Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacja Polski

Featured Replies

Opublikowano

Nie no, fajnie grali, tak nie za dobrze. 3 punkty odhaczone, chłopaki zadowolone na pewno. To przetrzymywanie piłki i niecelne podania to kibel okrutny. Faul Skórasia i wolny w prezencie w 93 minucie to pure wawrzyniak thing. 

• Odpowiedzi 15,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Czechy remis z Mołdawią i dobrze, ale mocno optymistycznym byłoby zakładać, że my już punktów w eliminacjach nie stracimy

Opublikowano

piach. Niestety istnieje duze ryzyko, ze format 24 druzyn w EURO bedzie utrzymany...

Opublikowano

Szkoda, że Lewemu ten lobik nie wszedł. Może by się chłop odblokował, bo poza tym prawie same złe wybory i ekstraklasowy strzał z dystansu. 

Opublikowano

farfoclem wygrywamy u siebie z Albanią mając 3 piłkarzy z takich klubów jak: Juve, Barca, Napoli i dwóch z nich zagrało jeszcze piach. Na stojąco, obsrani, na aferę. Długie lata nic z tego nie będzie.

Opublikowano

Nie wiem, może jestem nadwrażliwy i tą radość Świderskiego jeszcze jestem w stanie zrozumieć ale Bednarek jakby wygrał Ligę Mistrzów??? Albania nie ta co kiedyś a mimo to podawali celnie, kombinowali i prawie wpakowali nam bramkę. Albania. To gdzie jakieś Niemcy czy Hiszpania?

Jakoś wymęczą ten awans a potem znowu rozkminy dlaczego nam Euro nie wyszło. Obawiam się, że za mojego żywota dobrej drużyny już nie zobaczę bo chłopcy psychicznie na poziomie przedszkola i po wpyerdolu od Czech siada im mental. 

Opublikowano
5 hours ago, addhoc said:

Nie wiem, może jestem nadwrażliwy i tą radość Świderskiego jeszcze jestem w stanie zrozumieć ale Bednarek jakby wygrał Ligę Mistrzów??? Albania nie ta co kiedyś a mimo to podawali celnie, kombinowali i prawie wpakowali nam bramkę. Albania. To gdzie jakieś Niemcy czy Hiszpania?

Jakoś wymęczą ten awans a potem znowu rozkminy dlaczego nam Euro nie wyszło. Obawiam się, że za mojego żywota dobrej drużyny już nie zobaczę bo chłopcy psychicznie na poziomie przedszkola i po wpyerdolu od Czech siada im mental. 

Prawdopodobnie w czerwcu odbędzie się sparing z Niemcami to będzie lepszy test dla kadry

Opublikowano

Mogliby już tego Lewandowskiego z kadry pogonić jak Glika i Krychowiaka . Przypomina mi końcówkę Rooneya jak się wiecznie po piłkę cofał beznadzieja . Świderski niech gra w tej przeciętnej drużynie kiedyś podobno wycenianej na top 10 świata . Oby tylko Milik Szantuszowi nie wpadł w oko bo będzie miał przejebane toż to mistrz nieskuteczności numer jeden w całej Europie .

Opublikowano

Pogonić zawodnika, który gra w topowym klubie na świecie, a na boisku w kadrze zapierdala jak motorek za każdą piłką. Może i ma teraz jakiś zastój formy, ale stawiam, że jeszcze pokaże swoje.

Opublikowano

Co tam teraz nas czeka. Czerwcowy mecze w Mołdawii, czyli wakacyjna forma kadrowiczów. Wymęczone i wynudzone 0-0 bardzo możliwe.

Opublikowano

W czerwcu też prawdopodobnie towarzyski sparing z niemiaszkami. To dopiero będzie mecz :banderas:

Opublikowano

Nie wiem jak w drugiej polowie bo nie chcialo mi sie ogladac wiec wypowiem sie o pierwszej. Dobre 15 minut. Jak zawsze w nastepnym meczu po blamazu. Na tyle zawsze nam starcza sportowej zlosci potem pilkarze przypominaja sobie ze to trzeba biegac, spocic i sie nie oplaca. 

Moim zdaniem zawsze powinnismy grac dwoma napastnikami. 

Na plus napewno Karol czlowiek ktory zostal pilkarzem. Chociaz w sumie chyba zawsze chlopak daje sporo jak jest reprze, nie raz nam dupe uratowal. A w hierarchii chyba jest za Milikiem i Piatkiem. Jeden z nielicznych chlopakow po ktorych widac ze chce mu sie grac dla kadry. Szuka miejsca, wychodzi do podan. Nie jak wiekszosc ktora stoi przy tym jebanym przeciwniku jak przyklejona i tylko modli sie zeby mu nie podawali. 

To prawda co pisza w mediach ze juz awansowalismy? 

No to trzeba przyznac ze to byly trudne eliminacje, pelne walki, potu no ale sie udalo. Pilkarze moga teraz zasluzenie odpoczac

Opublikowano

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „Lolenson1888 04.12.2022, 20:34:28 1369 Jakim cudem nasz Karol Świderski nie jest rodowitym Angolem z robotniczej dzielnicy Birmingham, nie gra w reprezentacji Anglii jako Charlie Driller, tego nie wie nikt. xDD #mecz #reprezentacja ΠΑΟΚ TOIXIMAN KTV Inam ΠΑΟΚ”

Najbardziej niesamowite w uniwersum reprezentacji jest to, że od mniej więcej 10 lat po każdym nieudanym meczu z jednym napastnikiem wraca dyskusja, że musimy grać dwoma bo Robert, wychodzimy dwoma i wygrywamy. Potem znowu z jakiegoś powodu wyjdziemy jednym i powtórka :kekw:

Opublikowano

Jeszcze idzie jakos to zrozumiec jak gramy z jakas potęgą i takie ustawienie jest po prostu "ostrożne" no ale z czechami? :reggie: 

Najlepsza gra polakow chyba zawsze byla z dwoma napastnikami. Na euro 2016 byl Lewy z Milikiem. Milion lat temu Olisadebe z Kryszalowiczem.

Nie wiem kto to wymyslil tą gre jednym

Edit: Dobra przypomnialo mi sie ze kiedys mielismy skrzydlowych i jakos to czasem szlo

Opublikowano
19 minutes ago, kanabis said:

Edit: Dobra przypomnialo mi sie ze kiedys mielismy skrzydlowych i jakos to czasem szlo

Ale nawet na słynnym Euro 2016 graliśmy dwoma napastnikami i dwoma skrzydłowymi.

Opublikowano

Jeden napastnik i dwóch ofensywnych skrzydłowych . Czwórka obrońców oczywiście . No ale w takiej formacji Lewandowski out bo to defensywny pomocnik cofa się i dużo walczy podobno choć ja tego nie widzę .

Opublikowano

Poprzedni byl dobry, dopiero nadrobilem. Ta koncowka xD.