Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

Opublikowano

Nie oglądałem wczoraj meczu, ale widzę że Łotwo poszło :spicy:

• Odpowiedzi 14,8 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

A nie mówiłem? robercik strzelił gola a na fb zaczęło się epickie fapowanko, bo taki jest zajebisty. Rzecz jasna w eliminacjach taki być nie mógł, bo jest tylko człowiekiem :facepalm:

Opublikowano
2 godziny temu, Bartg napisał:

image.thumb.png.0278c2734aac08362940ebf3781ea72e.png

Z faktami nie ma co dyskutować.

Kolejny zadaniowiec turniejowiec :D 

Dzięki niemu mamy więcej meczów przed Euro do trenowania taktyki. 

Opublikowano

No dobra, wygrywamy z Estonią a potem lanie od Ukrainy? Będzie wojna z tego…

Opublikowano

Finlandia albo Islandia sprawią niespodzianke :kekw:

Opublikowano

Tutaj nie chodzi o niespodzianki, mamy tylko 33% szans, że Ukraina będzie w naszym "koszyku", potem jeszcze musi pokonać Walię. 

Opublikowano

Ukrainie idzie średnio, ale gryzą murawę, więc naszych to pewnie zabiją na boisku.

Opublikowano

Ale i tak najważniejsze, że somsiedzi Niemcy regularnie przegrywają, a my ich pokonaliśmy więc Polska >>>> NIemcy. I nawet nie ma co z tym handlować.

Opublikowano
Godzinę temu, Bartg napisał:

Ale i tak najważniejsze, że somsiedzi Niemcy regularnie przegrywają, a my ich pokonaliśmy więc Polska >>>> NIemcy. I nawet nie ma co z tym handlować.

Jak trafimy na Ukrów to nie dość, że z nimi to jeszcze w Niemczech możemy grać, bo oni chyba grają wiekszość meczów na niemieckiej ziemi, źli somsiedzi. 

Opublikowano

Zgrupowanie dla ligowców w styczniu? M. Probierz o swoim pomyśle, który spróbuje wdrożyć za kilka tygodni 
"Zrodził mi się taki pomysł. 3-4 dni np. w Turcji, dla zawodników z ligi. Rozegrać jakiś mecz towarzyski. Oczywiście, to wszystko trzeba odpowiednio zaplanować."

Oo tak wracamy do czasów słusznie minionych i meczów hotel na hotel w Turcji w styczniu :banderas:Dzięki temu kolejne zastępy randomów będą mieć 1A przy nazwisku.

Opublikowano

Spokojnie, zamiast myśleć o Ukrainie, Walii czy innej Finlandii (choć tej może jednak nie powinno zabraknąć na zgrupowaniu :kaz:) to się lepiej skupmy na tej Estonii. Skoro nie daliśmy rady ograć Mołdawii to ja nie jestem pewien czy my tak z marszu tą Estonię pykniemy. A jeszcze nie daj boże, jak im coś wpadnie przypadkowego i trzeba będzie gonić wynik... 

Opublikowano
3 hours ago, Czoperrr said:

Nie no, ale Ukraina chyba się podłoży w podzięce za ofiarowaną im pomoc?

Myślę, że Czarek już dzwonił i załatwił co trzeba.

Opublikowano

Za 37 minut wszystko będzie jasne. W sensie kto z kim :). 

Telefony pójdą w ruch. 

Opublikowano

Estonia w walce o awans na mistrzostwa zmierzy się z Finlandią albo Walią, który to mecz rozegra na wyjeździe.

Edytowane przez mugen

Opublikowano
53 minuty temu, mugen napisał:

Estonia w walce o awans na mistrzostwa zmierzy się z Finlandią albo Walią, który to mecz rozegra na wyjeździe.

To jest niemożliwe, żeby mieć takiego farta, no ale dla nas nie ma słabych drużyn w Europie xD. 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

Dosłownie, każde losowanie układa się dla nas dobrze. Każde eliminacje, każdy turniej.

Opublikowano

No trzeba przyznać że Walia w barażach ma łatwą drogę do euro :kojima:

Opublikowano

Walia akurat też gra kibel, ale jakoś większą wolę walki mają. Wybitne mecze się szykują w naszej ścieżce baraży. Ścieżka balasów.

Opublikowano

Dobrze, że ta Finlandia wleciała, bo jakbyśmy mieli Ukrainę to by było cienko. Nie mówię, że teraz jest lepiej, ale przynajmniej nie jest gorzej :D 

Opublikowano

Finał w Cardiff albo w Helsinkach to też niezbyt optymalnie dla naszych balasików xd

Opublikowano

Spokojnie będzie zgrupowanie ligowcow w turcji, wygramy 4:0 z reprezentacja 4 ligi tureckiej i Probierz to pouklada. 

Opublikowano

To jak te nasze pizdeczki dostaną w pizdę na tych barażach? Dobrze by było. Chuj im do dupy, nie mają prawa być na euro.