Opublikowano 18 listopada 202418 lis Zielu już pampers obesrany. Pan kapitan boi się strzelać, będzie podawał choćby stał nie pokryty metr od bramki.
Opublikowano 18 listopada 202418 lis Co za pojebani ludzie jadą na ten narodowy i jeszcze płacą za takie spektakle
Opublikowano 18 listopada 202418 lis Z Robertem czy bez to jest gownodruzyna. Na szczęście mogę jak zawsze kibicować potężniej Die Mannschaft.
Opublikowano 18 listopada 202418 lis Ja pierdole ale co się porobiło z Moderem. W zasadzie ciężko powiedzieć dziś jakiego typu to jest piłkarz i jakie są jego mocne strony xd
Opublikowano 18 listopada 202418 lis póki co bardzo fajny mecz do oglądania. widać że to drużyna na naszym poziomie.
Opublikowano 18 listopada 202418 lis Pograją tak jeszcze 20 minut to w drugiej połowie padną z wyczerpania
Opublikowano 18 listopada 202418 lis Dobrze ze ten Lewy nie gra, czas dac szanse mlodym i wpisanym w protokole
Opublikowano 18 listopada 202418 lis jednak Franz Smuda znał się na rzeczy i z gówna bata nie ukręcisz. Chciałbym zobaczyć jak trenerzy pokroju Kloppa czy Ancelottiego osiągają dokładnie takie same wyniki jak nasza "myśl" szkoleniowa
Opublikowano 18 listopada 202418 lis Ja tego nie lapie. No nie na tym poziomie. Nie wierze ze oni na obronie w klubach graja w ten sam sposob.