Skocz do zawartości

Gry na iOS

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 192,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• EDGE ZA DARMO!!! Polecam (jak dla mnie jedna z lepszych gier na iPhone). A Edge Extended tylko za 0,79 Euro (normalnie obie gry są po 2,5E)!   I jeszcze Monkey Island Tales 1 (od Telltale Games) też

• Infinity Blade za 0,79e: http://itunes.apple.com/us/app/infinity-blade/id387428400?mt=8

• Gra "Bug Princess" (Mushihimesama) jest za free do 2.11. https://itunes.apple.com/app/id455202208?mt=8

Opublikowano

Jaki serwis warto śledzić, żeby wiedzieć o nowych gierkach, recenzjach i najlepszych promocjach? TouchArcade jest najlepszy?

ja używam tylko Appek o promocjach + facebookowe profile EA i innych

Opublikowano

Ja wchodzę na toucharcade, slidetoplay oraz pocketgamer ;)

Opublikowano

Jaki serwis warto śledzić, żeby wiedzieć o nowych gierkach, recenzjach i najlepszych promocjach? TouchArcade jest najlepszy?

Appshopper.com, wymaga rejestracji.

Jest też appka w appstore.

Opublikowano

Szkoda, że to crap

Opublikowano

Szkoda, że to crap

W moim odczuciu wszystkie gry na iOS( z wyjątkiem The Walking Dead), to crapy. Z grania w GTA czy Max Payne na iPhonie zrezygnowałem po 2 minutach, nie chciałem sobie psuć wspomnień ze względu na sterowanie, które jest do kitu.

Opublikowano

Dlatego na smartfonach/tabletach rzadza male gierki pisane typowo pod te urzadzenia. jetpack joyride czy ...jakas tam odmiana farmvile;), wole grac w te male, proste gierki z expieniem, niz w wielkie tytuly typu dead space czy gta ze sterowaniem typowym dla pada. mam zakupione gta i przeszedlem tylko pierwsza misje:(. dead space'a raz wlaczylem.

Opublikowano

Nie gadaj, strategie i point'n'clicki są fajne. Gry akcji zasysają

Opublikowano

Nie gadaj, strategie i point'n'clicki są fajne. Gry akcji zasysają

Przygodówki jak The walking Dead, Kairo czy Machinarium w ostateczności mogą być. No i cały zalew gier typu: Angry Birds i Cut the rope. Wszystko inne ssie i oddycha od siebie i żadna niesamowita moc tych urządzeń tu nie pomoże.

Opublikowano

W Baldur's Gate też się ok gra. Zasysają gry akcji typu GTA właśnie i inne tworzone na pada

Opublikowano

Czemu? FPSy jak mają dobrze zaprojektowane sterowanie czyli rozglądanie się swipem i "fruwającą" gałkę to gra się przyzwoicie. Modern Combat 1,2,3, Nova 1,2,3, GTA Chinatown Wars też było ok. Wszystkie te gry przeszedłem na Smartfonach (część na SGS3, część na iPhone 4) i da się grać. Tylko to były gry robione na smartfon a kuleją konwersje raczej. Poza tym np. do FPSów do dziś źle mi się gra na padzie i uważam że myszka jest nie do zastąpienia i już przy padach wprowadzili w grach auto-aima jakiegoś. W Quake'a 3 na padzie nie da się grać do dziś.

EDIT. A Dead Space był zarąbisty - przeszedłem zaraz po premierze na iPhone 4 i super się grało. Sterowanie bardzo dobre, celowanie też. Swype żeby użyć piły dawał radę.

Edytowane przez NemoKOF

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co sądzicie o Real Racing 3?

Dla mnie gra wyśmienita jak na urządzenia mobilne.

Oczywiście są pewne minusy, ale każda gra jakieś ma :) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio natrafilem na grę new star soccer wciąga jak diabli ;) tryb kariery jest świetny, można pobrać za free niestety po rozegraniu 10 meczy trzeba wykupić tryb kariery koszt to £0.69, polecam !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Death rally, he-man, reckless getaway, skee ball 2 za free, op

Opublikowano

Monster Dash i Rat on a skateboard

Opublikowano

XCOM: Enemy Unknown na tegorocznych wakacjach zawita na iOS:

Daj boziu jedną, a właściwie dwie rzeczy - niech to będzie pełna i płatna gra, a nie pier*olone freemium i niech działa na moim iPhone 4...

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

Year Walk. Absolutna perełka i obok The Walking Dead według mnie najlepsza gra na iOS. Nigdy bym się nie spodziewał, że na smartfonie, można zrobić grę o takiej atmosferze i zagadkach.

Opublikowano

XCOM: Enemy Unknown na tegorocznych wakacjach zawita na iOS:

Daj boziu jedną, a właściwie dwie rzeczy - niech to będzie pełna i płatna gra, a nie pier*olone freemium i niech działa na moim iPhone 4...

Jeżeli to port z dużych konsol to płacić zapewne będziemy raz. Do mikropłatności musieliby praktycznie grę przemodelować od początku do końca. Na logikę zapłacimy te 9E i gramy w Xcoma.