Opublikowano 57 minut temu57 min No i wyszło, że nikt tego nie czyta tylko rzuci plusem i leci dalej a niektórzy tu kilkugodzinne referaty smarują
Opublikowano 43 minuty temu43 min Ja chyba nie dałem nigdzie plusika, wyczułem brak duszy. Bzduras pewnie dał się nabrać bo on nie wierzy w duszę gracza
Opublikowano 32 minuty temu32 min Bankowo tak było, chociaż ja to brałem raczej jako takie, hmm, skróty myślowe. Sam siebie łapię na tym, że czasami zdanie dobrze brzmi mi w głowie, napiszę je na klawiaturze, a później czytam całość i mówię do siebie "o chuj ci tu chodziło typie xd". Tego "autora" to zrozumiałem jako developera, no ale jak widać za bardzo GRACZOM nie można ufać w tych czasach i takie łatwowierne duszyczki jak niżej podpisany dadzą się zrobić w dżipita
Opublikowano 25 minut temu25 min Zaraz wyjdzie, że jedni będą prosić AI o napisanie recenzji na forum, bo są leniwi, a drudzy będą prosić AI żeby im tę recenzję streściło i oceniło czy należy się plusik, bo im za to się czytać nie chce.Natomiast w gry i tak nikt nie gra. ;)A w takim razie po co wszystkim te świecące się jak psu jaja klawiatury i nowe klawisze z wyprzedaży, skoro i tak tego nie używają?
Opublikowano 13 minut temu13 min Jeszcze trochę i AI tak się rozwinie, że i tak nie będziemy potrafili odróżnić recenzji napisanej przez nią od takiej skleconej przez człowieka. Może nawet gierki zacznie nam przechodzić, żebyśmy się nie musieli męczyć
Opublikowano 12 minut temu12 min Ja tam plusika nie dałem bo nie mam w zwyczaju czytać maturalnych wypocin i kilkustronicowych elaboratów na forum. Chcesz eseje pisać to sobie bloga załóż albo do gazety o grach wideło wysyłaj recki.