Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

Opublikowano

Mam nadzieję, że to będzie trener na miarę Beenhakkera.

• Odpowiedzi 14,8 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Z jednej strony zadowolony nie jestem, bo choć trofea z Portugalią zdobył to jednak gra nie porywała i często na niego narzekali. Bez wątpienia ma nazwisko, ma sukcesy i jest godnym kandydatem na naszego selekcjonera, ale co z tą zmianą stylu gry? Raczej za Santosa tego nie będzie. Z drugiej strony: może rzeczywiście to jest nasza droga? Dobra defensywa, taktyka i proste granie do przodu. W sumie za Nawałki tak graliśmy i oglądało się to z przyjemnością. 

Opublikowano

Santusz 2 dni w Polsce i już musiał się najebać. Swój chłop :notbad: 

Screenshot_20230126_063150_Chrome.jpg.e5b6f66b9fe2c739148940e1b7614518.jpg

Opublikowano

Widać jeszcze sobie chłopaki nie do końca powyjaśniali kwestię funduszu premiowego

Kto by pomyślał, że z Nikoli taki agresor :corvo: 

Opublikowano
2 godziny temu, Tokar napisał:

Widać jeszcze sobie chłopaki nie do końca powyjaśniali kwestię funduszu premiowego

Kto by pomyślał, że z Nikoli taki agresor :corvo: 

Opublikowano

Na następnym zgrupowaniu Zalewski na żarty zdejmie gacie Lewenu i strzeli liścia na odmulenie Santosowi. 

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pierdolenie Tuzimka, w sumie artykuł o niczym :reggie: Śmieszy mnie to gadanie, że Polscy asystenci się by mieli czegoś nauczyć, ale na dzień dobry stawiają warunki, że oni to by w sumie chcieli na 2 dni zgrupowania przyjechać tylko popatrzeć :kekw: 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Krychowiak zagrał na mundialu swoje najlepsze mecze od lat (choć nadal średnie w ogólnym rozrachunku) i wyleciał z kadry xd Milika też nie ma, on ma kontuzję jakąś?

Opublikowano
Koniec ery blachotrapezu [emoji20]

foto558.jpg

Spokojnie, jeszcze wróci po kontuzji [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano

Milik kontuzja, dziwne trochę, że jest Piątek, a nie Kownacki, no ale to i tak 3 opcja w ataku jak coś.

Opublikowano

Jak mozna plakac po Krzysztofiaku? xDD

Pjenknie pan szantusz (santosz) :banderas:

Opublikowano

Wszedłem tylko, że brak powołania pseudomodela i pizdusia krychowiaka, to najlepsze co PAN SANTOS UBERTRENER zrobił. 

Opublikowano

Brak powołania dla Krychowiaka? Ma jaja, szacunek. Ciekawe czy to taki "luj" na obudzenie czy już decyzja na stałe? Minus za brak powołania dla będącego w gazie Kownackiego, w zamian mamy Piątka, który gola nie strzelił od listopada.