Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 408,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Mnie od jakiegoś czasu nakur.wia lewy bark. Bardzo mnie to irytuje. 

Opublikowano

Już zamówiłem tibetian champion turbo whey power . Ponoc lepszy efekt bo oprócz leczenia mięsnia zwiększa jego objętość o 20%. 

Opublikowano

wiedzieliście, że warszawski koks wypuścił odżywkę? Przedtregningówka o nazwie "Petarda". Z tego co oni mówią to ma najlepszy skład z przedtreningówek dostępnym na polskim rynku.

e10ebc8c161ce187med.png

Ponczek z WK jak nasz Litwin przygotowuję się do debiutów, może razem na scenie będą.

Opublikowano

Skład ma dobry,ale nie najlepszy ;) Nie ma co wierzyć w ten yt pimp ;) Obecnie na topie są Game Day tiger's blood,iForce Max out i Dedicated unstoppable,wszystkie oparte o AMP- nastepcę geranium.

Opublikowano

To za 95 jest 30 porcji Unstoppable.Z podobnych składowo PW z KFD i Ostrovitu wychodzi o połowę taniej.

Edytowane przez Litwin81

Opublikowano

możliwe, rzuciłem jako ciekawtostkę, nie gustuję w takich specyfikach :)

Opublikowano

Kwestia osobnicza,ja po nim czuje się ok.Właściwie to nawet po efce nie mam zjazdów,jedynie po 1,3.

Opublikowano

Ponczek z WK jak nasz Litwin przygotowuję się do debiutów, może razem na scenie będą.

Z tego co widzę na filmikach jego to on celuje w kategorie do 70 kg,ja nie wiem czy aż tak mi się uda zejść,bo na dziś ważę 73(wiadomo ze ze 2 kg to woda będzie) ale obawiam się straty mięśni a i tak za wiele ich nie mam.

Opublikowano

patrzcie na typa:

10620533_540405632728305_123102348231253

71 kilo taki spasiony, a potem 67... Ja mam 73, a wyglądam chudziej niż ten gość. Nie jestem jakiś wysoki (179 mam w dowodzie, ale tyle miałem w szkole średniej) i nie wiem... może mam wagę zepsutą? :/

W ogóle fejs taki szpiegujący, podsyła mi rzeczy które mogą mi się spodobać i właśnie taką reklamę:

https://www.facebook.com/czarnyakafuriat/photos/a.269705116465026.44835.269698199799051/588503337918534/?type=1

Jakiś profil gościa czarny furiat :obama:

A dzisiaj w znajomych, których mogę znać, użytkownika Chev Chelios

Opublikowano

A może to zdjęcie po prawej stronie zrobił po ciężkim treningu, spompowaniu klaty i łap, a to z lewej kilka godzin później, gdy naw.pierdalał się chipsów, opił colą i był u yano na kolacji? Wszystko jest kwestią odpowiedniego podpisu.

Opublikowano

Ludzie nie mają nic pokory w ocenianiu się,ja bym takiej reklamy nie dał a wyglądam trochę lepiej.

Opublikowano

grzybiarz, ktoś Ci bajki wciska, a Ty to łykasz.. daj sobie spokój z takimi bzdurami ;)

Opublikowano

patrzcie na typa:

71 kilo taki spasiony, a potem 67... Ja mam 73, a wyglądam chudziej niż ten gość. Nie jestem jakiś wysoki (179 mam w dowodzie, ale tyle miałem w szkole średniej) i nie wiem... może mam wagę zepsutą? :/

W ogóle fejs taki szpiegujący, podsyła mi rzeczy które mogą mi się spodobać i właśnie taką reklamę:

https://www.facebook.com/czarnyakafuriat/photos/a.269705116465026.44835.269698199799051/588503337918534/?type=1

Przeciez ten typ nawet 170 nie ma, jakis kurdupel ze wsi. 

Komenty

" Pewnie brał tutaj jakieś suplementy  Z tym, wszystko da radę."

xD

Opublikowano

patrzcie na typa:

jak sie startuje z tego czegoś po lewej, to żaden wyczyn zrobić w miesiąc to coś po prawej. te zdjęcia wcale się tak nie różnią. miesiąc na domowej siłce, mniej kalorii, więcej białka, troche sie opalić i już, czarny furiat gotowy   

nie podniecajcie sie szerokością, na prawej focie składa ręcę

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

siemaneczko Mariusze i Roberty, mam pytanko- czy mocno przeterminowana mieszanka karbo-proteinowa moze mi zaszkodzic a jakims znaczacym stopniu?

w szafce lezala ponad rok spora torba tego czekoladowego specyfiku, i jest 5 miesiecy po dacie spozycia- wywalic czy skonsumowac?

Opublikowano

Jak była zamknięta to ja bym się nie obawiał,jak wywietrzało to może stracić trochę składników odżywczych.

Opublikowano

Tak patrze kto to ten czarny furiat i znalazłem filmik na którym mówi że nie można smażyć na oliwie z oliwek . Ale jak to na kursie mi powtarzano że właśnie do smażenia oliwa z oliwek jak i olej rzepakowy ze względu na dużą zawartość jednonienasyconych kwasów tłuszczowych się jak najbardziej nadają . 

Opublikowano

Jak była zamknięta to ja bym się nie obawiał,jak wywietrzało to może stracić trochę składników odżywczych.

otwierane opakowanie bylo, bo korzystalem ze 3 razy z tego na poczaqtku, potem przestalem. teraz wrocilem na silownie i mam wlasnie taki dylemat, czy wywalic to. bardzo mozliwe ze zamkniete bylo na strune, ale tego tez nie jestem, w stanie potwierdzic, wiec przyjmijmy ze moglo by na osciez otwarte nawet pare tygodni. smietnik? dzisiaj sprobowalem szeja, i jakos na kibel mnie nie rzucilo

Opublikowano

Jak nie czyści to jedź.Na oliwie można,tylko na extra virgin lepiej nie,bo ma temp dymienia 166 stopni a pożądana temp smażenia to 180.