Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

własnie ukonczyłem...

Featured Replies

Opublikowano

Ale dopiero teraz sie dowiedzieliśmy, byliśmy oszukiwani nosacz2

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Suikoden I & II HD Remaster: Gate Rune & Dunan Unification Wars [PS5] Przychodzę z sercem na dłoni. Otwarcie piszę, że dwa pierwsze Suikodeny kocham miłością szczenięcą. Drugą część kiedyś

• Jak widze forumowych "wspierajacych" day 1:   czwartek, caly dzien, statusy na forum - gdzie ten ku.rwa kurier, zaje.bie ch.uja, juz czwartek a jeszcze go nie ma, no ku.rwa lepiej zeby byl przed we

• Tomba! 2: The Evil Swine Return Special Edition [PS5] Wioska Rybaków, pierwsza lokacja z tej gry jest dla mnie jednym z najbardziej przytulnych zakątków, które w swoim growym życiu odwiedziłem. Uwi

Opublikowano
3 minuty temu, messer33 napisał(a):

Haha chłop plusy zaczął farmić recenzjami pisanymi ai. Jak to mówi młodzież SIECZKA

Zdjęcia z zakupów growych też pewnie nie jego

Opublikowano
14 minut temu, ProstyHeker napisał(a):

Nie wiem, czy do mnie bijesz, ale codziennie generuję tony tekstu w GPT5 i widzę typowe dla niego elementy w tekstach N1C3L0R3

Dorabiasz sobie na PPE? newell

No jeżeli to prawda, że kolega N1C3L0R3 wspomaga się AI to słabiutko. Przecież to sama frajda przelać swoje własne myśli i wrażenia z przejścia gry na forum i czasem poznęcać się nad niektórymi crapami albo pochwalić jakiegoś hiciorka.

Opublikowano
2 minuty temu, Mejm napisał(a):

Forum nie jest od tego co ty czy ktokolwiek oczekuje, tylko od tego co ktos sobie chce tutaj wrzucic. Masz mozliwosc ich ominiecia na pare sposobow w tym po prostu ich nie czytac jesli wiesz, ze ten user generuje ja z pomoca AI.

dobrze od teraz będę każdy post wrzucał w te wykrywacze AI, no bo wg mejma tak będzie lepiej.

pewne rzeczy trzeba zakazać dla dobra forumka i tyle

Opublikowano

Tak co do zasady forum opiera się na interakcjach między użytkownikami, jakbym chciał poczytać co tam AI ma do powiedzenia to poszedłbym do - uwaga, werble - jakiegoś czatagpt albo innego gemini i sobie z nim rozmawiał. Wywalając z forum pierwiastek ludzki można od razu zamykać całego foruma, bo po co komu "przeklejalnia z czata" w sieci? Od zawsze na zawsze siłą napędową takich miejsc był wkład każdego usera, jakikolwiek by nie był. Jeśli ten wkład zmieni się w "no hehe takie mi wypluło coś z prompta, macie" to zatraci się cały sens tego miejsca. Jeszcze niech Roger z ekipą drukują teksty z AI i spoczko, bo co kogo obchodzą oczekiwania czytelników, ich magazyn, mogą sobie robić co chcą nosacz

1 minutę temu, drozdu7 napisał(a):

Recki z czata czy recki Ofiego? Wybierzcie mądrze!

plebiscytnienawisci 1/32 Finału Pojedynek 17 z 24 Ten pojedynek m...  (@MiszczJaskier) :: Wykop.pl

Opublikowano
4 minuty temu, Josh napisał(a):

Dorabiasz sobie na PPE? newell

No jeżeli to prawda, że kolega N1C3L0R3 wspomaga się AI to słabiutko. Przecież to sama frajda przelać swoje własne myśli i wrażenia z przejścia gry na forum i czasem poznęcać się nad niektórymi crapami albo pochwalić jakiegoś hiciorka.

Pisanie tekstów przez ai, to jak przechodzenie gier na youtube facepalm

Opublikowano
Teraz, Figaro napisał(a):

dobrze od teraz będę każdy post wrzucał w te wykrywacze AI, no bo wg mejma tak będzie lepiej.

pewne rzeczy trzeba zakazać dla dobra forumka i tyle

No ale nawet jak tego ZAKAZA to jak sprawdzisz czy post jest AI czy nie, ktos bedzie musial to weryfikowac. Kto, jak? Pewnie nie ty bo ty tylko oczekujesz, ze ktos zrobi to za ciebie czyli namierzy goscia, da mu bana i uwolni cie od takich tresci.

Typ zauwazyl, ze od niedawna wzorsla inflacja plusikowa w tym temacie (a szkoda, wolalem kiedy pisali tu ludzie po prostu bo chcieli cos o gierce napisac a nie zgarniac wirtualne kolorki) i postanowil to wykorzystac. Mnie ta zagrywka nie bulwersuje, nawet powiedzialbym ze smieszy na kilku plaszczyznach xD

Opublikowano
Teraz, Mejm napisał(a):

No ale nawet jak tego ZAKAZA to jak sprawdzisz czy post jest AI czy nie, ktos bedzie musial to weryfikowac. Kto, jak? Pewnie nie ty bo ty tylko oczekujesz, ze ktos zrobi to za ciebie czyli namierzy goscia, da mu bana i uwolni cie od takich tresci.

bardziej mi chodzi, że jak ktoś z naszej społeczności przyłapie kogoś na używaniu AI, tak jak tutaj, to taki delikwent powinien dostać przynajmniej siarczystego warna. Użytkownicy na forum robią tak od lat gdy mowa np. o przesadnie agresywnym języku czy pogróżkach.

Opublikowano

A nie można zrobić jakiejś blokady reakcji na pewne tematy? Bloknąć tutaj, bloknąć w temacie o zakupach, może jeszcze w paru innych i wtedy się okaże kto kupuje gierki/pisze recenzje pod plusy, a kto po prostu chce się czymś pochwalić albo podzielić wrażeniami. Nie powiem, zawsze miło zostać docenionym kilkoma łapkami w górę, ale jeżeli to przesieje pozerów od pasjonatów, to warto to rozważyć.

Opublikowano

Nie ma szans, te reakcje dla wielu osób są zbyt ważne

Opublikowano

Jeszcze brakuje, żeby chłop altera założył i sam plusował swoje wysrywy.

Opublikowano
1 minutę temu, Josh napisał(a):

A nie można zrobić jakiejś blokady reakcji na pewne tematy? Bloknąć tutaj, bloknąć w temacie o zakupach, może jeszcze w paru innych i wtedy się okaże kto kupuje gierki/pisze recenzje pod plusy, a kto po prostu chce się czymś pochwalić albo podzielić wrażeniami. Nie powiem, zawsze miło zostać docenionym kilkoma łapkami w górę, ale jeżeli to przesieje pozerów od pasjonatów, to warto to rozważyć.

Ja bym calkiem wyje.bal reakcje do smieci. Zostawil tylko plusa i minusa ale bez nabijania licznika zeby nie spamowac postami z +1, -1. Ale nie wiem czy Perez jest gotowy na to, ze mu ruch na forum spadnie. Podnoszone sa teraz hasla o oryginalnych tresciach, a wg tego forum najbardziej wartosciowymi sa te ze zdjeciem gierki, ktora kupilo tutaj jeszcze 15 innych osob i 20k w kraju. No ale tak sobie s p o l e c z n o s c forumowa zorganizowala to tak ma.

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał(a):

te reakcje dla wielu osób te reakcje są

To też chyba AI pisało

Opublikowano

A była o tym wgl jakaś większa dyskusja? Bo przez te lata to widziałem jedynie jakieś pojedyncze rozmowy właśnie po takich akcjach. Załóżcie temat w forumowym dziale, zrobi sie ankiete i wyjebie te głupoty. Chociaż będzie mi pewnie ciężko gdy nie będę mógł dać minusa dla ofiego i tego randomoa jimmy7 czy jak on sie tam wabi )

Opublikowano

chłop wyłapał więcej zielonego za ścierwo z generatora niż analitycy branży z działu wyżej przez ostatnie 10 lat obama

Opublikowano
1 minutę temu, WisnieR napisał(a):

To też chyba AI pisało

BEEP-BIP

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Gość wygenerował recenzję w chat gpt, poszedł sobie zrobić kawkę, zjeść śniadanie i pewnie fala rozkoszy rozchodziła się po jego ciele na myśl o tych wszystkich serduszkach i plusikach (za reckę starej gry zawsze jest więcej) które zobaczy po powrocie na forum. Do 15 godziny z 10 plusików będzie, a w peaku może z 15-18 i 2-3 serduszka dodatkowo. Już wraca, rozemocjonowany zasiada przed ekran, rozpina rozporek i... 5 minusów, dwa plusy.

Ja bym chyba wszystkie pudełka i gazetki wyjebał przez okno i skończył z graniem na dobre.

Opublikowano

Zróbmy ankietę i wywalmy reakcje jeśli tak użytkownicy zdecydują. Stare chłopy to chyba nie potrzebują atencji w postaci reakcji.

Moim zdaniem może to zwiększyść ilość postów, teraz zamiast dać minusika czy klauna trzeba będzie napisać co się myśli. Co prawda część osób to może przerosnąć ale kto by się o nich martwił :>

Opublikowano

Proste, że reakcje można wywalić do śmieci, nawet bez zostawiania plusów i minusów, tylko wtedy pewnie ci od klaunów skasują konta bo po co taki forum gdzie nie można dać emotki pod postem ) Jest to poświęcenie na które Perez powinien być gotów, jestem za.

Opublikowano
Opublikowano

plusikowe top 5 forum powinno zdecydować Coolface

Opublikowano

C00rwa spóźniłem się i też założyłem temat kekw Zaraz zgłoszę do usunięcia.