Opublikowano 27 listopada 202427 lis To jest wlasnie w tym wszystkim najcudowniejsze, mozesz srac pieniedzmi, mozesz chodzic na najdrozsza silownie swiata a i tak mozesz wygladac chujowiej od typka cwiczacego u siebie w piwnicy. To wspaniałe ze nie wszystko sie da kupic
Opublikowano 23 grudnia 202423 gru Nie wiem czy ktoś z Gdyni się chwalił, ale otworzyli u nas fajna siłkę. Często wybieram tam trening nóg zamiast w normalnej, bardziej mi wchodzą tam siady i mniej kolano boli.
Opublikowano 23 grudnia 202423 gru Warto. Bardzo wysoka ergonomia jak na taki sprzęt i fajnie zaprojektowany tor ruchu.
Opublikowano 4 stycznia4 sty kolejny pasek w garminie mi poszedl tym razem tam gdzie są dziurki do wpinania się więc zamówiłem takie coś https://www.amazon.co.uk/dp/B0BWDXJ8P7?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
Opublikowano 4 stycznia4 sty Jeśli uprawiasz w nim jakiś sport to trochę słabe rozwiązanie, pasek będzie nasiąkał potem.
Opublikowano 4 stycznia4 sty w sumie nie pomyślałem o tym.... ale miałem już dwa oryginalne paski garmina i oba poszły w dwóch różnych miejscach i trochę słabo tak wywalać co jakiś czas te 20 funtów na nowy pasek
Opublikowano 4 stycznia4 sty U mnie 3 garminy i nigdy problemów z paskiem. Może popatrz zamienniki na aliexpress. Jakościowo pewnie taniej nie będzie, ale za 20 funtów to pewnie kilka sztuk wpadnie.
Opublikowano 5 stycznia5 sty Mialem to samo co ty dwa razy, dziurka sie rozerwala (niezle to brzmi ) Wkurwilem sie i kupilem zamiennik. Po zakupie zamowilem dwa kolejne na zapas bo o dziwo okazaly sie lepszej jakosci i wygodniejsze niz garminowskie. https://allegro.pl/oferta/pasek-do-garmin-forerunner-220-230-235-620-630-735-xt-10776122620 W tych 20 funtach pewnie 90% oplaty jest za slowo garmin. Przecież to kawałek gumy
Opublikowano 5 stycznia5 sty Ja mam swojego Garmina 5 lat i jedynie szlufka mi się 2 razy urwała, bo zahaczyłem. Swoją drogą, zmieniłbym go na coś nowszego ze Spotify już wbudowanym, ale jak ostatnio spojrzałem na te wszystkie modele to zgłupiałem, tyle teraz tego mają.
Opublikowano 5 stycznia5 sty 15 godzin temu, D.B. Cooper napisał(a): Jeśli uprawiasz w nim jakiś sport to trochę słabe rozwiązanie, pasek będzie nasiąkał potem. Mialem taki pasek to jebał potem i musiałem go co chwile prać.
Opublikowano 5 stycznia5 sty jeśli rzeczywiście będzie to tak upierdliwe to wrócę do gumy, tylko kupie zamiennik
Opublikowano 19 lutego19 lut Jeśli w ogóle to możliwe to chyba mam rozstęp na bicepsie nigdy nie miałem rozstępów bo jako karzeł/krasnolud (1,76m) nie rosłem na tyle szybko jak koledzy o wzroście humanoidalnym i nie miałem pleców w kreskach. Ja pindole powiększyłem sobie łapy myślałem, że to wszystko blef marketingowy żeby sprzedawać karnety i proszki w słoiku ale rzeczywiście można się dopakować
Opublikowano 23 lutego23 lut W dniu 27.01.2025 o 23:52, Kaczi napisał(a): Litwin z YT radzi, ile w tym prawdy? Litwin go nie lubi xd