Opublikowano 18 kwietnia 20241 r @Suavek ja korzystałem z tego poradnika i jest gites Tam tylko lokalizacja jednego czy dwoch plikow sie zmienila, ale poza tym guide dalej aktualny
Opublikowano 19 kwietnia 20241 r Dzięki. Będę miał dłuższą chwilkę, to chyba się pobawię, bo F1 na silniku F2 brzmi bardzo zachęcająco. Oczywiście YT podpowiedział kilka filmików o F1&2 i ochota na grę wzrosła mocno. Oba oryginalne Fallouty to jedne z gier życia dla mnie. Ten klimat był niepowtarzalny i żaden nowy trójwymiarowy Fallout nawet częściowo go nie odtworzył.
Opublikowano 19 kwietnia 20241 r Kurde mogłem tu zajrzeć szybciej bo teraz to już jestem w połowie jedynki jest tu kilka iście upierdliwych rzeczy no ale wspaniałe są te gry nawet dzisiaj i dla mnie zawsze słysząc fallout mam 1 i 2ke przed oczami. Te animacje śmierci z krwawą jatką
Opublikowano 19 kwietnia 20241 r 10 godzin temu, Suavek napisał: Dzięki. Będę miał dłuższą chwilkę, to chyba się pobawię, bo F1 na silniku F2 brzmi bardzo zachęcająco. Oczywiście YT podpowiedział kilka filmików o F1&2 i ochota na grę wzrosła mocno. Oba oryginalne Fallouty to jedne z gier życia dla mnie. Ten klimat był niepowtarzalny i żaden nowy trójwymiarowy Fallout nawet częściowo go nie odtworzył. Ciekawe czy kiedyś to skończą. Beth mogłaby wyjąć głowę z dupy i zrobić taki rimejk dużo szybciej. Przecież to by się sprzedało 10 razy lepiej od tego fallouta 76
Opublikowano 19 kwietnia 20241 r Akurat do mnie nie przemawiają żadne 'remaki' na silniku trójwymiarowych falloutów. Podziwiam zaangażowanie i ambicje graczy w tego typu projektach, ale nigdy bym w coś takiego nie chciał grać... Zero klimatu oryginału. Za dużo koloru. O gameplay'u nie wspominając. Sprawdziłem tego Fallout 1 in 2 i zapowiada się obiecująco. Trochę namieszałem w opcjach, bo gryzły się tam ze sobą dwa różne tryby High Resolution i się przyznam pogubiłem. Dużo jest tez dodatków, których nie było w oryginalnej grze, więc trzeba będzie nieco czasu poświęcić i przeanalizować, co zostawić, a co wyłączyć. Niemniej jednak kusi zagrać raz jeszcze w jedynkę w takiej postaci po latach, a jedyne co stoi na przeszkodzie, to czas i dziesiątki innych rozgrzebanych gier.
Opublikowano 27 kwietnia 202427 kwi https://www.gry-online.pl/newsroom/gdy-rynek-dziala-w-trybie-paniki-ostoja-dla-gamingu-jest-steam-de/z4290d5 Zobaczcie jakich gości ma PC Gamer na swoim podcast i porównajcie to do polskich, aż się smutno robi xd
Opublikowano 27 kwietnia 202427 kwi Jako świeżo upieczony pecetowiec z odzysku (bo mój ostatni pecet do grania to był chyba rok 2002), chociaż nie masterrace bo tylko Steamdeck, jestem wręcz zachwycony jak to wszystko działa. Zupełnie inaczej niż to zapamiętałem z kiedyś. I wcale się nie dziwię Tjeremu i innym, że tak właśnie pecety chwalą. Nadal bym nie sprzedał PS5, ale w tej chwili w kategorii ważności spadła i za decka i za Switcha. PS5 Pro nie kupię na pewno
Opublikowano 27 kwietnia 202427 kwi Dla mnie granie na PC zawsze było komfortowe, po prostu kiedyś mnie nie było stać na dobry PC i tak na początku szkoły średniej przeskoczyłem full konsole i dopiero w 2018 wróciłem do PC za namową forumka i jest zajebiście
Opublikowano 27 kwietnia 202427 kwi Ja miałem zajebistego peceta w 1998 roku. Pentium 200MMX, Vodoo2. W 2000 roku to był już śmieć. A granie na nim nigdy komfortowe nie było
Opublikowano 27 kwietnia 202427 kwi 1 minutę temu, Homelander napisał: Ja miałem zajebistego peceta w 1998 roku. Pentium 200MMX, Vodoo2. W 2000 roku to był już śmieć. A granie na nim nigdy komfortowe nie było No wtedy technologia strasznie pędziła. Na tym sprzęcie dalej mogłeś grać na najwyższych w konsolowe porty. Dlatego jak pisałem nie było mnie stać żeby za tym nadążyć, to wszystko zwolniło dopiero w 2007-2008 i teraz można latami siedzieć na kompie bez wymiany sprzętu.
Opublikowano 27 kwietnia 202427 kwi 3 minutes ago, Ukukuki said: No wtedy technologia strasznie pędziła. Na tym sprzęcie dalej mogłeś grać na najwyższych w konsolowe porty. Dlatego jak pisałem nie było mnie stać żeby za tym nadążyć, to wszystko zwolniło dopiero w 2007-2008 i teraz można latami siedzieć na kompie bez wymiany sprzętu. Nie chciałem w to wierzyć, ale skoro taki Steamdeck jest w stanie satysfakcjonująco ogarnąć nowe gierki to faktycznie jest jak mówisz. No ale z drugiej strony skoro Steamdeck jest dla mnie wystarczający to po co mi stacjonarny pecet
Opublikowano 27 kwietnia 202427 kwi No nie do końca, w takiego starfielda pograsz na low co najwyżej. Gierek na UE5 też raczej nie uciągnie
Opublikowano 27 kwietnia 202427 kwi 13 minutes ago, Chewie said: No nie do końca, w takiego starfielda pograsz na low co najwyżej. Gierek na UE5 też raczej nie uciągnie W takiego Starfielda to bym nie chciał grać choćby chodził na megaultra w 120 klatkach. Ale jasne, wiem co masz na myśli. W każdym razie gier mam od zawalenia, dzięki Deckowi zaczynam te gry kończyć. I pewnie zanim pokończę to co chcę to i Steamdeck 2 wyjdzie. Chociaż w takiego Total War Warhammer 1-3 na Decku nie da rady pograć. Więc tu by się stacjonarny pecet przydał
Opublikowano 28 kwietnia 202428 kwi I grać w 720p na dużym ekranie? Bo w wyższych rozdzielczościach to raczej za dobrze działać nie będzie
Opublikowano 24 maja 202424 maj Tymczasem ubisoft 512 polskich złoty drogi panie żeby polatać murzynem samurajem z mieczem
Opublikowano 30 maja 202430 maj https://www.gry-online.pl/newsroom/poznalismy-prawdopodobny-tytul-kolejnej-odslony-serii-twierdza/z22960a Jak to będzie poziom Twierdzy DE będzie miło, gierka zbierała bardzo dobre oceny. Poprzednie odsłony lepiej pominąć.
Opublikowano 30 maja 202430 maj Powiem dla was koledzy po 3 miechach, że przesiadka na PC (zwłaszcza przy moim głównym hobby czyli simracingu) to był strzał w dziesiątkę Wspaniała jest wolność tej platformy, nieograniczona kompatybilność wsteczna (dzięki emulatorom włącznie do generacji ps3/x360), tanie gierki, tańsze peryferia. Konsole to obecnie upośledzone PCty, więc wybór jest oczywisty
Opublikowano 30 maja 202430 maj 1 godzinę temu, tjery napisał(a): Jedynie hujowo, że trzeba siedzieć zgarbionym na taborecie. Nie trzeba