mu humoru dałbym mu jeszcze fakultet z ginekologii hype hype hype! ciekawe kiedy konkrety...
Opublikowano 12 kwietnia 201213 l Najlepsza piosenka o Kratosie: jak ja pierwszy raz usłyszałem (po skończonej trylogii) nie moglem przestać się śmiać, teksty typu: Like a hobo on a holiday I haven't got a home Like a parrot on a tricycle I'm feeling so alone I'm crying on the inside For that which I once had Folks don't see me for who I really am The God of Sad Zeus he was my father But no joy did that bring Never taught me to grow or ride a bike We had a cats in the cradle thing Zeus, almighty Zeus I call upon you for an answer Why must I be forced to kill? I really wanted to be a dancer Father I beg of you Take me for all I'm worth These sex games are not who I am They bring merely superficial worth Being an angel of death is hard Not a life that most would pick Sure it gets me lots of tail But that gets old surprisingly quick Thinking maybe I'll get a cat Sometimes I feel that life's a game And I'm a character being played With multiple levels, power-ups And unlock-able Easter Eggs If I should come across you And kill you 'til you're dead Please don't take it personally It's just, there's a circle above your head