Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Tak, system zajedź klate tak zeby nie rosła

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 409,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Tak,periodyzacja ;) Ale ją się stosuje krótko okresowo.Ja miałem kiedyś typa"pan biceps" ,zawsze było"co dziś robisz?-biceps i plecy,biceps i klata" ;)

Opublikowano

(pipi) mam na silce kolesia co od miesiaca dzien w dzien robi klate, a po zrobieniu klaty zabiera sie za cos innego. To jakis system cwiczen ktorego nie znam?

Pewnie jego idolem jest Rich Piana.

"There's no such thing as overtraining. Only undereating." :pablokoelo:

Opublikowano

Czy na każdej siłowni jest zawsze taki jeden typ co musi jęczeć przy każdym powtórzeniu?

Wku.rwia mnie to. Wszyscy cicho, a ten drze pi.zde

Opublikowano

Czy na każdej siłowni jest zawsze taki jeden typ co musi jęczeć przy każdym powtórzeniu?

Wku.rwia mnie to. Wszyscy cicho, a ten drze pi.zde

Lepszy taki niż łazi bez koszulki i zostawia pot na każdym sprzęcie,lub nie sprząta po sobie obciążenia.

Opublikowano

Jak chodziłem kiedyś na taką osiedlową mordownię to był taki mały pakerek, łysy, 160 cm wzrostu, w barkach prawie tyle samo. Jak wyciskał na klatkę trochę więcej niż zwykle to zachowywał się jakby miał Touretta i stękając coś gadał, zazwyczaj coś takiego: "aaa kur.wa umcyk umcyk aaaa kur.wa je.bać". Zawsze musiałem zmieniać pomieszczenie jak wchodził, bo nie mogłem z beki.

Opublikowano

notoryczne piłowanie ryja ? w lesie jak najbardziej, na siłowni niekoniecznie. czasem zdarzy się warknąć, ale bez przesady. 

Opublikowano

kobik kiedy zdjęcia bo jak ćwiczysz tyle ile piszesz to zaraz w kadr sie nie będziesz mieścił .

Opublikowano

Wczoraj jak mamie bajcepsa pokazałem to się skrzywiła i powiedziała, że takie duże mięśnie nieładnie wyglądają. Jak żyć panowie? :/

Opublikowano

Jak matka mówi, że za duże mięśnie to wszystko idzie zgodnie z planem.

Opublikowano

Wczoraj jak mamie bajcepsa pokazałem to się skrzywiła i powiedziała, że takie duże mięśnie nieładnie wyglądają. Jak żyć panowie? :/

A to one mają się mamie podoba czy sikoreczkom ;) ? A może też by wariant ze zbyt zalany i mama to zauważyła ;)

Opublikowano

Zwiększony wyrzut adrenaliny po spożyciu?

Opublikowano

Macie tak że po piwku wam się lepiej ćwiczy?

Mam to samo aczkolwiek mega żadko pije przed treningiem , za to wyprawy do lasu po drzewo bez browara niewyobrazam sobie [emoji3]
Opublikowano

Mi sie za(pipi)iscie biega po chlaniu. Zawsze najlepsze czasy krecilem.

W sensie, że biega do Żabki po kolejne bronksy?