Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 600
  • Wyświetleń 67,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• rozumiem, ze kazdy moze miec swoj gust, rozumiem, ze nie wszyscy lubia symulacyjne podejscie do pilki noznej i wola bardziej arkadowy styl PES'a. Rozumiem, ze niektorym wiecej frajdy moze sprawiac naw

• ścierpła mi noga
    ścierpła mi noga

owszem z fifą 12

• ja po 3 fifach(09,10,12) pierwszy raz na tej generacji zainwestuje w PES'a - mam już dość Fify, a dwunastka to był już gwoźdź do trumny, moim zdaniem najbardziej przekombinowana w założeniach gra piłk

Opublikowano

option file śmiga online? jak sobie wyedytuje moją druzynę z samych Messich z overall 99 to będę mógł grać takim teamem w sieci? czy do rozgrywek online przechodzą tylko z edycji nazwy klubów itp?

Opublikowano

a na moje pytanko ktoś odpowie :)

Opublikowano

Z tego co pamiętam przechodzą nazwy klubów i stroje. Piłkarze wyglądają defaultowo i mają defaultowe statsy.

Opublikowano

option file śmiga online? jak sobie wyedytuje moją druzynę z samych Messich z overall 99 to będę mógł grać takim teamem w sieci? czy do rozgrywek online przechodzą tylko z edycji nazwy klubów itp?

Zakładając swój pokój na pewno masz możliwość zablokowania tworzonych przez graczy wynalazków, a jak jest w przypadku quick play to szczerze mówiąc nie wiem, bo nigdy nie miałem sytuacji, żeby ktokolwiek próbował wybierać jakieś własne hybrydy.

Opublikowano

Ted odpowiedział - dzięki ;)

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Składam modły do Światowita, żeby tym razem w online były jakieś sensowne filtry. To jest porażające ilu głąbów czerpie satysfakcje z autopilota w postaci Realu albo Barcy. Ostatnio hitem jest MC, odkąd debile zorientowali się, że wystarczy postawić niemal w bramce przeciwnika Aguero, Dżeko i Teveza i po każdym odbiorze walić podanie na dobieg, ewentualnie L2+O i żaden nigdy nie jest na spalonym. Na szczęście zdarzają się normalni ludzie i czasem uda się zagrać zaje/biste mecze średnio-dobrymi drużynami, ale jak najeżdżam na Rome, a typ wybiera Barcelone to można zwątpić w ludzkość.

Opublikowano

czytam fora i aż mi staje....ponoć serio najlepszy PES od lattttttttttttttt

Opublikowano

może mi ktoś wytłumaczyć jak się zabiera piłkę w tej grze? :) Trzymam krzyżyk i nic, biegam sam i naciskam krzyżyk w chwili odbioru, tez kiepsko :P dwa razy naciskam krzyżyk to obrońca robi niby taką zamaszystą obronę ale to też jest średnio skuteczne :P Jakieś tipy możę? :)

Opublikowano
  • Autor

Weź sobie włącz trening i wybierz performance training.

Tam jest wszystko czego szukasz.

Opublikowano

Generalnie trzymając R1+X odbiera po staremu :)

Opublikowano

No, z R1 to może konsoli na amateur albo z kimś upośledzonym by się odebrało, ale na wyższym poziomie do zdecydowanie polecam R2+X i to nie trzymać iksa cały czas tylko wciskać i puszczać i na przemian żeby ostatecznie wcisnąć w odpowiednim momencie, tutaj kluczowy jest timing.

Gra już ktoś w fulla ?

Opublikowano

ja gram. ale juz mi brakuje czystej bielizny, taki zaje.bisty

Opublikowano

Testowałeś już online ? Działa tak elegancko bezlagowo jak 2012, są jakieś nowe filtry ?

Opublikowano

Właśnie podobno online smiga super, jednak brak lobby, chatów itp i jest sporo uboższy niż w pes2012. Konami już oficjalnie potwierdziło,że w połowie października wyda patch dodający "super opcje społeczne i masę innych bajerów" do infrastruktury online.

Chyba zabrakło im czasu, a za priorytet postawili sobie wydanie gry przed Fifą13. Składy też podobno nie aktualne.

Opublikowano

No ciekawe czy Van Persie nadal w Arsenalu ;D

Opublikowano

A co do za różnica, wgra się option file i wszystko będzie na swoim miejscu. Ja swoją kopie będę miał jutro.

Opublikowano

tak van Persie w Arsenalu, nie ma Cazorli. Ogolnie transferow brakuje troche w polowie pazdziernika ma byc update.

YETI - ale option file na online Ci chyba transferow nie zrobi ?

Edytowane przez bartiz