Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 682
  • Wyświetleń 132,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• od czwartku będzie filet po 11zeta w biedrze

• Na suple.us kontrowersyjne suplementy promocja kupujesz 1 sztukę a druga gratis. Ostatnio też było takie promo i rzeczywiście kupujesz thermala za 179 zł i drugi za friko.

• Jo bakalie mamy w mega rabatach razem z kawami. Bakalie są do niedzieli bodajże.   Od czwartku jest filet z kuraka po 11zeta i mandarynki po 2,99

Opublikowano

Nie dość, że wróciła to jeszcze takim info nas raczy, złota kobieta :obama:

Opublikowano

W lidlu kura po 13 była ostatnio.

Właśnie bylem i po 16pln bodajże
Opublikowano

A w Lidlu łosoś za 3,50 zł, dziś wleciał na obiad z roszponką i ziemniorami.

Aa dobra, przecież Shen już pisał.

Edytowane przez krupek1

Opublikowano

W lidlu kura po 13 była ostatnio.

Właśnie bylem i po 16pln bodajże

Ja kupiłem co prawda z przeceny 25% ale 2 kg polędwiczek z piersi zapłaciłem 18 zeta.

Opublikowano

w polo markecie jakis czas temu był cyc za 9,99zł, myslalem ze wszystko zejdzie z rana, ale na luzaku po pracy sobie zrobilem zapas.

Opublikowano

Przeraża mnie to że ostatnio w biedronce było promo na kurę i wychodziło 49gr mniej na kilogramie a ludzie się zabijali . 

Najlepsza jest teraz promocja na łososia w biedrze. 45ziko. Czyli w sumie tyle co jest normalnie. Zaczynam powaznie zastanawiac sie nad dalszymi zakupami w tej sieci hipermarketów

Opublikowano

W biedrze wcale tanio juz nie jest. Wole w lidlu zakupy zrobic tyle ze mam go daleko. Teraz od czwartku beda soki i napoje w kartonach w promocji wiec lipa.

Opublikowano

Ja mam koło domu 5 Biedronek, do najbliższej 200m, a do najdalszej 800m, jestem osaczony.

Opublikowano

ja włoskie biorę z badapak.p, ale to zazwyczaj robie wieksze zamowienie.

Edytowane przez Banny

Opublikowano

Włoskie gdzie dostane w dobrej cenie?

Jak masz gdzieś Auchana to obadaj. Mają zazwyczaj całe stoiska z tanimi zbożami i orzechami na wagę.

Opublikowano

Tylko na te na wagę trzeba uważać, bo mogą być wysuszone za bardzo, albo zleżałe.

Najlepiej posmakować :cebula:

Opublikowano

różne odmiany? uwielbiam to z kawałkami orzeczków ;]

Tak: Wersja kremowa; 30% mniej tłuszczu i z kawałkami (taka wziąłem i najlepsza, bo ta niby wersja light ma sporo cukru miast tłuszczu)
Opublikowano

To coś się chyba zmieniło, bo Felix miał jedne z naj(pipi)owszych, dużo tłuszczu palmowego i cukru.

Opublikowano

@Lain - no to tyle co w Lidlu bez promocji ;) Wczoraj ogarnąłem dwie paczki 250g, dziś kolejne. Natura chyba tak celowo robi, że co kuliste, to idealne i pyszne xD Wchłaniałem te borówy jedna za drugą, jak nesquiki, a przynajmniej zdrowsze.