Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacja Polski

Featured Replies

Opublikowano

kaminski rezerwowy w miejsce glika jak go nie postawia do mundialu

• Odpowiedzi 15,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Jeśli, to ciężka kontuzja to mogą na 24h przed meczem, wymienić Glikinho. 

Jeśli to prawda, że zrobił przewrotke, przed najważniejszym turniejem w życiu, ja prdl :facepalm:

Opublikowano

Opublikowano

Ale brak Mączyńskiego? Tu się zdziwiłem. 

Opublikowano

Bardzo mi się podoba ten skład. Obyśmy tylko grali dwoma napastnikami to jesteśmy w stanie wyjść z grupy. Niestety to chyba ostatnia taka impreza, z takim mocnym składem :/ 

Opublikowano

Mączyński jest po kontuzji, więc formy brak. Nie żeby Jędza ją miał, ale Mundial zweryfikuje wszystko.

Opublikowano

To peszko jeszcze gra? Ja myslałem że on na emeryturze już. A strzelił coś w kadrze poza tym jednym golem kilka lat temu?

Opublikowano
Teraz, szejdj napisał:

Bardzo mi się podoba ten skład. Obyśmy tylko grali dwoma napastnikami to jesteśmy w stanie wyjść z grupy. Niestety to chyba ostatnia taka impreza, z takim mocnym składem :/ 

No tak, bo za dwa lata wszyscy obecni piłkarze będą po 40, przerąbane :/ :/ :/ 

Opublikowano
2 minuty temu, blantman napisał:

To peszko jeszcze gra? Ja myslałem że on na emeryturze już. A strzelił coś w kadrze poza tym jednym golem kilka lat temu?

peszko ewidentny deal z nawalka - ten nie chcial rozwalac atmosfery w kadrze jak kiedys engel czy janas wiec powolal pod warunkiem, ze ten juz podziekuje za gre w reprezentacji po mundialu bo juz nie idzie wymyslac racjonalnych wytlumaczen dlaczego jedzie on, a nie ktos inny

Opublikowano
11 minut temu, _Be_ napisał:

Ale brak Mączyńskiego? Tu się zdziwiłem. 

Ale że Dudka na Mundial nie wzięli?

Opublikowano

Niech będzie i ten Peszko, jakoś innych skrzydłowych wyraźnie od niego lepszych nie widzę. Jakby jechał nie wiem np. za jakiegoś ofensywnego pomocnika z Serie A to bym się zżymał, ale tutaj był wybór zawodnik z ekstraklasy albo inny zawodnik z ekstraklasy. Szału ni ma.

No jeszcze gdzieś tam był taki Wszołek, ale ten gość jakoś nie potrafi wskoczyć na wyższy poziom.

Edytowane przez Cedric

Opublikowano
8 minut temu, Rozi napisał:

No tak, bo za dwa lata wszyscy obecni piłkarze będą po 40, przerąbane :/ :/ :/ 

No na pewno 35 letni Piszczek, 34 letni blaszczykowski, 32 letni Pazdan, 33 letni Jędza, 32 letni Glik, 31 letni Grosicki będą zapierdalać na 100% przez cały sezon w klubie a potem na euro...

rozi ku,rwa dodaj mnie do ingorowanych i nie odpisuj, gardze toba i nie mam ochoty odpisywac na twoje szczekanie ani tutaj ani w zadnym innym temacie

Opublikowano

>to uczucie gdy sławuś wejdzie z senegalem w 87' i cyk na 2-1 dla Polszy

Edytowane przez ragus

Opublikowano

wspaniały skład, jedziemy po złoto 

Opublikowano

Jeśli to prawda, że Glik rozwalił bark podczas przewrotki to... nawet mnie to nie dziwi, w końcu to piłkarz. Co do Peszki to nie ma co przeżywać, to duch zespołu, boiska nie powącha, oby.

Opublikowano
17 minut temu, krupek napisał:

Co do Peszki to nie ma co przeżywać, to duch zespołu, boiska nie powącha, oby.

problemy_przy_zmianie_slawka_peszki_575d

Opublikowano
40 minut temu, szejdj napisał:

No na pewno 35 letni Piszczek, 34 letni blaszczykowski, 32 letni Pazdan, 33 letni Jędza, 32 letni Glik, 31 letni Grosicki będą zapierdalać na 100% przez cały sezon w klubie a potem na euro...

rozi ku,rwa dodaj mnie do ingorowanych i nie odpisuj, gardze toba i nie mam ochoty odpisywac na twoje szczekanie ani tutaj ani w zadnym innym temacie

Lewy też ponad 30. Po tym mundialu kadre trzeba będzie budować na nowych podstawach, na szczęście już takowe w postaci Beresia, Bednarka, , Linettego, Ziela, Milika czy Kownackiego.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Czy mecze Polski będzie można oglądać na stronie internetowej tvp sport? Jest już jakieś info? 

Opublikowano

A dlaczego nie będzie można?

Wszystkie mecze będą dostępna na sport.tvp.pl

Opublikowano
25 minut temu, MYSZa7 napisał:

Lewy też ponad 30. Po tym mundialu kadre trzeba będzie budować na nowych podstawach, na szczęście już takowe w postaci Beresia, Bednarka, , Linettego, Ziela, Milika czy Kownackiego.

Lewy jeszcze ma 29,akurat on ma takie warunki, że jeżeli nie stanie się nic złego, to w Katarze też będzie grał.  Oczywiście zgadzam się, że trzeba szukać następców. Daj Boże niech ten Arłamów inspiruje te dzieciaki do treningu na prawdziwym boisku a nie w Fifie 

Opublikowano

Kurde, szkoda Glika. Nasza obrona jako formacja jest tragiczna nawet z nim, to aż strach się bać, co to będzie bez niego.

Jeśli chodzi o pomocników, to 2 lata temu byli w lepszej formie. Zaś napastnicy, to niejedna reprezentacja by chciała mieć takich grajków z przodu. I pomyśleć, że jeszcze parę lat temu grał tam Grzegorz Piechna XD

Opublikowano

Ciekawe czy bedziemy grac ustawieniem z trojka obroncow i dwoma napadziorami z przodu. W sumie bylo by fajnie bo skrzydla mamy tragiczne.

Opublikowano

jakby to jakąś różnicę robiło kto tam pojedzie xd