Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Urazy, kontuzje, eliminacja ze sportów..

Featured Replies

Opublikowano

Animal Flex ma dużo substancji przeciwzapalnych i w tym jego siła,bardziej zda się na takie stany niż na problemy z brakiem mazi.Podstawa leczenia przy tym to zimne okłady by nie doszło do zdegradowania wiązek które uległy kontuzji,całkiem jak przy moim więzadle.Do tego środki przeciwzapalne(flex,D3,Omega3,doraźnie ibuprom) i zmiana treningu na dopompowywanie w ten rejon dużej ilości krwi wraz z tymi substancjami leczniczymi i budulcowymi.Miałem coś takiego 2 lata temu po debiutach,gdy na ujemnym bilansie kcal nie zmieniłem treningu i na(pipi)iałem siłowy,organizm nie ma możliwości zregenerować się i tworzy stany zapalne.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 124,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Żona mi zafundowała na urodziny godzinę jazdy crossem. Po 15 minutach wyjebalem się, bark wyleciał że stawu i przez trzy godziny, az do momentu wystawienia na miejsce na SOR dosłownie płakałem z bólu

• No Liti to wogole niesamowity gosc. Szuka górek, pilnuje pogody zeby miec z wiatrem zeby scigac sie z goscmi na stravie na szosowkach ktorzy nawet na to nie patrza bo kto patrzy na odcinki 300m. Jeszc

Opublikowano
W dniu 7.02.2018 o 17:09, Schranz1985 napisał:

Kurla ludzie remont mam nie wnikajcie, myslalem ze moze ktos napisze tu cos sensownego, ale w sumie to tylko forum o gierkach.

Ja z poczatku tez dalem sie nabrac, bylem pwewien ze to forum kulturystow lekarzy

Opublikowano

Dzis 35kg poszlo na skosnej, jest postep. Dorzuce chyba flexa i ostaryne na ten bark. 

Opublikowano
12 godzin temu, mushabelly napisał:

Konował wymęczony przez system już bez powołania.

Ja mam to po roku w sklepie ;) Korpo zniszczy każde ideały.

Opublikowano

Zdrowia życzę wszystkim kontuzjowanym. Dobrze, że za wczasu przestałem chodzić na pakernię. Uniknąłem kontuzji. :cool:

Opublikowano

Dźwiganie jabcoka to też pewna forma aktywności fizycznej więc uważaj.

Opublikowano

Jednak kiedyś coś próbowałeś ćwiczyć. Co się stało? Głowa nie wytrzymała?

Opublikowano

Schranz wyleczy kontuzję i dalej będzie robił formę, a jotjot jak był tak będzie ulańcem.

U mnie poprawa BF z 25% do 19% z 5% wzrostem mięśni. Po półmaratonie chcę BF 11-13% i będziemy wbijać masę lub trenować na maraton. Waga spadła o 7kg przez 2 miesiące, za mało wpier.dalam, ale lepiej się biega. Za to czuję się o wiele, wiele lepiej.

Szybkiego powrotu do formy. 

Opublikowano
3 godziny temu, JJoker napisał:

Zdrowia życzę wszystkim kontuzjowanym. Dobrze, że za wczasu przestałem chodzić na pakernię. Uniknąłem kontuzji. :cool:

Nikt ci nie kazał źle technicznie ćwiczyć :D

Opublikowano
Godzinę temu, Litwin81 napisał:

Nikt ci nie kazał źle technicznie ćwiczyć :D

Może inspirował się twoimi filmikami z tego grupowca i przez to tak skończył?

Opublikowano

Uwielbiam ta napieta atmosfere w spartakusie :banderas:

Opublikowano

Here we go again. XD

Opublikowano
6 godzin temu, kes napisał:

Może inspirował się twoimi filmikami z tego grupowca i przez to tak skończył?

Może być,chciał mnie dogonić w ciężarach ale nie miał techniki i skończył jak skończył.To też powinna być lekcja dla ciebie na przyszłość,by bez wiedzy nie brać się za intensywny trening fizyczny :D

5 godzin temu, JJoker napisał:

Zmieńcie nazwę topicu na "Litwin vs. Reszta forumka".

Jesteś nieobiektywny,ja nawet do Mausa bez zaczepki nie odpisuję :)

Opublikowano

XD

Opublikowano
21 godzin temu, Maus napisał:

Schranz wyleczy kontuzję i dalej będzie robił formę, a jotjot jak był tak będzie ulańcem.

U mnie poprawa BF z 25% do 19% z 5% wzrostem mięśni. Po półmaratonie chcę BF 11-13% i będziemy wbijać masę lub trenować na maraton. Waga spadła o 7kg przez 2 miesiące, za mało wpier.dalam, ale lepiej się biega. Za to czuję się o wiele, wiele lepiej.

Szybkiego powrotu do formy. 

jak mierzyłeś BF? masz w domu wagę czy u dietetyka to robiłeś?

Opublikowano

Gym Premium. :*

Opublikowano

Ja długo leciałem na 4flexie.

Ostatnio flex z olimpu miesięczna kuracja.

W sumie każdy tego typu specyfik pomaga, ale obowiązuje jedna, jedyna zasada: wszystko bierz w podwójnych dawkach. Olewam te podane przez producenta, bo oni je podają z przymrużeniem oka.

Nie dotyczy ludzików z wagą poniżej 75 kg.