Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry na iOS

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 202,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• EDGE ZA DARMO!!! Polecam (jak dla mnie jedna z lepszych gier na iPhone). A Edge Extended tylko za 0,79 Euro (normalnie obie gry są po 2,5E)!   I jeszcze Monkey Island Tales 1 (od Telltale Games) też

• Infinity Blade za 0,79e: http://itunes.apple.com/us/app/infinity-blade/id387428400?mt=8

• Gra "Bug Princess" (Mushihimesama) jest za free do 2.11. https://itunes.apple.com/app/id455202208?mt=8

Opublikowano

Jaki serwis warto śledzić, żeby wiedzieć o nowych gierkach, recenzjach i najlepszych promocjach? TouchArcade jest najlepszy?

ja używam tylko Appek o promocjach + facebookowe profile EA i innych

Opublikowano

Ja wchodzę na toucharcade, slidetoplay oraz pocketgamer ;)

Opublikowano

Jaki serwis warto śledzić, żeby wiedzieć o nowych gierkach, recenzjach i najlepszych promocjach? TouchArcade jest najlepszy?

Appshopper.com, wymaga rejestracji.

Jest też appka w appstore.

Opublikowano

Szkoda, że to crap

Opublikowano

Szkoda, że to crap

W moim odczuciu wszystkie gry na iOS( z wyjątkiem The Walking Dead), to crapy. Z grania w GTA czy Max Payne na iPhonie zrezygnowałem po 2 minutach, nie chciałem sobie psuć wspomnień ze względu na sterowanie, które jest do kitu.

Opublikowano

Dlatego na smartfonach/tabletach rzadza male gierki pisane typowo pod te urzadzenia. jetpack joyride czy ...jakas tam odmiana farmvile;), wole grac w te male, proste gierki z expieniem, niz w wielkie tytuly typu dead space czy gta ze sterowaniem typowym dla pada. mam zakupione gta i przeszedlem tylko pierwsza misje:(. dead space'a raz wlaczylem.

Opublikowano

Nie gadaj, strategie i point'n'clicki są fajne. Gry akcji zasysają

Opublikowano

Nie gadaj, strategie i point'n'clicki są fajne. Gry akcji zasysają

Przygodówki jak The walking Dead, Kairo czy Machinarium w ostateczności mogą być. No i cały zalew gier typu: Angry Birds i Cut the rope. Wszystko inne ssie i oddycha od siebie i żadna niesamowita moc tych urządzeń tu nie pomoże.

Opublikowano

W Baldur's Gate też się ok gra. Zasysają gry akcji typu GTA właśnie i inne tworzone na pada

Opublikowano

Czemu? FPSy jak mają dobrze zaprojektowane sterowanie czyli rozglądanie się swipem i "fruwającą" gałkę to gra się przyzwoicie. Modern Combat 1,2,3, Nova 1,2,3, GTA Chinatown Wars też było ok. Wszystkie te gry przeszedłem na Smartfonach (część na SGS3, część na iPhone 4) i da się grać. Tylko to były gry robione na smartfon a kuleją konwersje raczej. Poza tym np. do FPSów do dziś źle mi się gra na padzie i uważam że myszka jest nie do zastąpienia i już przy padach wprowadzili w grach auto-aima jakiegoś. W Quake'a 3 na padzie nie da się grać do dziś.

EDIT. A Dead Space był zarąbisty - przeszedłem zaraz po premierze na iPhone 4 i super się grało. Sterowanie bardzo dobre, celowanie też. Swype żeby użyć piły dawał radę.

Edytowane przez NemoKOF

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co sądzicie o Real Racing 3?

Dla mnie gra wyśmienita jak na urządzenia mobilne.

Oczywiście są pewne minusy, ale każda gra jakieś ma :) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio natrafilem na grę new star soccer wciąga jak diabli ;) tryb kariery jest świetny, można pobrać za free niestety po rozegraniu 10 meczy trzeba wykupić tryb kariery koszt to £0.69, polecam !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Death rally, he-man, reckless getaway, skee ball 2 za free, op

Opublikowano

Monster Dash i Rat on a skateboard

Opublikowano

XCOM: Enemy Unknown na tegorocznych wakacjach zawita na iOS:

Daj boziu jedną, a właściwie dwie rzeczy - niech to będzie pełna i płatna gra, a nie pier*olone freemium i niech działa na moim iPhone 4...

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

Year Walk. Absolutna perełka i obok The Walking Dead według mnie najlepsza gra na iOS. Nigdy bym się nie spodziewał, że na smartfonie, można zrobić grę o takiej atmosferze i zagadkach.

Opublikowano

XCOM: Enemy Unknown na tegorocznych wakacjach zawita na iOS:

Daj boziu jedną, a właściwie dwie rzeczy - niech to będzie pełna i płatna gra, a nie pier*olone freemium i niech działa na moim iPhone 4...

Jeżeli to port z dużych konsol to płacić zapewne będziemy raz. Do mikropłatności musieliby praktycznie grę przemodelować od początku do końca. Na logikę zapłacimy te 9E i gramy w Xcoma.