Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

God of War: Wstąpienie

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 191,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jeśli chcecie sprawdzić demo piszcie na priv do mnie, wyśle passy do konta.   Demo wymiata czekam z niecierpliwością na premierę.

• Mam już kody na to nowe demo, właśnie zakładam osobne konto. Jakby ktoś był chętny to niech pisze PW.

• W(pipi)ia mnie w jaki sposób reklamują nowego Boga Wojny ;/   Serio, gdzie się podziały trailery singlowe rodem z Trójki, po których człowiek fapował tygodniami. Ja rozumiem, fajnie, że dają multi j

Opublikowano

Najlepsze jest to, ze o ile przed oficjalna zapowiedzia GoW3 kazdy doskonale wiedzial, ze Kratos pragnie ostatecznie rozwalic Zeusowi morde, tak teraz nie wiadomo absolutnie nic odnosnie fabuly. Ja tylko modle sie o wiecej takich atrakcji jak wspinaczka na Olimp, walka z Kronosem czy tez kolosem z Rodos. Jestem takze ciekaw jak bardzo podkrecona zostanie grafika.

Opublikowano

Jeżeli różnica będzie taka jak między GOW1 i GOW2, to szykuje się najładniejsza gra na konsolach.

Opublikowano

a to jedyna gra stworzona przez Santa MOnica na ps3..a wszyscy wiedza co zrobili z GoW2 pod koniec zywota ps2 :)

Opublikowano

No chyba żartują! Ja chcę GoW IV

Edytowane przez Square

Opublikowano

Moze zapowiedza tą Dature i jeszcze GoW4... nie sądze, aby tamten teaser byl fałszywy. W ogole, kiedy jest jakas konferencja Sony na GDC? Nie mam na mysli tej dotyczacej tylko PSV, ktora jest w piątek

Edytowane przez Don_Pedro

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Aż mi szybciej serce zabiło :rolleyes:

Vengeance, główne słowo z Trójki WIĘC...? Pasuje do tego hasła...

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie by było to coś innego niż God of War 4. Mam nadzieję, że wyjdzie jeszcze w tym roku. Ciekaw jestem co tam wymyślą i z kim niby miałby walczyć.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

haha za(pipi)iście, ja już od dwóch dni znów słucham OSTu ze wszystkich części i tak sobie myślałem żeby znów przejść "trójkę", a tu taka niespodzianka! :woot:

:yahoo:

Ciekawe co za "odkupienie" wymyślą? Będziemy brata z piekieł wyciągać żeby znów połączyć rodzinę? :>

Opublikowano

Szczerze wątpię by było to coś innego. Obrazek od razu kojarzy się z serią o Bogusławie. Jeśli się potwierdzi, to ciekawe kiedy chcą wypuścić, wszystkie poprzednie części chyba w marcu wychodziły?

Opublikowano

Albo polecam odświeżyć sobie tego UBER KOZAKA:

:wub: i wystarczy... "Chaos Will Rise Again", ja pierdyle no mogę jeżeli to prawda, że za tydzień zapowiedzą Krejtosa czwartego.

Opublikowano

Bedzie trzeba kupic znowu ps3 ;/

Opublikowano

A potem wyjdzie Full HD Collection na PS4 xD

Opublikowano

Ale będą jaja jak się okaże że to np. MGS: Revengeance albo inna gra w której zemsta była tematem przewodnim (a tych raczej nie brakuje).

Opublikowano

Ciekawe co za "odkupienie" wymyślą? Będziemy brata z piekieł wyciągać żeby znów połączyć rodzinę? :>

Zakładając, że hasło jest prawdziwe i zemsta nie przyniosła Kratosowi: spokoju, odkupienia. To w Czwórce:

odbudowywać świat :sorcerer:

a pomagać nam będą:

woodland-critters.jpg

Kto ogląda South Park ten wie o co chodzi ;]

Opublikowano

Biorąc po uwagę tendencje:

ps2-> gow 1, gow2

Psp-> chains of olympus, duch sparty

Ps3-> gow hd collection 1 i 2

Ps3-> gow 3 no i ....... <---- miejsce na gow4?

Potem

Psv-> 2 razy jakies gowy

Ps4-> Super ultra full hd 3d hologram edition z wyrwanymi pietami achillesa w formie dlc które dają +5 do biegania po pieczarkach.

Edytowane przez Orzeszek87

Opublikowano

Tak sobie myślę, że teraz zajadę hipokryzją bo byłem raczej przeciwny powstawaniu kolejnych części GoW, ale przed chwilką skorzystałem z dobrodziejstw gry na PS3, a zapodałem sobie trójkę właśnie ((pipi)itna gra mimo kilku chronologicznych wpadek) i myślę, że jednak będę zachwycony możliwością szarpnięcia w rzeź serwowaną przez Kratosa. Jestem pewien, że wszystko tak obmyślą, że będzie co najmniej świetnie. Przecież Kratos został maksymalnie osłabiony. Znajdzie się jakiś świr, który posiądzie moc Puszki Pandory/bogów i Kratos będzie musiał się zbroić na nowo. W trylogii z odsłony na odsłonę stawał się coraz potężniejszy, więc tu trzeba będzie wymyślić coś naprawdę niezłego, żeby uwiarygodnić kolejny quest łysola.

Opublikowano

Ps3-> gow 3 no i ....... <---- miejsce na gow4?

God of War 4 musi wyjść na PS3, nie ma innej opcji.

Opublikowano

Serwując takie zakończenie w trójce już na pewno musieli mieć pomysł na kontynuowanie serii. Dlatego nie martwi mnie w ogóle co tam teraz wymyślą. Ale jak nie będzie w końcu oddzielnych wykończeń dla każdej broni, to się wkurwię. Nie chce mi się znowu oglądać, jak Kratos bawi się tylko w laryngologa z minotaurem, bez względu na to jakiej broni używam.

Opublikowano

ta, popieram! mógłby tym razem zdobyć papiery proktologa, ewentualnie urologa, a no potrzeby ewentualnych dziewoj walczących o zepsucie mu humoru dałbym mu jeszcze fakultet z ginekologii :banana:

hype hype hype!

ciekawe kiedy konkrety...

Opublikowano

Najlepsza piosenka o Kratosie:

jak ja pierwszy raz usłyszałem (po skończonej trylogii) nie moglem przestać się śmiać, teksty typu:

Like a hobo on a holiday

I haven't got a home

Like a parrot on a tricycle

I'm feeling so alone

I'm crying on the inside

For that which I once had

Folks don't see me for who I really am

The God of Sad

Zeus he was my father

But no joy did that bring

Never taught me to grow or ride a bike

We had a cats in the cradle thing