Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

To jest wlasnie w tym wszystkim najcudowniejsze, mozesz srac pieniedzmi, mozesz chodzic na najdrozsza silownie swiata a i tak mozesz wygladac chujowiej od typka cwiczacego u siebie w piwnicy. To wspaniałe ze nie wszystko sie da kupic :)

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 377,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy ktoś z Gdyni się chwalił, ale otworzyli u nas fajna siłkę. Często wybieram tam trening nóg zamiast w normalnej, bardziej mi wchodzą tam siady i mniej kolano boli. 

Screenshot_20241223_180400_com.camerasideas.trimmer_edit_4203537643375761.jpg

Screenshot_20241223_180343_com.camerasideas.trimmer_edit_4203575835747109.jpg

Opublikowano

Warto. Bardzo wysoka ergonomia jak na taki sprzęt i fajnie zaprojektowany tor ruchu. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli uprawiasz w nim jakiś sport to trochę słabe rozwiązanie, pasek będzie nasiąkał potem. 

Opublikowano

w sumie nie pomyślałem o tym.... ale miałem już dwa oryginalne paski garmina i oba poszły w dwóch różnych miejscach i trochę słabo tak wywalać co jakiś czas te 20 funtów na nowy pasek :/ 

Opublikowano

U mnie 3 garminy i nigdy problemów z paskiem. 

Może popatrz zamienniki na aliexpress. Jakościowo pewnie taniej nie będzie, ale za 20 funtów to pewnie kilka sztuk wpadnie.

Opublikowano

Mialem to samo co ty dwa razy, dziurka sie rozerwala (niezle to brzmi :)

Wkurwilem sie i kupilem zamiennik. Po zakupie zamowilem dwa kolejne na zapas bo o dziwo okazaly sie lepszej jakosci i wygodniejsze niz garminowskie. 

https://allegro.pl/oferta/pasek-do-garmin-forerunner-220-230-235-620-630-735-xt-10776122620

W tych 20 funtach pewnie 90% oplaty jest za slowo garmin. Przecież to kawałek gumy

Opublikowano

Ja mam swojego Garmina 5 lat i jedynie szlufka mi się 2 razy urwała, bo zahaczyłem.

Swoją drogą, zmieniłbym go na coś nowszego ze Spotify już wbudowanym, ale jak ostatnio spojrzałem na te wszystkie modele to zgłupiałem, tyle teraz tego mają.

Opublikowano
15 godzin temu, D.B. Cooper napisał(a):

Jeśli uprawiasz w nim jakiś sport to trochę słabe rozwiązanie, pasek będzie nasiąkał potem. 

Mialem taki pasek to jebał potem i musiałem go co chwile prać.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli w ogóle to możliwe to chyba mam rozstęp na bicepsie :pika: nigdy nie miałem rozstępów bo jako karzeł/krasnolud (1,76m) nie rosłem na tyle szybko jak koledzy o wzroście humanoidalnym i nie miałem pleców w kreskach. Ja pindole powiększyłem sobie łapy :obama: myślałem, że to wszystko blef marketingowy żeby sprzedawać karnety i proszki w słoiku ale rzeczywiście można się dopakować :niki:

Opublikowano
W dniu 27.01.2025 o 23:52, Kaczi napisał(a):

Litwin z YT radzi, ile w tym prawdy?

Litwin go nie lubi xd

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mozliwosc spotkania ciebie raczej wiekszosc ludzi zniecheci.