Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

• Odpowiedzi 14,8 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ja pierdole jaki baran. Gol w towarzyskim mecz z kurwa Turcją, a ten jebany akrobata cieszy się jak małpa. Ale się uruchomiłem, nawet dzieci dziwnie na mnie patrzą... :frog:

Opublikowano

Może i chodzi w meczu o nic ale w niedziele będzie stało na własnej połowie i wybijało piłki na Robercika tylko :pawel:

Opublikowano

No fakt, szansa, że Betoniarek zagra jeszcze w karierze taka piłkę nie jest zbyt wielka. 

Opublikowano

Ja pierdo... Jeszcze Lewandowski schodzi. Nie dogramy do tego euro, jak tak pójdzie dalej. 

Opublikowano

xDDDD może nie wychodźmy na drugą połowę? Szklane chłopaki nie dadzą rady drugie 45 minut.

Opublikowano

Ktoś jeszcze jedzie na to Euro? 

Zajechał ich polski Guardiola 

Opublikowano
9 minut temu, Sep napisał(a):

wybijało piłki na Robercika

?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Lett

Opublikowano

Nikt nie chce jechać na wpierdol podczas euro, więc potykają się o własne nogi, żeby tylko jakąś kontuzję złapać. 

Opublikowano

Frankowski za duży damage ma dzisiaj ustawiony

Opublikowano

No panowie, przy takim tempie wypadania zawodników, możemy się powoli spodziewać powołania jutro w skrzynce. :cool2:

Opublikowano

Bramkarz reprezentacji Polski to ma jednak wspaniałe życie. Co turniej jest wybierany najlepszym graczem kadry. Tak też będzie tym razem.

Opublikowano
36 minut temu, Bartg napisał(a):

Perpetum Prodiże, jak to chodzi :notbad:

Wspaniałe. Dziękuję ☺️ 

Opublikowano

Dziękować Bogu, że przed euro nie gramy kolejnego towarzyskiego, bo brakło by w Polsce piłkarzy. 

Ja pierdole, staram się zbyt nie angażować emocjonalnie w ten cyrk, ale mam swoje limity. 

Opublikowano

Salamon jaki bitchslap 

Opublikowano

Druga połowa to już dobra symulacja niedzieli :)