Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Bardzo dobry mecz, nie nudziłem się, dziękuję reprezentacji za te emocje.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 5 minut temu, _Shaman_ napisał(a):A to nie wynika z przebiegu meczu?Nie spodziewalem sie niskiego pressingu w meczu z malta.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Jakby nie patrzeć, Malta kończy i tak grupę z 5 punktami, i jakby wyłączyć mecze z Holandią to zaskakującym bilansem bramek 4-7. Pokonali Finlandię, z Litwą stracili prowadzenie w 95. minucie meczu. Co chyba najciekawsze, MOCNO CISNĘLI Finlandię u siebie i ich porażka 0-1 świadczy raczej o świetnej formie bramkarza Finów, niż o tym, jak wyglądał mecz.Postawili się w każdym meczu poza Holandią, i jak na wyspę o populacji Gdańska to mogą być na pewno bardzo dumni z takich eliminacji.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Najważniejsze, że są trzy punkty. Tyle, bo nie ma co mówić o tym meczu... Tragiczny występ i fartowna wygrana. Czekamy na rywala w barażach.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 4 hours ago, BRY@N said:Czy tam naprawdę nie ma nikogo lepszego na prawą obronę Matty Cash albo Norbert Wojtuszek ?
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ten Wiśniewski to powinien wejść dopiero jak nikt inny nie jest zdolny do gry. On gra tak paralitycznie, że ja bym grał wszystkie akcje jego stroną.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 7 hours ago, Kaczi said:Matty Cash albo Norbert Wojtuszek ?Cash oczywiście, sle nie gral z powodu urazu.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 11 godzin temu, ogqozo napisał(a):Postawili się w każdym meczu poza Holandią, i jak na wyspę o populacji Gdańska to mogą być na pewno bardzo dumni z takich eliminacji.A na przeciwko 40 mln kraj w sercu europy, zlozony z superprofesjonalistow zarabiajacych tyle co neurochirurdzy w US i A , kraju gdzie pilka nozna to sport narodowy i niemalze kult. Ale ta Malta musiala dostac na pizde
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Coś by to nam zmieniło w barażach, jakby się skończyło 2:2, albo by przegrali 2:3?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Przy wszystkich punckiczkach i rankindżkach, baraże będą wyglądały tak, że Polska musi pokonać dwie ekipy piłkarskie, które będą z kolei starały się ją pokonać.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jak chcemy grać z dziećmi z Nibylandii na MŚ to nie możemy obawiać się baraży.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 6 hours ago, Bartg said:Cash oczywiście, sle nie gral z powodu urazu.Nawet nie wiedziałem ze ma uraz, meczu też nie oglądałem. Pochłonęła mnie gierka where winds meet