teddy 6 854 Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia @Suavek ja korzystałem z tego poradnika i jest gites Tam tylko lokalizacja jednego czy dwoch plikow sie zmienila, ale poza tym guide dalej aktualny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 626 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Dzięki. Będę miał dłuższą chwilkę, to chyba się pobawię, bo F1 na silniku F2 brzmi bardzo zachęcająco. Oczywiście YT podpowiedział kilka filmików o F1&2 i ochota na grę wzrosła mocno. Oba oryginalne Fallouty to jedne z gier życia dla mnie. Ten klimat był niepowtarzalny i żaden nowy trójwymiarowy Fallout nawet częściowo go nie odtworzył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Kurde mogłem tu zajrzeć szybciej bo teraz to już jestem w połowie jedynki jest tu kilka iście upierdliwych rzeczy no ale wspaniałe są te gry nawet dzisiaj i dla mnie zawsze słysząc fallout mam 1 i 2ke przed oczami. Te animacje śmierci z krwawą jatką Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 131 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 10 godzin temu, Suavek napisał: Dzięki. Będę miał dłuższą chwilkę, to chyba się pobawię, bo F1 na silniku F2 brzmi bardzo zachęcająco. Oczywiście YT podpowiedział kilka filmików o F1&2 i ochota na grę wzrosła mocno. Oba oryginalne Fallouty to jedne z gier życia dla mnie. Ten klimat był niepowtarzalny i żaden nowy trójwymiarowy Fallout nawet częściowo go nie odtworzył. Ciekawe czy kiedyś to skończą. Beth mogłaby wyjąć głowę z dupy i zrobić taki rimejk dużo szybciej. Przecież to by się sprzedało 10 razy lepiej od tego fallouta 76 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 626 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Akurat do mnie nie przemawiają żadne 'remaki' na silniku trójwymiarowych falloutów. Podziwiam zaangażowanie i ambicje graczy w tego typu projektach, ale nigdy bym w coś takiego nie chciał grać... Zero klimatu oryginału. Za dużo koloru. O gameplay'u nie wspominając. Sprawdziłem tego Fallout 1 in 2 i zapowiada się obiecująco. Trochę namieszałem w opcjach, bo gryzły się tam ze sobą dwa różne tryby High Resolution i się przyznam pogubiłem. Dużo jest tez dodatków, których nie było w oryginalnej grze, więc trzeba będzie nieco czasu poświęcić i przeanalizować, co zostawić, a co wyłączyć. Niemniej jednak kusi zagrać raz jeszcze w jedynkę w takiej postaci po latach, a jedyne co stoi na przeszkodzie, to czas i dziesiątki innych rozgrzebanych gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia https://www.gry-online.pl/newsroom/gdy-rynek-dziala-w-trybie-paniki-ostoja-dla-gamingu-jest-steam-de/z4290d5 Zobaczcie jakich gości ma PC Gamer na swoim podcast i porównajcie to do polskich, aż się smutno robi xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Jako świeżo upieczony pecetowiec z odzysku (bo mój ostatni pecet do grania to był chyba rok 2002), chociaż nie masterrace bo tylko Steamdeck, jestem wręcz zachwycony jak to wszystko działa. Zupełnie inaczej niż to zapamiętałem z kiedyś. I wcale się nie dziwię Tjeremu i innym, że tak właśnie pecety chwalą. Nadal bym nie sprzedał PS5, ale w tej chwili w kategorii ważności spadła i za decka i za Switcha. PS5 Pro nie kupię na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Dla mnie granie na PC zawsze było komfortowe, po prostu kiedyś mnie nie było stać na dobry PC i tak na początku szkoły średniej przeskoczyłem full konsole i dopiero w 2018 wróciłem do PC za namową forumka i jest zajebiście Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Ja miałem zajebistego peceta w 1998 roku. Pentium 200MMX, Vodoo2. W 2000 roku to był już śmieć. A granie na nim nigdy komfortowe nie było Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 1 minutę temu, Homelander napisał: Ja miałem zajebistego peceta w 1998 roku. Pentium 200MMX, Vodoo2. W 2000 roku to był już śmieć. A granie na nim nigdy komfortowe nie było No wtedy technologia strasznie pędziła. Na tym sprzęcie dalej mogłeś grać na najwyższych w konsolowe porty. Dlatego jak pisałem nie było mnie stać żeby za tym nadążyć, to wszystko zwolniło dopiero w 2007-2008 i teraz można latami siedzieć na kompie bez wymiany sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 3 minutes ago, Ukukuki said: No wtedy technologia strasznie pędziła. Na tym sprzęcie dalej mogłeś grać na najwyższych w konsolowe porty. Dlatego jak pisałem nie było mnie stać żeby za tym nadążyć, to wszystko zwolniło dopiero w 2007-2008 i teraz można latami siedzieć na kompie bez wymiany sprzętu. Nie chciałem w to wierzyć, ale skoro taki Steamdeck jest w stanie satysfakcjonująco ogarnąć nowe gierki to faktycznie jest jak mówisz. No ale z drugiej strony skoro Steamdeck jest dla mnie wystarczający to po co mi stacjonarny pecet Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 131 Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia No nie do końca, w takiego starfielda pograsz na low co najwyżej. Gierek na UE5 też raczej nie uciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 13 minutes ago, Chewie said: No nie do końca, w takiego starfielda pograsz na low co najwyżej. Gierek na UE5 też raczej nie uciągnie W takiego Starfielda to bym nie chciał grać choćby chodził na megaultra w 120 klatkach. Ale jasne, wiem co masz na myśli. W każdym razie gier mam od zawalenia, dzięki Deckowi zaczynam te gry kończyć. I pewnie zanim pokończę to co chcę to i Steamdeck 2 wyjdzie. Chociaż w takiego Total War Warhammer 1-3 na Decku nie da rady pograć. Więc tu by się stacjonarny pecet przydał Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 131 Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Chyba da się podłączyć decka do monitora i mkb Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 28 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia I grać w 720p na dużym ekranie? Bo w wyższych rozdzielczościach to raczej za dobrze działać nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 131 Opublikowano 28 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Można dać 1080 i jakiś upscaler ale wiadomo co pecet to pecet Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja Presja ma sens, 200 zł za premierę za grę AAA. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 131 Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja Tymczasem ubisoft 512 polskich złoty drogi panie żeby polatać murzynem samurajem z mieczem Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 30 Maja Udostępnij Opublikowano 30 Maja https://www.gry-online.pl/newsroom/poznalismy-prawdopodobny-tytul-kolejnej-odslony-serii-twierdza/z22960a Jak to będzie poziom Twierdzy DE będzie miło, gierka zbierała bardzo dobre oceny. Poprzednie odsłony lepiej pominąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 30 Maja Udostępnij Opublikowano 30 Maja Powiem dla was koledzy po 3 miechach, że przesiadka na PC (zwłaszcza przy moim głównym hobby czyli simracingu) to był strzał w dziesiątkę Wspaniała jest wolność tej platformy, nieograniczona kompatybilność wsteczna (dzięki emulatorom włącznie do generacji ps3/x360), tanie gierki, tańsze peryferia. Konsole to obecnie upośledzone PCty, więc wybór jest oczywisty 2 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 132 Opublikowano 30 Maja Udostępnij Opublikowano 30 Maja Jedynie hujowo, że trzeba siedzieć zgarbionym na taborecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 30 Maja Udostępnij Opublikowano 30 Maja 1 godzinę temu, tjery napisał(a): Jedynie hujowo, że trzeba siedzieć zgarbionym na taborecie. Nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 30 Maja Udostępnij Opublikowano 30 Maja maciucha starcze to była ironia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 30 Maja Udostępnij Opublikowano 30 Maja No nieładnie się zachowałeś Maciucha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi