Gość Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 gra 8/10. Kto chce zagra - kto nie, nie. Widze ze ktos jest mega zawiedziony i nie ustapi dopoki nie przekona swiata ze to wlasnie jego opinia jest ta ktora trzeba poprzec. Zmarnowales swoj czas podczas grania i marnujesz 3x tyle chodzac po forach i cytujac ludzi ktorzy spiracili gre aby przekonac innych o swojej racji. Od lat nie pisze na forum ale pewne rzeczy widze tu sie nie zmieniaja... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Milan podajesz recki jakiś trolli z metacritic, którzy w życiu popełnili cała jedną recenzję - recenzję Beyond. Może poczekajmy faktycznie aż wypowie się chociaż z jeden liczący się serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 to nawet nie są recenzje, tylko opinie, ludzi takich jak my, jak wolisz słuchac opinii ze stronki która ma ładny design i dużo kolorków to spoko, tez czekam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 w przypadku tego typu gry kogo obchodzą jakieś recenzje ludzi którzy wspólnego z każdym mają tyle, że mają parę oczu, nos i uszy. IMO każdy powinien to zaliczyć samemu i dowiedzieć się, czy mu się spodobało. podobno technicznie jest świetne, a w grze w któej najważniejszy jest scenariusz do technikalii powinno się ograniczyć recenzję to gra, którą każdy powinien ocenić sam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) kolejne recki, strony zaczynają wypluwać teksty: http://geekculture.co/geek-review-beyond-two-souls/ - 92/100 http://radioone.fm/index.php/entertainment-news/186-maximus-beyond-two-souls-ps3-review - 9/10 http://www.imdb.com/title/tt2192570/ - 8,2 ;D http://www.destructoid.com/review-beyond-two-souls-263180.phtml - 5/10 Edytowane 8 Października 2013 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) to nawet nie są recenzje, tylko opinie, ludzi takich jak my, jak wolisz słuchac opinii ze stronki która ma ładny design i dużo kolorków to spoko, tez czekam ;] no sorry ale jak ktoś piszę recenzję, cytuję: "Game of the year, game of the year, game of the year..." i Ty uważasz, że jest to opinia, to ja jednak wolę poczekac na IGN. edit: http://www.ppe.pl/recenzje-524-recenzja_gry__beyond__dwie_dusze.html hohoho Edytowane 8 Października 2013 przez Kalinho_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 gametrailers 7.2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) KOSO: Ocena: 3/5 - Można Mielu: PLUSY: Bardzo dobra gra aktorska Bardzo dobra polska wersja Sterowanie łatwe do opanowania Ciekawie poprowadzona opowieść Grafika (cudo!) i muzyka MINUSY: Złudzenie swobody (wybory nie mają znaczenia) Samograj Przesyt motywów Tanie chwyty Cage za dużo dopowiada 7/10 PS3site : wiadomix Edytowane 8 Października 2013 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) gamespot - 9/10 polygon - 8/10 playstation universe - 9,5/10 gamereactor - 8/10 game informer - 7.75 edge - 5/10 eurogamer - 6/10 ign - 6/10 vgnetwork - 9/10 tak jak podejrzewałem, oceny od 5 do 10 Edytowane 8 Października 2013 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Mam nadzieje że to już ostatni film tego pana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 ok, czyli moje zdanie pokrywało się ze stronkami typu edge, gametrailers, ign, eurogamer i destructoid, sadzę zę nie przesadziłem z moim 3/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 to nawet nie są recenzje, tylko opinie, ludzi takich jak my, jak wolisz słuchac opinii ze stronki która ma ładny design i dużo kolorków to spoko, tez czekam ;] ok, czyli moje zdanie pokrywało się ze stronkami typu edge, gametrailers, ign, eurogamer i destructoid, sadzę zę nie przesadziłem z moim 3/10. ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 napisałem że też czekam. A magazyn nie napisze Ci prawdy tak jak gosc z forum ze gra kurevsko zawiodła i nadaje sie jako zarcie dla swin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Chyba największy zawód tego roku. HR mi sie bardzo podobało ale ten Beyond od początku mi nie podchodził. I mam tylko nadzieje że gra QD na ps4 będzie jednak całkowicie czym innym niż HR/B:TS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Osoba trzezwa ktora zamowila gre przejdzie ja raz dwa, przekona sie ze to padlina i szybko sprzeda. Dodatkowe zakonczenia obejrzy na youtube bo wiecej tej gry nie bedzie chciała na swoim dysku/polce. Az mi smutno ze tacy aktorzy padli ofiara uwe bolla, bruce willis w apocalypse wyszedł na tym o wiele lepiej ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Po ocenach gra na 7 czyli gra dobra, ale nie warta ponad 200 złotych. Cena uzywek powinna szybko spasc. A milan probuje wszystkich przekonac do swojego jedynego zdania niczym Jaczes. Strasznie komiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 yaczes probowal wmowic innym ktorzy grali ze gtav jest ch,ujowe a sam go nie mial na chacie. U mnie odwrotnie ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Czyli kupujemy dla kumpla browara oraz chrupki i oglądamy razem z nim za jego pieniądze. Wyjdzie taniej niż płacić 200 zeta za indywidualny seans a nagramy się w podobnym stopniu hiehie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 najlepiej youtube i 1080p w opcjach, ale sam bym tak nie zrobil, bo jednak ciekawosc jest duza. oceny ciagle spadaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 pięknie recenzent z EDGE napisał: The studio’s commendable dream – of a marriage of mechanics and storytelling that takes videogames to new emotional heights – remains out of reach, and the rivers of photorealistic tears aren’t quite enough to make up for it. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) CDA www 4-/6 Plusy- efektowna grafika- sypie trofeami w tych, którzy sobie dobrze radzą z QTE- bardzo przystępna- sterowanie smartfonem czy tabletem działa bardzo dobrze- czas przed ekranem upływa przyjemnieMinusy- historia nie porywa- mnóstwo zakończeń, ale żadne naprawdę dobre- wiele wyborów jest tylko pozornych Edytowane 8 Października 2013 przez Mejm Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Czy oni naprawdę w plusy wsadzili fakt, że gra daje dużo trofeów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 jakim trzeba byc plepsem umysłowym by twierdzic ze Beyond przewyzsza w jakimkolwiek momencie Lat of Us? Z pełną oceną się wstrzymam do ukończenie BTS ale po filmikach wygląda że przewyższa graficznie. To już mocno subiektywne ale mnie bardziej wciągnęło oglądanie gameplayu na youtube niż TLOU w którymkolwiek momencie podczas grania więc fabularnie też się może bardziej podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 magazyny potwierdzaja wszystkie moje zarzuty, wiec niczego sobie nie wymyslilem, a gra jest o wiele gorsza niz mozna wywnioskowac z recek. Tym bardziej ze w tych czasach 6/10 to tak naprawde rzecz niegrywalna i beznadziejna. Czekam az wiecej osob przejdzie, nie moge sie doczekac wyliczania baboli, bedzie trzeba je podzielic na epizody. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Nie, w dzisiejszych czasach gra z oceną 6/10 to po prostu pozycja, którą zwykły gracz sobie odpuszcza, bo nie starcza mu czasu na ogranie wszystkiego więc woli grać w gry od 8/10 w górę aniżeli w dół. Ja na pewno podczas gry nie będę nic ukrywał, że coś mi się nie podoba, bo wydałem na grę kasę. Przecież chyba o to chodzi aby ustrzec w razie czego innych. Przy GTA V mimo wszystko pisałem co mi się nie podoba, bo nie ma gier bez błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi