Opublikowano 7 grudnia 201212 l jest już Baldur's Gate EE na Ipada. Wymagania: iOS 6... Mają to poprawić i gra ma być grywalna na Ipadze 1 Edytowane 7 grudnia 201212 l przez Andreal
Opublikowano 7 grudnia 201212 l Poprawili grafikę, dodali celowanie przez dotknięcie postaci na ekranie, chyba posiedzieli ostro nad zachowaniem pojazdów. Słowem, nie jest to szybki porcik. Jest zdecydowanie lepiej z tym celowaniem? Nie mogę wciaż przejść III przez to cholernie frustrujące celowanie i przewracające się na zakrętach samochody i czekam z zakupem VC. Zauważyłem właśnie w VC, że jakąś dziwną fizykę maja samochody niestety
Opublikowano 7 grudnia 201212 l I sterowanie ludzikiem też jest takie dziwne. Brakuje regulacji czułości no i fizyka motochoppera to jakaś pranoja jak się chce wejść na ręcznym.
Opublikowano 9 grudnia 201212 l Polecicie jakieś niezłe point'n'click na iPada? Prócz Machinarium i Monkey Island. Jaki jest wasz TOP na iPada tak w ogóle, bo przeszedłem Bastion i teraz nie wiem za co się wziąć, a na Vice City jeszcze nie mam parcia. Nie wiem na co pieniądze wydać. Edytowane 9 grudnia 201212 l przez Q-Jot
Opublikowano 9 grudnia 201212 l Jakby ktoś był zainteresowany to podsyłam do mojej krótkiej opinii na temat ipadowego Vice City - http://majkonmajk.blogspot.com/2012/12/pierwsze-wrazenia-z-10-letniego-vice.html
Opublikowano 10 grudnia 201212 l Polecicie jakieś niezłe point'n'click na iPada? Prócz Machinarium i Monkey Island. Jaki jest wasz TOP na iPada tak w ogóle, bo przeszedłem Bastion i teraz nie wiem za co się wziąć, a na Vice City jeszcze nie mam parcia. Nie wiem na co pieniądze wydać. Nie do końca point and click, ale w każdym razie przygodówki: 7th guest, wszystkie gry od Microids (seria Atlantis, Amerzone, Secret of Lost Cavern itd), Real Myst, poza tym pewnie coś się jeszcze znajdzie. Nie do końca point and click: Polecam Walking Mars, Lost Winds 1+2, Another World Edytowane 10 grudnia 201212 l przez Andreal
Opublikowano 13 grudnia 201212 l Bard's tale, Aralon i Squids za darmochę na appstore. Edytowane 13 grudnia 201212 l przez Andreal
Opublikowano 13 grudnia 201212 l S-E wydało Theatrhythm - w grze dwa kałki, reszta do kupna in-app, na iP 4 działa jak gó.wno, menu nie da się używać.
Opublikowano 17 grudnia 201212 l Orc:Vengance na appstore za darmo, oprócz tego Fruit Ninja również Jak i shift 2. Edytowane 17 grudnia 201212 l przez Andreal
Opublikowano 18 grudnia 201212 l Szkoda, że nie pójdzie na ipadzie 1... tzn pójdzie, ale z takim bólem, że hej!
Opublikowano 19 grudnia 201212 l Fajna przecena gier od EA. Kupiłem sobie Most Wanted za 0.89 euro. Osom
Opublikowano 19 grudnia 201212 l 4 elements 2 za friko na appstore ( ipad only) bardzo ładny i wciągający puzzler.
Opublikowano 20 grudnia 201212 l Punch Quest za Free https://itunes.apple.com/us/app/punch-quest/id554223561
Opublikowano 20 grudnia 201212 l Punch Quest mogę polecić. Super giereczka. Ja dorwałem poprzednim razem jak była za free, albo kupiłem w sumie już nie pamiętam, w każdym razie gra bardzo wciąga, jest pozytywna, mobilizująca, trochę śmieszna. Jednym słowem super. Brać i grać. Jak dla mnie esencja gierek na telefon, czyli szpil do tramwaju/kolejki itd.
Opublikowano 20 grudnia 201212 l Przecena gier Rockstar -->0,89EUR Bastion --> 0,89 EUR Ale bez GTA: VC
Opublikowano 21 grudnia 201212 l Ale za to z Chinatown Wars. Może w końcu skończę ;] Knights of Pen & Paper przecenione. Ja kupiłem jak było w normalnej cenie i nie żałuję w ogóle, a teraz jest przecena na 90 centów. Naprawdę warto wziąć. Gierka przednia, długa, momentami trudna, z fajnym poczuciem humoru i miła dla oka, nostalgiczna grafiką. Do tego teraz wprowadzili nowe questy związku z domniemanym końcem świata. Kto nie zagra ten trąba. Super Monsters Ate my Condo! za darmo! Jedna z najlepszych gierek "z doskoku". Wciąga, uzależnia i nie wymaga zbyt dużo nauki. Super. Jedna z najlepszych gierek tower defense Kingdom Rush za darmo. Amateur Surgeon 2, a więc "podróbka" Trauma Center z DSa w trochę lżejszej stylistyce za darmo. Civilization: Revolution za 89 centów. Więcej słów chyba nie trzeba. Super Hexagon za 89 centów. Gierka dla hardkorów. Edytowane 21 grudnia 201212 l przez estel
Opublikowano 21 grudnia 201212 l The Walking Dead. Świetny port na iOS, ściągajcie! ok 50-60 zl wychodzi aktualnie za calosc, kiedy pierwszy odcinek jest za darmo.
Opublikowano 21 grudnia 201212 l @estel Knights of Pen & Paper jest też przecenione na Androidzie. Już miałem grę kupioną, włączam i... widzę in-app purchase. Od razu poprosiłem o zwrot. Jak to jest z tym złotem? Nie docieramy do paywalla w pewnym momencie? Po ilu godzinach gry (jeśli w ogóle) poczułeś, że zamiast kolejną godzinę farmić złoto przydałoby się je kupić? Ogólnie polecasz?
Opublikowano 21 grudnia 201212 l Tylko szkoda, że Chinatown Wars nie zostało aktualizowane do iOS 6 - full screen nie działa poprawnie, a o grafice Retina to już chyba można całkowicie zapomnieć...
Opublikowano 21 grudnia 201212 l @raven Polecam bardzo. Ogólnie brak złota nie doskwiera tak bardzo, ale endgame grind był bardzo widoczny. Teraz po zmniejszeniu cen itemów o jakieś 70% + zwiększeniu ilości złota z potworków jest moim zdaniem trochę za łatwo. Przykład - wcześniej za zabicie grupy 7 mobów z 30 lvl dostawałem jakieś 80 złota. Najlepszy pierścień kosztował 1,5k. Teraz za zabicie grupy 7 mobów z 36 lvlu dostaję 270 złota, a ten sam pierścień kosztuje 0,5k. Grind zresztą jest jedynie potrzebny kiedy chce się wystartować do secret bossa. Wszystko inne można ubić normalnie wykorzystując itemy dropujące z mobów. Także moim zdaniem in-appy są całkowicie zbyteczne, gra jest rewelacyjna. Brać i grać.
Opublikowano 21 grudnia 201212 l Dobra, kupuję. Będzie na Ciebie . Nie chcę nawet liczyć, ile już wydałem na te wszystkie promocyjne aplikacje .
Opublikowano 21 grudnia 201212 l Weź nawet nie mów, mam to samo. Do Chinatown Wars podchodziłem już 3 razy, ale jak widzę że jest za 90 centów no to żal nie wziąć ;P PS: Zdaj wrażenia ;] Edytowane 21 grudnia 201212 l przez estel