Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 409,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Najlepsza ta ciota co tak siedzi smiesznie. Laseczka wypina dupe a on patrzy jak kolo pakuje.

Opublikowano

Definicja i geneza jajoscisków. 

https://pl.wikipedia.org/wiki/Pantalony

Nosza je kobiety, dzieci i pedały. 

Mam nadzieje ze temat zakonczony raz na zawsze. 

Jak bedziesz mial dobre posladkowe to bedziesz liti w stringach zapier.dalał na siłownie? Słaby twoj argument o nogach.

No na scenie prawie jak stringi gacie były,także coś w tym jest.Kabi idź robić siady a nie głupoty piszesz.

Opublikowano

michał sprawia wrażenie człowieka mocno styranego przez życie i chemie

Opublikowano

Co teraz sie odpyerdala na siłowniach to mózg się lasuje. Postanowienia noworoczne a mnie aż wszystko boli jak patrze co oni odpyerdalają ze sztangami i maszynami. KomedyGOLD.

Zazdroszczę tym co mają swoje graty w domu na miejscu. 

Opublikowano

za późno zaczął jeść kasze jaglaną 

o braku jajek z treca już nie wspomnę

Opublikowano

tak to jest jak się miski nie trzyma, a potem mamo gdzie moja klata 

miske trzymał ale mięśnia nie czuł. Przesadził i przyczep strzelił. Ale nie jest źle, przynajmniej nie jest cygańskim chlorem 

Opublikowano

W rozmowie z lekarzem stwierdził, ze nigdy nie zerwał klatki i doszli do wniosku, ze to jego wada genetyczna :lapka:

Opublikowano

Ja w ramach rozgrzewki macham kończynami we wszystkie strony z 5 min, potem idę na maszyny i grzeje partie, które będą w dany dzień robione. Mały ciężar 16-20 powt, potem idę na ławę i to samo samym gryfem i dokładam jakieś śmieszne kg np co 5kg na stronę. 3 seryjki i jestem ready

Opublikowano

szybkie kardio, potem stawy, potem 2-3 lajtowe serie pierwszego wielostawowego. jedyny powód dla którego nie zrobie dobrej rozgrzewki, to czas. za dużo korzyści z tego płynie, żeby po prostu olewać. kiedyś nie robiłem kardio na początku, a kiedy zacząłem, to jakoś treningu wyraźnie się poprawiła (podniesienie temperatury i rozpedzenie krwiobiegu = lepsza wydajność od pierwszych serii właściwych) 

Opublikowano

10 min. cardio na pulsie 130, potem 1 seria rozgrzewajaca pierwszego cwiczenia (20 powt. z ok. 50-55% Fmax) i przez trzy kolejne minuty do pierwszej "wlasciwej" serii machanie kulasami i rozgrzewanie stawow.

Po treningu 12-13 min. cardio na tym samym pulsie (rower), w trakcie tego rozciaganie (jesli sie da jadac, jesli nie to po cardio).

Wczesniej, zanim kupilem rower, robilem zamiast 10 min. cardio 5 min. na skakance, ale nie wiem, czy ona zbyt intensywna nie jest na rozgrzewke.

Opublikowano

moją rozgrzewką jest przybijanie piątek z typami na siłce

Opublikowano

MI sie podoba w PL jak na silowni jestem, że wlasnie kazdy kto wchodzi to sie wita. Niekoniecznie daje lape kazdemu ale przyjacielksie czesc jest zawsze. W UK same gbury hehe. Choc przyznaje ze Polacy akurat sa bardziej skorzy do takich zachowan, choc moze i mam zwidy.

Opublikowano

Bo to jest ok. Nie widze w tym nic dziwnego a i atmosfera fajniejsza. Ludzie pokroju wronerro sie zdarzaja ale to typowe buce silowniane. "Co to ja gurwa nie jestem" na forumku to okejka, sam za takiego uchodze ale w realu jestem lubiany bo jak nie lubic delfinow?

Edytowane przez KoBik