Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odżywianie

Featured Replies

Opublikowano

Ja tam kupuję tego z biedry, nie zalatuje niczym, w smaku też ok. Tak raz w tygodniu zawsze opitole w salatce z jajkiem i ryzem.

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 458,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

Chodzi że to ścinki lub mięso z gorszych partii ryby,ale jako uzupełnienie to mogę nawet 2 puszki ścinek zjeść.

Opublikowano

Ja po tuńczyku z puszki zazwyczaj mam zgagę, jem, bo mam go za free (posiłki z pracy), ale nie przepadam.

Ostatnio na śniadanie wrzucam 100g fileta wędzonego na patelnie (ten biedronki), dodaje 5 jajek plus dwie kanapki (dziś z indykiem w galarecie), herbatka z cytryną - GOTY.

Opublikowano

Ja tam kupuję tego z biedry, nie zalatuje niczym, w smaku też ok. Tak raz w tygodniu zawsze opitole w salatce z jajkiem i ryzem.

Serio mówisz o tym tanim? Krupek dzieciaku kup jakiegoś droższego to zobaczysz jaka różnica. Chyba że mówisz o tym bo ten jest jak najbardziej git i widziałem go ostatnio w biedrze

196975.jpg

Opublikowano

No ja kupuję tego Biedronkowego za 5,40, czyli taki tani nie jest. Tani i obrzydliwy to jest Kauflandowy.

A tak w ogóle, to chcesz, żebym za tego dzieciaczka rozniósł Ci ten kiosk z grami, nas.rał na biurko i zostawił Alfę na cegłach?

No pytam się ?!

Opublikowano

Naprawde nie zaciekawiła cie różnica koloru tego taniego i tego drogiego?

Opublikowano

Nieszczególnie, tylko ten, wspomniany wcześniej, z Kauflandu mocno odbiegał od normy.

Opublikowano

Ten z Biedronki jest ciemniejszy, bo pływał w mule po samą szyję.

Opublikowano

Albo jeden jest rozdrobniony z czytsego mięcha a drugi z dróg odbytowych tunczyków

Opublikowano

Dzisiaj grzeszylem. Paczka chipsow lays chilli z limonka, dwa radlery, paczka oblatow, gyros drobiowy z ryzem, kurczak z rozna (same cyce jadlem) z frytkami, 2 jasne bulki z twarogiem, paczka kabanosow z biedronki. Kocham piatki. :f

Opublikowano

Raz na dzien sobie pofolgować, nie zaszkodzi. jutro wstan sobie o 5 rano, pierdzielnij 8 kilosów truchtem i bedzie wporządku

Opublikowano

o_O Yyyyy, mam mniej ambitne plany, regeneracja weekendowa i zalatwianie spraw z nowa chalupa. Tak sie chcialem combosem jedzeniowym pochwalic.

Opublikowano

Ale by było smiesznie jakby za rok jjot wpie.r.dolił fote w spartakusie z dwa razy większym bębnem niz był

Opublikowano

łapa bez bębna > łapa z bębnem > bez łapy bez bębna > bez łapy z bębnem 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kanabis ten tuńczyk to promocyjnie jest tylko, nie ma go w stałej sprzedaży. Ten wędzony filet o którym pisze Yeti i była o nim mowa wcześniej już, jest naprawdę super łatwo można sobie odciąć 100g i dowalić do czegoś, polecam.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Nie no filet wędzony to jest genialny wiem o tym, sam go regularnie dorzucam do jajecznicy i makaronu

Opublikowano

Tycie chyba rozbija się raczej o to czy spożywasz więcej kcal niż spalasz, a nie ile danej substancji na kg/masy ciała zjesz. Chociaż czytając niektórych głodomorów z działu Klub Smakosza, zaczynam wątpić w sprawiedliwość natury.

Kwestia taka, by te składniki odpowiednio dobierać, a nie zjeść 4000 kcal dziennie z samych pączków.

Dla eksperymentu (i sprawdzenia reakcji organizmu) uciąłem węgle jeszcze bardziej, zwiększyłem za to ilość paliwa z tłuszczu i np. smażę na smalcu. Białka ok 150-160g dziennie. Zwolennicy diety optymalnej wspominają, że tłuszcz + białko równa się zdrowie i szczupła sylwetka, a wszelkie węgle (mąki, ziarna, płatki, a nawet w nadmiarze owoce) to plaga cywilizacyjna, której powinno się unikać. Któryś dietetyk się wypowie o swojej teorii w tym temacie?

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Każdy węglowodan jest rozkładany do glukozy,jest ona ważna gdyż nią żywi się nasz mózg ale i grzyb candida w jelitach.Trzeba zachować umiar,jak ze wszystkim,np. nie zrobisz siły bez węgli,ale jak za cel stawiasz wycinkę to tylko białko i tłuszcz.